REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Şeful IPJ susţine ideea montării separatoarelor de sensuri pe drumul care leagă Constanţa de Valu

Şeful IPJ susţine ideea montării separatoarelor de sensuri pe drumul care leagă Constanţa de Valu

Replica API 17 octombrie 2017 | 00:00 484

Se aude la Regionala de Drumuri?!

Se aude la Regionala de Drumuri?!

Constantin Dancu

Seria de accidente grave pe drumul care leagă Constanţa de Valu lui Traian, DN3, i-a determinat pe oameni să ia atitudine. A fost lansată o petiţie online, prin care se solicită montarea de separatoare de sensuri din beton, aşa încât „vitejii” şoselelor să nu mai poată întoarce peste banda dublă continuă. Acesta este principalul motiv pentru care se produc accidente rutiere grave pe DN3. Ideea separatoarelor de drum a funcţionat pe DN 2A, drumul care leagă Constanţa de Ovidiu, respectiv pe drumul care leagă Constanţa de Lazu. Instituţia care ar putea decide montarea separatoarelor este Regionala de Drumuri şi Poduri Constanţa, cu acordul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa.

Contactat pentru un punct de vedere pe acest subiect, şeful IPJ Constanţa, Constantin Dancu (fost şef al Serviciului Rutier), a apreciat că separatoarele de sens montate pe drumurile dintre Constanţa şi Lazu, respectiv Constanţa şi Ovidiu, au pus capăt multor accidente rutiere.

„Înainte de montarea acestor separatoare, erau foarte multe accidente spre Lazu sau spre Ovidiu. Montarea lor de către Regionala de Drumuri a pus capăt unor astfeld e evenimente tragice. Se petrec accidente şi acum, însă nu mai sunt atât de multe sau atât de grave ca înainte. Ar fi o idee foarte bună ca separatoare de sens să se monteze şi pe DN3. Ar fi mai puţine accidente rutiere provocate de cei care întorc peste banda dublă continuă, cât şi din pricina celor care traversează neregulamentar. Acestea sunt cele două cauze principale de producere a accidentelor pe DN3”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Constantin Dancu, şedul IPJ Constanţa.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/prea-multe-accidente-rutiere-grave-pe-drumul-dintre-constanta-si-valu-ce-solutie-propun-cetatenii-333020/

https://www.petitions24.com/separator_de_sensuri_din_beton_intre_constanta_si_valu_lui_traian

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a facut bun Dancu pana acum de a venit cu o idee asa de "geniala" .
0
0
De abia acum v-ati sesizat? Dupa ce au murit zeci, vinovati sau nu?... Sa va fie rusine.
0
0
Este un simplu pion. Va executa ordinele fara comentarii. Sfarsitul lui abia acum incepe. Aviz celor care l-au pus. Urmariti stirile. Cat de curand va exploda mizeria asta.
0
0
Oare de ce nu sa pensionat ????!!!!! De ce a ratat o pensie mare ????
0
0
Sa sustina si demiterea lui nea Dima Marin zis Manivela, cel care e responsabil de toti mortii pentru ca nu a semnalizat corespunzator si nu a iluminat sectoarele cu grad ridicat de risc.
0
0
ar trebui intarita pregatirea si autoritatea politiei ca sa nu mai citim stiri cu politisti batuti
1
3
sa faceti un sens giratoriu chiar in fata popas valu lui traian sau unde era cel vechi
2
1
Cel mai bun inspector sef din ultimii 25 de ani !
4
7
Va trebuie ani lumina sa puneti niste betoane pe mijlocul drumului. Trebuie sa moara familii intregi,sa vedeti carnagii....ca sa miscati un deget. Radare fixe pe cand?
3
1
Cel mai bun sef al IPJ Cta a fost Vizitiu, mare pacat ca a fost schimbat cu acest Subantonela Dancu
6
1
Sa.i sugeti ciorapii lui Dancu.
5
8
cine era sef la rutiera cand betivul sef al judetului a adormit la volan in mijlocul intersectiei si a scapat fara nici cea mai mica problema??? ati uitat de-l ridicati asa pe ac dancu??
10
2
DANCU ESTE UN ADEVAT PROFESIONIST SI UN OM DE MARE CARACTER! SUCCES.
5
9
Singurul inspector-sef care mai pune la munca putorile alea de prin inspectorat.
10
7
Nu e rea ideea....dar sensuri giratorii? pt ca din C-ta pana in Valu este unul singur...trebuie sa parcurgem 15 km ca sa intoarcem? serios D-le Comandant!
6
0
Separatoarele de sens sunt singura solutie , ROMANII INTELEG DOAR ...DE BATA SI SARMA GHIMPATA . LA FEL IN MAMAIA , FIECARE INTOARCE UNDE VREA ACUM , DE CE NU SUNT SEPARATOARE ? VERIFICATI ACCIDENTELE PRODUSE DIN INTOARCERI PESTE LINIA CONTINUA .
9
1
astta e vrajeala de politician si nu ma mira nimic in privinta domnului in cauza. ideea este buna si nu este noua dar procedura e invers intai trebuie sa isi bata capul sa o puna in aplicare si apoi sa trambiteze ce a facut. altfel initiativa este pur de politician adica trambita cat cuprinde si realizari zero. si nu ar strica un pic de aplecare spre adevarata munca de politie.
4
0
TREBUIE SA FI INGINERAS DE AUTOBUZE CA SA DESCOPERI NECESITATEA SEPARATOARELOR DE SENSURI ! TREBUIAU FACUTE DE ACUM 20 DE ANI , CA LA LAZU !
15
0
Dancu sustine si apa calda care curge din perete la bloc. Este un geniu... Ce ne-am fi facut fara acest personaj de basm?!? Sa nu-l lasam sa iasa la pensie ca ca el nu mai gasim!
15
4
Mai dar ce destept este Dancu asta...De lingai ca tine,are nevoie curul lui Dancu!Asta nu vrea binele orasului,ci vrea sa devina ,,castor,,sa poata iesi la pensie cu 20.000 lei pe luna....Nu te-ai prins?Si in plus de asta,frustratul asta de Dancu,mai este si avid de putere!Ne mai auzim....Sper ca ceilalti lingaii,de la Replica,sa nu stearga comentariile,ca data trecuta...
18
3
Un om care cunoaste cu adevarat populatia judetului si stie cum sa conduca acest inspectorat . Mi-e teama ca daca va iesi si el la pensie va fi jale
9
28

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108