REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Şeful clanului Sadoveanu a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa

Şeful clanului Sadoveanu a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa

Ana Maria LIPAN 14 mai 2023 | 15:50 2105

Interlopul despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa, cea care a înşelat-o pe Oana Zăvoranu cu jumătate de milion de euro.

seful clanului Sadoveanu a fugit in SUA impreuna cu sotia lui, vrajitoarea Vanessa

Nat Mincă, şeful clanului Sadoveanu, despre care s-a speculat că s-ar afla în spatele morţii lui Emi Pian, a fugit în SUA împreună cu soția lui, vrăjitoarea Vanessa, informează Spynews, sursa citată de romaniatv.net.

Nat Mincă a pornit războiul cu clanul Pian, după ce fiul lui a împrumutat bani de la personae din clanul respectiv. Emi Pian a fost înjunghiat mortal, Nat fiind arătat cu degetul că el este cel care a ordonat asasinatul.

Acum, interlopul s-ar fi stabilit în Los Angeles, împreună cu soţia sa, vrăjitorea Vanessa. Ea este una dintre cele două vrăjitoare care au înşelat-o pe Oana Zăvoranu cu jumătate de milion de euro, acum 10 ani. De altfel, în acest caz, Vanessa  a fost condamnată la închisoare cu suspendare, pentru înșelăciune.

Ajunsă peste ocean, Vanessa, care se recomandă și „regina magiei albe”, se adresează publicului american în limba engleză. Mai mult, aceasta a și postat un așa zis atestat, „valabil în România și Uniunea Europeană”, care nu poartă antetul niciunei instituții, prin care se certifică „deținerea de plante miraculoase, chiromanție, tarologie, clarviziune, tămăduitoare, vrăjitoare și deținătoare de puteri miraculoase”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
purem posta, la umflatul mwist daraban, nu. Nu de alta dar poate ii scoatem prostiile din capul ala sec. Viseaza si el ca iinfractorul oprescu la autostrazi suspendate. Umflatul e mai hot ca le face peste ghiol. Mwie cu kkt !!!
2
0
Astia cum au obtinut vize? Sunt cetateni de vaza ai tarii ?
2
0
Cu siguranță acești babuini ne vor face de rahat și peste ocean. Și pe urma ne tot întreabăm de ce nu ni se scot vizele. Păi uite d-aia. Din cauza acestor jeguri și a altora ca ei. În America faptele lor se pedepsesc exemplar, de cel puțin două ori mai mult ca la noi.
2
0
Sictir
1
0
americanii nu dau cu suspendare. Si nici nu scurteaza pentru buna purtare. Intrebati famiglia martin.
4
0
Clan?? Vrajitoare?? In ce tara traim fratilor?/ Parca a mai fost unul , nu fugit, cu vrajitoarea in America de sud
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468