REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Şeful Poliţiei dintr-un oraş din Gorj a refuzat să fie testat antidrog, în trafic: "Dau greş adesea"

Şeful Poliţiei dintr-un oraş din Gorj a refuzat să fie testat antidrog, în trafic: "Dau greş adesea"

Victor ROTARU 29 martie 2024 | 14:43 727

Un comisar de poliţie din Gorj a refuzat să fie testat antidrog şi spune că testele pentru depistarea stupefiantelor care li se fac şoferilor în trafic dau de ce cele mai multe rezultate greșite.

seful Politiei dintr-un oras din Gorj a refuzat sa fie testat antidrog, in trafic: 'Dau gres adesea'

Comisarul de poliție Cristinel Tănase, șeful Poliției din Rovinari, a fost oprit în trafic de colegii de la poliția Rutieră din Gorj. L-au pus să sufle în alcooltest care a indicat valoarea zero.

Pentru testul de drugtest, comisarul a refuzat precizând că are cunoștință de faptul că acest test rapid poate da eroare, în sensul în care apare pozitiv la anumite substanțe, deși nu le-a consumat.

Susține șeful poliției că testele rapide de drugtest pot indica valori și dacă ai consumat o gumă de mestecat sau ai folosit apă de gură.

În aceste condiții, a refuzat să sufle în drugtest și a solicitat să meargă la spital pentru prelevarea probelor de sânge.

Rezultatele au fost negative, iar polițiștii de la Rutieră nu i-au putut deschide dosar penal, considerând că nu a existat un refuz de recoltare a probelor biologice.

Gestul șefului de poliție ridică suspiciuni însă în privința testelor rapide folosite de polițiști în trafic

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai V.R.da ma titlul articolului complet:"sheful pulitziei dintrun orash din Gorj a refuzat testul cu aparatul antidrog alegand sa mearga la spital pentru recoltare de probe biologice"si "r*****a" in general numai folositzi titluri cu jumatate de adevar doar pentru ca sa va fie citite articolele,caci daca aici se scria titlul complet care era shtirea nefiind cea deosebit dar asha shtirea data pe jumatate induce ideea ca politzistul ala s-ar fi suatras controlului antidrog deci este ceva interesant pentru cititor.
0
0
Asa am ramas eu fara permis un an de zile, din cauza la mizeria aia de drugtest, analizele au venit negative.. sfatul meu e sa refuzatii mizeria aia si sa cereti sa mergeti la spital
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108