REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șeful DNA Constanța, Andrei Bodean, DECLARAȚII despre ANCHETA din portul Midia!

Șeful DNA Constanța, Andrei Bodean, DECLARAȚII despre ANCHETA din portul Midia!

Replica API 11 februarie 2020 | 14:36 977

Procurorii DNA Constanța, examinând conţinutul materialului de urmărire penală privind pe inculpații Hristovici Radu Ioan, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiunii de luare de mită, Nasreddin Aswad, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, și Naim Jabanou, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, au reținut că, la data de 5 mai 2018, în calitate de funcționar vamal în cadrul Punctului Vamal Midia, în incinta birourilor instituției, inculpatul Hristovici Radu Ioan a primit în mod direct, pentru sine, de la inculpatul Nasreddin Aswad suma de 3.000 lei, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu privitoare la efectuarea formalităților vamale pentru exportul de animale vii efectuat în ziua respectivă. Totodată, la data de 12 mai 2018, în calitate de funcționar vamal în cadrul Punctului Vamal Midia, în incinta birourilor instituției, inculpatul Hristovici Radu Ioan a primit în mod direct, pentru sine, de la inculpatul Naim Jabanou suma de 2.500 lei, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu privitoare la efectuarea formalităților vamale pentru exportul de animale vii efectuat în ziua respectivă. Acesta a fost trimis în judecată, iar cei doi cetățeni străini au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției.

”Colegii mei au dispus, în 2019, trimiterea în judecată a unui funcționar vamal, care își desfășura activitatea în portul Midia, pentru săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită, în legătură cu operațiuni de export de animale vii. Cei doi mituitori, cetățeni străini, au încheiat cu procurorii acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită”, a declarat Andrei Bodean, șeful DNA- Serviciul Teritorial Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe constanta barac cand o luati putin la puscarie? E sefa Spagilor la judecatoria constanta. Va bateti joc de oamenii cinstiti
1
0
se inchid dosare pe comenzi politice. Va dati independenti jeguri umane.
3
2
Acum urcati pe ierarhie si umflati-i pe toti, va dati seama ca un functionaras vamal nu invartea singur banii. Sunt organizati mana in mana. F greu pt DNA sa destructureze retelele mafiote. probabil sunt greii greilor la varful tuturor retelelor. Eu va doresc succes dar pica cate unul ia asupra lui tot altfel se sinucid in puscarie. cand ies au viata asigurata si material.
3
1
O fi luat si betivul ala 1000 euro pentru niste acte, dar nu vedeti ma ca in Constanta se fura toate parcurile si spatiile verzi si se construiesc blocuri, rasa voastra de spurcati.
11
2
Bine Bodean va asteptam la primaria Medgidia.
7
1
dosarele mele intocmite cu sprijinul lui george szekely sunt gata
8
3
Mai exista si vamesi cistiti in port, unul este Haralambie Eugen zis Manutza. Am zis cistiti, nu cinstiti !
11
0
Nu exista vames cinstit pe raza judetului Constanta.
14
6
Sustin DNA-ul neconditionat. Insa in contextul actual, cand tara arata ca un starv de care intind toate animalele de prada, voi pierdeti timp cu soriceii. In acest context, o bila neagra.
28
2
Felicitari, asa se albesc gulerele.sacrifici pe unul ce pica precum musca in lapte si scoti basma curata o turma intreaga. Dar este un semnal...bun.
20
0
SC BALANA SRL NASER !!
9
0
Poate anchetati de unde au astea terenuri de vor sa fac blocuri peste tot in oras
23
1
DNA sa intre prin primarii si sa vada cati bani se " risipesc" pentru acesti hingheri. Facem ceva bun pentru romania? Scapa ti ne de hingherii din primarii!
19
3
bine Bodean , dar despre banii contribuabililor cheltuiti si smenati de catre fatalau si cretinul de babu , pe cand...?!?
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212