REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ȘEFUL ISU Dobrogea va DEMARA o ANCHETĂ, după TRAGEDIA de pe bulevardul Mamaia

ȘEFUL ISU Dobrogea va DEMARA o ANCHETĂ, după TRAGEDIA de pe bulevardul Mamaia

Replica API 17 februarie 2021 | 21:53 10438

În cursul dimineții de marți, 16 februarie, un apartament de pe bulevardul Mamaia a fost cuprins de flăcări. O femeie a sărit de la etajul șase, acolo unde au izbucnit flăcările, pentru a nu arde de vie. Medicii s-au chinuit mai bine de 40 de minute să o salveze, însă femeia a decedat.Martorii spun că pompierii au ajuns cu întârziere la fața locului, sunt revoltați, susținând că ar fi avut șanse de supraviețuire dacă aceștia ar fi intervenit. Ce spune șeful ISU Dobrogea?!

Când au ajuns la fața locului, pompierii nu aveau autospecială cu scară și nici saltea gonflabilă, spun martorii. Nici nu ar fi avut cum să aibă saltea, pentru că nu există în dotarea ISU Dobrogea.

Șeful ISU: Voi face o anchetă

Șeful ISU Dobrogea, Cristian Mihail Amarandei, a declarat, pentru Replica, că va face o anchetă pentru a stabili modul în care pompierii au ajuns la fața locului și au demarat operațiunea de salvare.

”Voi analiza situația și apoi voi emite un punct de vedere. Voi afce o anchetă pentrua vedea modul în care s-a acționat”, a declarat, pentru Replica, șeful ISU Dobrogea.

Totodată, acesta a declarat că ISU Dobrogea nu are în dotare o pernă de aer de salvare, urmând să facă demersuri pentru a dota instituția cu acest echipament de salvare.

Citește și:

A MURIT FEMEIA care a SĂRIT de la ETAJ de teama FLĂCĂRILOR. VIDEO!

VIDEO! INCENDIU DEVASTATOR într-un apartament din CONSTANȚA: o FEMEIE a SĂRIT de la ETAJUL 6

