REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șeful Centrului Antidrog: 8% dintre elevii de liceu din Constanța au consumat droguri VIDEO

Șeful Centrului Antidrog: 8% dintre elevii de liceu din Constanța au consumat droguri VIDEO

Replica API 30 aprilie 2020 | 22:40 3071

Şeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CRPECA) Constanţa, comisarul şef Marius-Cristian Oprişan continuă seria interviurilor online începută de ziarul Replica de Constanța. Comisarul șef a împărtășit pentru cititorii ziarului Replica câteva aspecte din munca de zi cu zi pe care o desfășoară organizația pe care el o conduce. Filiala din Constanța a CRPECA activează din anul 2005, desfășurând activități specifice de prevenție a consumului de droguri dar și de consiliere a consumatorilor.

Serviciile oferite de CRPECA sunt confidențiale, gratuite și nu e nevoie de asigurare de sănătate

Serviciile oferite de CRPECA sunt confidențiale, gratuite și nu e nevoie de asigurare de sănătate. Conform spuselor lui Cristian Oprișan, cei care au beneficiat de ajutorul organizației sunt în continuare monitorizați, și țin legătură cu centrul.

În Constanța, 8% dintre elevii de liceu au experimentat consumul de droguri

La nivelul fiecărui județ, Agenția Națională Antidrog a făcut un studiu privind prevalența consumului de alcool, tutun și droguri în rândul elevilor. Conform acestui studio, 8% dintre elevii de liceu au experimentat consumul de droguri.

A fost înființat site-ul Infodrog.ro

Cu ajutorul Universității Ovidius din Constanța a fost înființat site-ul infodrog.ro, în anul 2016, dedicate persoanelor cu risc la consum de droguri sau chiar consumatoare de droguri.

Încă așteptăm un semn de la primărie în privința sediului

CRPECA Constanța încă așteaptă un semn de la Primăria Constanța în privința unui nou sediu unde să își poată desfășura activitatea.

Mai multe detalii în video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212