REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Șeful ISJ, lămuriri în scandalul de la Școala Gimnazială Gheorghe Țițeică

Șeful ISJ, lămuriri în scandalul de la Școala Gimnazială Gheorghe Țițeică

Andreea VREJOIU 16 noiembrie 2022 | 09:40 2404

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a venit cu lămuriri în cazul profesoarei de matematică de la Școala Gimnazială Nr. 30 Gheorghe Țițeica, acuzată că se preocupă mai mult de elevii pe care-i are la meditație. Acuzația vine de la un părinte al cărui copil are doar 9 ani, dar este în clasa a V-a. Acesta a studiat, până anul trecut, în Anglia, iar în țară i s-au echivalat studiile.


,,Niciun părinte al vreunui elev al școlii nu a depus la Inspectoratul Școlar Județean Constanța sesizare cu privire la activitatea doamnei profesoare. Instituția noastră a fost informată de către cadrul didactic, care ne-a solicitat sprijin. Pentru a preîntâmpina un potențial eveniment care să producă divergențe, o echipă a IȘJ Constanța s-a deplasat la unitatea de învățământ, informând conducerea școlii și verificând aspectele indicate. La acest moment, conform informațiilor transmise de către managerul școlii, situația este detensionată, iar doamna profesoară își va relua activitatea la clasă în această săptămână.”, a transmis Sorin Mihai, șeful ISJ.


În ceea ce privește echivalarea studiilor efectuate în străinătate, ”IȘJ Constanța soluționează toate aceste situații în baza metodologiei aprobate prin OMEC 5638/2020, precum și a prevederilor ROFUIP. Consider că cele mai bune soluții pot fi găsite numai prin colaborare, având tot timpul în vedere interesul superior al copilului. Părinții, cadrele didactice și managerii trebuie să identifice problemele și să le rezolve prin colaborare, prin dialog constructiv. Discuțiile pe care le-am purtat cu doamna profesoară, cu managerul Școlii Gimnaziale Nr. 30 Gheorghe Țițeica au soluționat rapid o situație care putea deveni tensionată. Am convingerea că la nivelul acestei școli, ca de altfel la nivelul fiecărei unități de învățământ din județ pot fi îndreptate inadvertențele și pot fi soluționate conflictele numai prin implicarea tuturor actorilor educaționali: părinți, dascăli, elevi.”, a transmis Sorin Mihai, Șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța„, a conchis Sorin Mihai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sorin Mihai, zici ca ai solutionat o problema care putea deveni tensionata? Nu ai solutionat nimic. Situatia este si va fi tensionata, atat timp cat invatatoarea titulara la Poarta Alba, ajunsa directoare, impreuna cu prietena Bercaru, vor fi in aceasta scoala.
0
0
Cel mai bun inspector general ar fi Ivan Răzvan Raul!
0
1
Sorinele, ia zi ce mai fac prietenii tai Cabrancea si Faliboga? Cu Cabrancea te spargeai in figuri, prin iarna, pe A2, in jeepul ala frumos luat din salarii!!! Al treilea personaj din jeepul Cabrancelei era o cunoscuta Pitipoanca! Unde mergeati, nebunatecule?
3
0
Ce aveti mai cu sorinache? Atata poate sarmanul … si cu alea doua langa el, mai analfabete decat el…Cracanata lorica e tuta rau, dar la spagi, e prima! Mai rau e ca nu imparte cu sorinache! Zice ca e prostut! Intrebati educatoarele!
3
1
Si capsunarii astia stau 2-3 ani pe afara sclavi si spalatori de WC si vin inapoi numai cu fite si aere,de zici ca cinestie ce scule au fost pe acolo
4
3
Sorinele esti pe departe cel mai mare impostor care a stat vreodata pe scaunul de inspector general.
7
0
A fost solutionat.A plecat profa.Usor ,usor o sa ramanti cu feleile de serviciu.
6
2
Mihai sorin un accident al educatiei, proust si lacom este continuu disperat sa fie bagat in seama de femei. Esuat-etern papagal si evident impotent managerial se strofoaca sa fie interesant. Atat s-a putut la PNL. Hutzuka si Bouleanu alti doi papagali lacomi dupa cascavalul fraierilor de constanteni se lupta zilnic sa-l tina pe acest vesnic fraier la ISJeul rusinii. FELICITARI PROFESOAREI CARE A PECAT. SA VA PREDEA PNL MATEMATICA SI ROMANA.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272