REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
20.4° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Șeful AEP: Suspendarea centralizării voturilor e ilegală!

Șeful AEP: Suspendarea centralizării voturilor e ilegală!

A.F. 10 iunie 2024 | 22:20 618

Șeful Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a dat ordine stricte după ce mai multe birouri județe au suspendat activitatea de numărare a voturilor. S-a întâmplat la Tulcea, în Timiș, dar și în Sectorul 1 din București.

seful AEP: Suspendarea centralizarii voturilor e ilegala!Toni Greblă

Toni Greblă spune că suspendările nu sunt legale și că primarii sunt de vină că nu pot oferi condiții decente celor care au luat parte la numărarea voturilor

"Dis de dimineață am luat niște măsuri deși nu era treaba AEP, am montat corturi cu aer condiționat, am suplimentat numărul de statisticieni. Din păcate, anumite autorități locale și mă refer la primari, care sunt obligați să aibă spații pentru desfășurarea activităților electorale au găsit spații lângă niște piețe, în niște săli, unde oamenii au fost obligați și chinuiți să urce pe scări. Am înțeles că a fost suspendată activitatea acestui birou. Legea nu permite suspendarea activității de numărare a voturilor și a acestui proces. Eu solicit tuturor birourilor electorale să înțeleagă că activitatea trebuie dusă la bun sfârșit fără întrerupere, fără suspiciuni privind depozitarea voturilor și să reia activitatea de numărare rapid", a declarat Toni Greblă la România TV, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VOT ELECTRONIC PANARAMELOR !!!
2
0
Daca doby asta a ajuns sa fie coordonatorul alegerilor, se explica toare balbele si bataia de joc. Asta sa-si vada de pampersii lui de senior, are IQ-ul de o singura cifra, dar pare confident.
5
2
sectoral unu e cu cantec de baragladina impotriva clotildei.
6
1
s-au praduit in 34 de ani toate cladirile si spatiile care ar fi putut fi de folos si acum multe primarii daca nu aproape toate sunt in criza de spatii si mai avem pretentii dupa 34 de jaf, vandut cladiri si spatii pe spagi ca la talcioc si coruptie cat cuprinde; si nu numai cladirile au fost in situatia asta ci si terenurile intravilane cu care fac specula de multi ani toti smecherii
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018