REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Șeful CLANULUI RAIM din Mangalia s-a REPROFILAT: a devenit INVESTITOR IMOBILIAR

Șeful CLANULUI RAIM din Mangalia s-a REPROFILAT: a devenit INVESTITOR IMOBILIAR

Replica API 22 aprilie 2021 | 00:17 20272

După ce și-a petrecut mai mulți ani în detenție pentru fapte de înşelăciune şi şantaj, șeful clanului din Mangalia, Iuzeir Raim, și-a schimbat domeniul de activitate. Mai nou, acesta pare că dorește să devină investitor imobiliar. În acest sens, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a terenului. Vă reamintim că, acesta a devenit cunoscut pe plan local pentru diverse scandaluri, dar și pentru alte fapte infracționale.

Iuzeir Raim, cunoscut ca fiind șeful clanului Raim din Mangalia, își modifică domeniul de afaceri după ce a fost încarcerat pentru fapte de înşelăciune şi şantaj. Mai nou, pare să devină investitor imobiliar. În acest sens, acesta a demarat procedurile pentru a afla reglementările urbanistice ale terenului de pe strada Horia Vintilă, numărul 9A, din Mangalia. Iuzeir Raim a solicitat Primăriei Municipiului Mangalia, în cursul lunii martie, un certificat de urbanism în vederea construirii a 5 imobile cu regimul de înălțime P+1E.

Cine este Raim Iuzeir?

Raim Iuzeir a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe dosare privind infracțiuni de corupție, înşelăciune, şantaj sau ameninţări cu acte de violenţă. De asemenea, acesta a fost încarcerat pe o perioadă de de 3 ani pentru șantaj. Ultimul scandal în care acesta a fost implicat a fost în iulie 2020. Mai exact, la finele lunii iulie a anului trecut a fost trimis în judecată alături de alte 4 persoane, într-un dosar de lovire sau alte violențe. Spre exemplu, anul trecut în vară, au avut loc mai multe ”lupte de stradă” în Mangalia și Vama Veche, implicați fiind cei de față. Au fost mai multe speculații la acea vreme, ba că era vorba de controlul zonelor în care se traficau droguri, ba conflicte mai vechi.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
impuscati fara drept de apel acesti criminali sustinuti din umbra de unele autoritati alogene ! din cauza scursurilor astora care au furat, talharit, violat inca inainte de 89" se va structura din nou fascismul ! dupa aceea se vor plinge din nou ca au de a face cu rasisti !
1
0
Moxxu praduitoru nr 1 si toti fratii lui cristian sluga lui arsen la puscarie raducanu zis obelix pucior de stiuca vand droguri
3
0
Asa e Sinan a ajuns la puscarie din cauza lu Raim Iuzeir ca l a ajutat sa ameninte si sa loveasca pe omul ala cu imobilul din Mng apoi cu scandalul din club Limanu Dar nu a dat el foc la nici o vila Poate va referiti la vila lu Raim Mustafa care a ars
1
1
Da spor la treaba
1
0
L au confundat pe saracu asta.
2
1
Bag carbasanu in copii vostri Bancila si Bozo
4
2
Bancila comenteaza in numele lui Sinan camataru care da foc la case masini un praduitor care sta fugit duoa gratarul lu Bozolan
4
0
la puscarie cu clanu RAYM mau bagat la puscarie sifoanele miam pierdut fetele sin vai de mine .acum am femeile la produs la Suceava vor sa vina clanu raim peste mine si la suceava ,ala din poza e raim batrinu e mort de 2 saptamini a mincat pine dela cosovari si a murit
8
2
ce sa faca politia,daca ei stau seara la garajul lui martonfi la anl-uri
9
2
Pai Dinca Marin, seful Politiei Mangalia, ce face doarme in bocanici ? Asta e rezultatul, cand faci sef de politie din subofiter, peste noapte, la apelul bocancilor. Toti se dau mari sefi , mari politisti. Mai au sa vanda droguri, la taraba , in fata Politiei Mangalia. In politie, sefii urmaresc subordonatii, in loc sa urmareasca interlopii care violeaza si vand droguri . Mangaliotii merita mai mult respect !
38
5
Este implicat si Cristi Bozolan de la Politie care il acopera pe alt dealer din Mangalia si anume Finul lui unu zis Verde! Se mai vand multe droguri si in zona La Moara tot in Mangalia. Direct la puscarie cu toti vanzatorii de moarte !!!
49
7
Raducanu Razvan din Mangalia fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile Alo Diicotu! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia!
42
6
Mai sunt case fara fundatie..
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212