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SE VA DEMARA O ANCHETA IN URMA CAREIA NU SE VA SCHIMBA NIMC. TARA DE KKT
2
0
Poate se intoarce la Botosani...
2
1
Popa decedatul fostul sef de la ISU de ce nu a facut absolut nimic nimic?!! De ce nu a dotat inspectoratul, dar la baut cu stabii nu lipsea, la pahar era primul. Astea sunt consecintele acelui incompetent care acum nu mai este printre noi, a murit de covid si inmormantat cu onoruri dar mizeria lasata in urma lui?!!! Toate pilele angajate si tinute la ISU dupa criterii de el stiute, asta e consecinta nepasarii, umflatii nu traiesc nici ei 100 de ani cu toate salariile lor babane, ca mananca si beau ca porcii, dar nu puteausa faca cheta sa cumpere o saltea din sutele lor de milioane, Rusine ISU
2
0
Conducerea veche e de vina. Au avut bani pentru dotari. Cat costa o saltea? Max 1000 lei. Sau o scara?
4
1
Ce fata de Fred Flinstone are asta! Cred ca si tehnologia lu Fred domina in ISU Dobrogea!
3
1
se face pt a acoperi incompetenta si prostia
3
1
Record pt pompieri 800 de metri in 40 de minute Bravo
4
1
Un tigan viitor posesor de pensie nesimtita care nu a fost in stare sa achizitioneze o saltea ... si niste melci care au ajuns la locul incendiului dupa 40 de minute. Cam asta e toata ancheta scurt si cuprinzator.
5
1
Demisia.Demisia demisia demisia dorm pe eii sunt mari pudorii
5
1
Betivanul asta de la isu sa plece acasa in Galati , Braila ,e cel mai bun lucru, iar celor ramasi examene medicale si de efort lunare , ca s au facut niste jeguri cu burta , puturosiii
7
1
Mogaldan tampit...cu cacatzii tai angajati pe pile...niste bulangii inculti..va faceti de cacat ori de cate ori aveti ocazia..muie!!
4
2
Ce de comentarii vehemente la adresa pompierilor... In multe dintre ele se vede incapacitatea de a gandi... Unul sau doua comentarii fac referire la puliticieni.. Mai berbecilor vina cea mai mare o poarta politrucii psd, pnl, udmr.. Cei care de 30 de ani fac ce vor in tara asta. Dotarile fortelor de interventie sunt in masinile parlamentarilor, in buzunarele lor. Acuzati faptul ca au salarii mari, acuzati ca de abia se miscau.. Dar de ce nu acuzati lipsa echipamentelor, vehiculelor? Ce usor este sa aduci acuzatii la adresa celor mici. Politicieni sunt vinovatii cei mai mari, idiotilor..
5
5
Ce ancheta??? Demisia si out cu echipajul de furtunari. Demisia si arahat.
5
2
Ce anchete ma faceti,dupa ce mor oamenii?Afara cu voi nenorocitilor, vreti doar salarii mari, sporuri multe, pensionare rapida, etc, incapabililor. Cand te-au pus sef la ISU, trebuia sa ceri ministerului sa te doteze ca suntem vai mama noastra...cu scari inalte, perne, etc,etc, exact ce nu aveti disponibil ptr salvarea de vieti omenesti,dar nu va intereseaza golanilor, decat scaunul de sef isu, salariu cat mai mare, atat Rusine golanilor, sa pateasca familiile voastre, ce au patit oamenii astia, sa dea dzeu, sa vedeti ce simtiti in suflet., sa vina pompierii dupa 15 min, sa nu aveti dotari
8
1
Niste jeguri, de la primul sef de cacat pana la ultimul servant. Tara de cacat, pompieri de cacat. mai bine lasi casa sa-ti arda decat sa chemi pompierii, fura tot ce gasesc. Am inteles, nu aveau saltetle ca se futeau sau dormeau sefii lor pe ele dar costume de asbest antifoc si masti de oxigen nu aveau? Topoare sa sparga usa? De ce nu au coborat pe funie de pe bloc sa o ajute pe amarata aia? RUSINE CRETINILOR! S-a saturat tara de doctori si pompieri eroi, javre incompetente care lasati oamenii sa moara! Huooooo!!!
11
1
Tre sa-ti dai demisia mai nenorocitule,fi om,fi responsabil si daca ai ceva in pantaloni,pune demisia pe masa alaturi de Arafost si toti nenorocitii care te-au pus in functie.Moare lumea in case,in spitale,in accidente si voi tot ramaneti in functii,oare cat va mai suporta pamantul asta?!
13
1
