REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Șeful Pfizer nu răspunde la întrebările jurnaliștilor referitoare la vaccin. Video

Șeful Pfizer nu răspunde la întrebările jurnaliștilor referitoare la vaccin. Video

A.F. 21 ianuarie 2023 | 00:00 1217

Șeful Pfizer, Albert Bourla, a fost întâmpinat de doi jurnaliști pe stradă, care încercau să afle mai multe despre eficacitatea vaccinurilor anti-Covid-19. Cei doi se țineau după Bourla și îi adresau întrebări, în timp ce acesta îi ignora în tot acest timp.

seful Pfizer nu raspunde la intrebarile jurnalistilor referitoare la vaccin. Video

Filmarea a ajuns să fie intens distribuită pe rețelele de socializare în ultimele zile, în special de cei care au fost sceptici cu privire la vaccinul anti-covid.

„Acum știm că vaccinul nu a oprit transmiterea virusului, dar de ce ați ținut asta secret?”, a fost una din întrebări.

„Să aveți o zi bună”, a punctat scurt Albert Bourla, în timp ce se plimba pe stradă și încerca să scape de cei doi jurnaliști.

„E timpul să vă cereți scuze? Și să dați banii înapoi țărilor?”, a fost o altă întrebare adresată de un jurnalist care îl însoțea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wikipedia : psihopatie lipsa de interes față de siguranța sa și a altora lipsa regretului că au făcut rău altora un simț extrem de îndreptățire Persoanele cu tendințe psihopatice sunt puternic axate pe propriile lor dorințe și nu manifestă empatie pentru alții. Acești oameni nu țin cont de norme și reguli și au o inclinație mai mare spre a comite infracțiuni.
1
0
ce nenorocit
2
0
Au început sa se simtă efectele secundare ale vaccinurilor ,dar nu recunoaște nimeni ,ar trebui beliți și ăștia dar și cei care te au obligat prin constrângere, nu ai vaccin nu intri în clădire și tot asa ,niște golanii la scara mare .
7
1
Vaccinuri afaceri cu bani grei la nivel înalt Acești paraziți vor să distrugă planeta Omul a ajuns un robot ii dai telefonul in mănă și nu ii mai trebuie nimic Urmează distrugerea planetei
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272