REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Şeful Jandarmeriei, la Parchet în ancheta privind violenţele de pe 10 august

Şeful Jandarmeriei, la Parchet în ancheta privind violenţele de pe 10 august

Replica API 21 august 2018 | 00:34 332

Ionuţ Şindile, şeful interimar al Jandarmeriei Române, s-a prezentat, luni, la Parchetul General, în ancheta privind evenimentele violente de pe 10 august din Piaţa Victoriei. Procurorii militari cer identificarea jandarmilor care şi-au acoperit numerele de identificare de pe căşti cu bandă izolatoare.

Ionuţ Şindile, şeful interimar al Jandarmeriei Române, s-a prezentat, luni, la Parchetul General, în ancheta privind evenimentele violente de pe 10 august din Piaţa Victoriei.

"Vizita a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanlor care se pot face responsabile de comiterea violentelor, in contextul evenimentelor petrecute in 10 si 11 august", se arată într-o informare a Parchetului.

Secţia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a solicitat Jandarmeriei identificarea jandarmilor cu indicativul de pe cască ascuns cu bandă izolatoare de la protestul din 10 august, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Procurorii militari vor să afle câţi jandarmi aveau indicativul ascuns, dacă a fost o strategie individuală sau dimpotrivă una concertată, instituţională, care ar putea dovedi premeditarea intervenţiei brutale.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Seful jandarmeriei o sa plateasca ca prostul cu varf si indesat! Coana dan corveta lu dracnea se sterge cu el la kur si-l arunca ca pe un kkt!
0
0
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte si pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoanele si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
2
0
Carmen dan spunea ca au fost entitati paramilitare la protest.Pai au fost,coano,dar erau imbracati de la stat si s-au comportat ca mercenarii.Carmen dan a spus ca au fost manipulari dar erau ale oamenilor ei care au mintit ca s-au ales cu o tarfa paralizata dupa ce o anuntase deja moarta si cu arma furata.Carmen cand minti mai respira, FA!
3
0
La Timisoara si in alte Orase procurorii vind anchete si dau nupuri pe partide de sex cu pirande intrebati un procuror pe nume razvan .
1
0
Ce mai vreti? Asa actioneaza trupele paramilitare, ascunzandu-si identitatea. Va dati seama ca Pulangiul Sef le-a luat apararea animalelor. Totusi, sa avem incredere in Procuratura...
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272