REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Șeful ANAF anunță controale în cazul românilor bogați

Șeful ANAF anunță controale în cazul românilor bogați

A.F. 10 noiembrie 2022 | 18:47 1518

Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF) apelează la experţii FMI pentru a controla casele, conturile, maşinile şi bijuteriile bogătaşilor. Lucian Heiuș a precizat că bogații României sunt monitorizați.

"Noi monitorizăm în ANAF 300 de persoane fizice considerate cu averile cele mai mari din România.", spune șeful ANAF, scrie antena3.ro.

"Schimbul de bune practici pe care le avem în aceste zile cu experţii din SUA şi Australia cred că ne ajută să avem o administrare fiscală cât mai performantă şi în acest domeniu.

Aici discutăm de persoane fizice care sunt cu venituri foarte mari, care sunt sper eu legale, dar pot să existe şi fluctuaţii de la an la an şi astfel avem o bună monitorizare.", a mai precizat Lucian Heiuș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cine sa contreleze mai sefule de la ANAF caci angajati tai sunt cei mai corupti oameni,aproape toti comercianti cotizeaza dupa datina strabuna pentru ca inspectori ANAF nu sunt p****i ci javre,astia ii controleaza la sange tocmai pe putini comercianti cinstiti pana cand ajung sa dea si astia spaga numai sa scape de frecusul borfasilor de la ANAF,daca vrea cineva dovada atunci sa controleze averile extinse ale inspectorilor ANAF pentru ca astia cunosc legea si nu si-au pus totul la vedere sau pe numele lor,caci baieti sunt hoti,borfasi,spagari,lacomi,dar p****i nu sunt,ori tomcmai asta este marea buba a Romaniei HOTI DESTEPTI alesi sau numiti politic sau cu atributii de control.
2
0
Da' controale la hoții din PSD PNL se poate toarshu? Controale la cei cu ceafa lata și ochii bulbucați ce zici? Primarii și cumetrii?
5
0
Chiar sa o faca firme fara angajati si ei cu vile si jipanr
5
0
Păi nu trebuie puși în gardă oamenii lor că până la urmă cine sunt bogații României, nu oamenii sistemului adică ei și toată clica mafiota. O dovadă clară cele 537 dosare ale DNA care se vor prescrie.
5
0
Bai cretinilor nu mai anunțați cu surle și trâmbițe, puneți mana și executați dacă vreți sa rezolvați ceva ,dar cred ca nu vreți, oricum este târziu.
5
2
Verifica interlopii și proxenetii din Cernavodă care dorm pe sacii de euro.Verifica pe Piron Madalin nu mai are ce face cu banii dezvolta cartiere de vile,vinde sute de mașini pe an și cu cine împarte milioane de euro șpagă având în vedere că nu are o zi de munca.
8
0
uite,cauta.l pe olaroiu,certion in neptun si mafiotii care spala bani ba anaf daca vrei sa cauti ceva
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108