Cacatule vopsit marsh futuzi mortii matii ! Iesi si spune ca esti prost si ca iei banii degeaba, ca angajezi pe bani si pe pile, ca sunteti toti o adunatura de curve imputite . Din cauza voastra impotentilor migratia va continua pana Veti ramane doar voi aici pe veci stapani dar Fara sclavi si prosti sa va plateasca! Muie putorilor muie iliescu luatear moartea dracu odata ! Muie pnl muie psd muie bugetarule sarac la minte! Pune cratime care mai ai chef!
13
0
ISU stie doar de spaga si un avertisement ca sa-si justifice salariile incasate .
14
0
In orice tara civilizata din Europa pompierii sunt echipati cu scara destul de lunga pe autospeciala cu saltea gonflabila care atunci cand se umfla ajunge undeva la etajul 2..la noi de ce nu?traim ca acum 100de ani???spitalele iau foc mor pacienti nimeni nu e tras la raspundere...pai ce se intampla?avem preturi si pretentii de Europa si traim ca acum 100de ani...bataie de joc la adresa cetatenilor!!
13
1
Ce pulicika vostra voiati sa faca seful ISU. E numit doar de 10 zile. Mai citi drak presa in care va cacati criticile. Poate ne intrebam cum si-au dat foc la casa nefericitii aia ca sa nu faca si altii la fel. Pe langa critici. Daca lovea in cadere salteaua de la etajul sase avea sanse minime sa fie teafara persoana. Voi nici in apa nu va aruncati de la 10 m cand va distrati la bazine dapoi la 20. Dar ne bagam organu fara sa stim toate problemele. Societate salbatica a ajuns Romania.
8
17
Faceti ancheta la unitatile de pompieri si care nu este capabil dat afara.
13
1
da asa ceva nu aveti in dotare panarameloe ? tinuta de 4 - 6 oameni scapa cu viata. poate ceva oase rupte , da scapa cu viata.
11
1
Ai inceput cu stangul dl comandant. Strange bagajelul si fuguta inapoi la matale acolo unde este cald si bine.
16
0
Puscaria e pt voi nu demiteri,pt ce sa va realoce in alte institutii sa va piarda urma? Curios ca nu ati iesit cu trasura cu cai . 2021 nh aveti ce va trebuie sa salvati un om care arde .Banii ce va sunt alocati va faceti parte si uite asa cumparati p... . La puscariee ba zeci de ani ati avut bani pe mana sa va puneti la punct cu lucruri elementare nu ozn uri. Sa va verifice institutiile abilitate ce dracu faceti cu banii populatiei ca in afra de masinile luxoase prop personala ,cont grase si burti mari alceva nu svd. Platiti pt oameni care mor din cauza voastra .
12
0
Ba boilor cu functii. Ca nu cumparati echipamente si vi se rupe de popor. Voi ce responsabilitate aveti???
16
0
ARAFAT DEMISIA!
16
4
Nu e necesar o ancheta ca sa constati nivelul jalnic al dotarilor si amatorismul de care dau dovada cea mai mare parte a celor din echipele de interventie. Culegeti ce ati sadit, in urma angajarilor facute pe baza de plic.
22
0
ia vedeti filmul si daca pompierul de pe scara e dotat cu masca si echipament de respiratie in fumul gros ! cat pe aci sa fie si a doua victima !!!
14
1
Doamne, ce mutra de neandertalian are ipochimenul asta de sef al ISU. Nu il condamn pentru situatia descrisa in articol. Nu poate fi tras la raspundere asa de repede. De abia s-a instalat ca sef al ISU Dobrogea. Are cateva zile in functie, din cate retin. Dar ii condamn pe pompierii care au venit la un astfel de incident cu o masina fara scara telescopica. La ce este utila o masina fara scara, daca incendiul a fost clar anuntat ca fiind la etajul 6? Este indolenta, rea-vointa sau de-a dreptul prostie?
21
1
ar fi bine ca seful isu sa isi dea demisia
20
1
la isu sunt ofiteri facuti pe usa din dos, adica subofiteri cu pile care si-au cumparat diplome de doi lei la facultati private, apoi au devenit ofiteri !!
24
1
Mai tineti minte cand s-a prabusit elicopteru SMURD pe lacul Siutghiol, cand cascadorii rasului nu stiau sa porneasca motorul barcii si se certau: "ba, n-ai adus cheia, du-te si ia cheia!". Asta e dovada supremma ca astia nu fac exercitii de niciun fel.
33
1
