REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ŞEFUL IPJ CONSTANŢA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER!

ŞEFUL IPJ CONSTANŢA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER!

Replica API 19 august 2019 | 00:50 511

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 17 august, pe raza oraşului Mangalia, un motociclist fiind rănit. Accidentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate. Mai exact, şoferul autoturismului nu a acordat prioritate, lovind în plin motociclistul, care este nimeni altul decât Constantin Dancu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Acesta a confirmat că a fost victima unui accident rutier, precizând că a fost la Spitalul Mangalia, de unde a fost direcţionat către Constanţa. "Am o fractură de claviculă. Mă întorceam de la Vama Veche, iar în centrul Mangaliei un domn cu maşina a ieşit în drumul principal fără să acorde prioritate şi... asta a fost", a precizat Constantin Dancu.

Precizările IPJ Constanţa:

Cu privire la informațiile referitoare la implicarea inspectorului șef al I.P.J. Constanța într-un eveniment rutier, facem următoarele precizări:

În jurul orei 14, un bărbat de 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie catre liceul Economic și, ajungând la intersecție cu strada Ștefan cel Mare, nu a respectat semnificația indicatorului oprire, astfel că a pătruns în intersecție, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul șef al I.P.J. Constanța, comisar șef Constantin Dancu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a inspectorului șef.

Inspectorul șef se afla în timpul liber și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta nu a suferit vătămări corporale.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care vorbesc in numele meu....Sugeti pwla ca eu nu fac comentarii de genul!
0
0
Sugi pula km5
0
3
Are o strada intreaga in oras de unde draq el stie!! Romania corupta pana peste puteri!! Nu mai avem sanse decat cu coasa in parlament!! Ne conduc niste jegosi si nu avem ce face!!
4
1
Vai ce pacat ca nu ai merlit
4
5
Pai asta-i cel mai important pt militieni: vopsit, epilat, manichiura, pedichiura, dat cu lac. Ca doar nu o sa se ocupe de rapiri, violuri, disparitii, interlopi, contrabanda, droguri, etc
7
7
multa sanatate Costelino! Lasa lumea sa vorbeasca
7
14
Al draq filfizon batran cu motocicleta , a avut noroc... Dar daca ar fi fost la volan nicusor umflatul betzivan cu drena de NY , pe care chiar acest incompetent l-a facut scapat cand dormea in intersectie , dupa care mascariciul a unso sef serviciu pe muierea lui cu copil servit de-a gata...
14
3
dancule rupeatiai gatu de sef ce esti.toti care ii ai in subordine sunt niste spagari ca tine si niste fututi in cur
17
4
De ce de ce de ce de chichi
5
1
intotdeauna dreptate de partea ei....fraieri cu fraieri smecheri cu smecheri.Acum vin la spital cotizatorii de la Cernavoda,Constanta,s.a.Exact ca la Caracal fetele disparute in ceata Dinca Gheorghe face show tv iar prostimea pune boticu".Noi prietenii tai asteptam diagnosticul mai lung gen...fracturi,etc.
11
3
Nimeni nu vrea sa fie implicat in accidente. Plus de asta, chiar Dancu a cerut sa fie testat cu etilotestul si a dat chiar si sange, ptr a evita speculatiile de 2 bani. Jos palaria, El Comandante!
11
16
zici ca i Spock cand avea pojar
11
4
Nu stiam ca se fabrica casti moto cubice.
15
1
Mor dupa sprancenele tale vopsite...
18
0
Multa sanatate Costica! Oamenii deosebiti trec usor peste incercari.
7
16
Umbla cu motor si asta, e smecher! Si de ce n- a circulat pe varianta orasului daca tot venea de la Vama veche, a vrut prin centru .O fi vrut sa ia pulsul orasului ! Acum ca nu e el vinovat e alta treaba.
16
9
Doar clavicula si a rupt o? Pacat ... Dumnezeu nu doarme....
27
9
Motociclistul era politistul
16
3
Pai si pana la urma cine nu a acordat prioritate? Marele gabor sau motociclistul?
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218