acest individ cu o fatza de prost din filmele de comedie zice ca va demara o ancheta... bai idiotule , ancheteaza-te pe tine caci esti la conducere de catva timp si in afara de bautura nu te-a preocupat dotarea detasamentului. si inca ceva: imbecilul cu freza de ginere mort are parul vopsit...?!?
31
0
Obligatoriu cand ai un incendiu la inaltime, autospeciala cu scara trebuie sa plece prima din curte la interventie. Ce este asa greu de inteles? Nu conteaza ca poate nu ai pe nimeni de salvat, ea trebuie sa ajunga prima la fata locului pt orice eventualitate.
34
1
am fost acolo la locul incediului.. s-a actionat jalnic,,fara autoscara, dispozitive create fara nici o logica, dupa care s-a actionat foarte greoi...servanti nepregatiti total...de pe Mircea si pana la locul faptei se face 1min cu autoscara...aceasta a venit dupa 10 min..a murit un om in fata incompetentei si nepasarii voastre...de anchete suntem satui..va trebui sa platiti , axact cu noi contribuabilii o facem catre voi..adica CORECT..iar in situatia asta puscaria este masura echitabila
39
4
Demisiaaaaaaa si dumneavoastra seful de la isu,demisia toti ca sunteti niste incompetenti ,sa ardeti toti care ati fost vinovati de moartea acestei femei,nenorocitilor ,hotilor care furati banii poporului si nu luati tot ce trebuie sa aveti in dotare absolut orice
40
2
Ce fata de saltea pisata are asta...se vede dupa figura ca este un om capabil...anchetat ar trebuii sa fie el cu toti sefiu lui ...nu amaratii aia care nu au avut echilamente cu ce intervenii. Unde sunt dotariile pompierilor ordinarilor..la voi in buzunare
28
3
El e vinovat si tot el face ancheta. Bv!
26
2
Ancheta se face ca sa se acopere incompetenta pompierilor.O ceata de obezi alcolisti care sunt prea grei sa se urce pe scara si gafaie ca sa urce un balcon. Au stat si se uitau la incendiu ca la spectacol.Nu stiau ce sa faca. multi pilosiii care iau baniii degeaba !
29
3
bai sefu isu ce esti tu.... de ce nu aveti saltele? pe cine anchetezi ma tu? tu sa fi anchetat si sa infunzi puscaria
32
1
Si daca aveau saltea ori era sparta ori le lua vreo ora sa o umfle. Cand a cazut
29
0
Incompetenta saltea lipsa
27
0
Uitati-va ce fata de bouar rachier are.Astia de la isu sint relicvele comunismului,nu stiu nimic,nu fac nimic,dar sint platiti gras.o sa faca o ancheta,si el deabia leaga doua cuvinte...
31
1
pai moaca asta de geniu al samahoancei fusese adus cu dedicatie ca seftan la jandarmi,acuma se preocupa si de somnul pompierilor de la locul de munca,dorm basbuzucii astia mai mult la munca decat acasa ,din care cauza ii omoara obezitatea si ies la pensie de tinerei cu pensii de serviciu,sic!
25
1
Este inqdmisibil ca in 2021, pompierii sa nu aibe dotarile necesare si masinile de interventie sa aibe o vechime de peste 35 ani..numai bune de casat..
32
1
Si Arahat nu zice ca ati intervenit prompt si operatiunea a fost un suucess, bai Abarabulei ?
24
3
Ancheta se face ca sa se acopere incompetenta pompierilor.O ceata de obezi alcolisti care sunt prea grei sa se urce pe scara si gafaie ca sa urce un balcon. Au stat si se uitau la incendiu ca la spectacol.Nu stiau ce sa faca.
30
1
ce leg are mazare cu ISU? sa sugi toata pula peneleului care demoleaza tot si ne tine fara caldura si apa calda...si dupa ce termini tu poate continua mamica ta...si tot asa pana sugeti tot prostu draq
21
15
Bani sunt la cei pe care i-ai votat cu 3 maini..Mazare, Constantinescu , Strutinski sau Fagadau au investit bani in Madagascar si alte paradisuri.. Cam tarziu sa-ti pui asemenea intrebare..
21
13
Nu are perna dar scara de salvare de la inaltimi are dar se foloseste pentru turturi
31
0
Pompierii sunt depasiti de orice situatie. Nu are perna de aer in dotare... dar ce mortii mamii voastre aveti in dotare ??? pentru ce sunteti platiti, unde se duc banii celor care cotizeaza.??
41
0
si responsabilii v-or fi cocolositi, totul se va musamaliza, sa ma cac eu pe ancheta voastra
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369