REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Șeful Poliției Rutiere a dirijat traficul înspre sudul litoralului! Video

Șeful Poliției Rutiere a dirijat traficul înspre sudul litoralului! Video

Replica API 1 mai 2022 | 00:04 6318

Polițiștii rutieri au fost la datorie de 1 mai. Oamenii legii au ieșit pentru a dirija traficul, astfel evitându-se ambuteiajele, dar și evenimentele rutiere nefericite.

Însă iată că și șeful Poliției Rutiere, Constantin Stoian, s-a aflat în teren.

Acesta a fost surprins de către reporterii Replica de Constanța în timp ce dirija traficul la Eforie Nord, înspre sudul litoralului.

Amintim că, în perioada 29 aprilie - 2 mai a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Muncii, la nivel național, peste 8.500 de polițiști au acționat, zilnic.

Ce au anunţat oamenii legii

Astfel, vor fi asigurate măsuri pentru menținerea ordinii publice în locurile aglomerate, precum și în localitățile turistice, zonele de agrement și spre punctele de trecere a frontierei.

Pentru a ajunge în siguranță la destinație, polițiștii rutieri vor acționa pe căile de acces ce converg spre zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre stațiunile turistice.

Pentru monitorizarea traficului rutier și coordonarea dispozitivelor de circulație, pe principalele artere, în intervalele în care se preconizează un trafic intens, vor fi folosite elicoptere din cadrul Inspectoratului General de Aviație, în funcție de condițiile atmosferice și de evoluția valorilor de trafic înregistrate.

Datele și informațiile de interes, surprinse la bordul elicopterelor, vor fi transmise unui Centru de comandă mobil, pentru a putea fi luate măsuri, în cel mai scurt timp.

În această perioadă, peste 1.400 de polițiști rutieri vor acționa zilnic, cu 350 de aparate radar, pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier.

Pentru o intervenție promptă la fața locului și pentru a lua primele măsuri în cazul unui eveniment, polițiștii vor fi prezenți cu motocicletele din dotarea Poliției Române.

Polițiștii de la transporturi vor asigura măsurile de ordine publică în trenuri de călători, în stații și triaje de cale ferată, aerogări şi porturile de la Marea Neagră sau de la Dunăre.

Recomandăm cetățenilor să circule prudent și să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.

De asemenea, le recomandăm să respecte indicațiile polițiștilor rutieri, care se află în trafic pentru siguranța tuturor.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aoleuuuuu si fii sa aia conduce ca ultima retardata
0
0
Om de nota 10 don Sef !
0
0
...drumului public , nu stie meserie de circulist ! Iar la hartii ... este bata !
1
0
Stoian pentru cine nu stie a venit de la Jandarmi la Politie prin transfer ajutat de unchiul Rapi. El saracul nu are nici o vina.
1
0
Bravo, Printule, felicitari !
0
1
Cel mai bun sef
0
0
...tot tinichea ramane !
1
0
Se cere adjunct pe postul liber cumva ? Ca omul e prea inganfat si arogant ca sa dirijeze vreodata traficul iar din ce se vede nixi nu se peicepe
1
2
Bravo lui Felicitari
2
0
Vino si la Cernavoda sa vezi cum sar euroii de la pestisori
1
0
L-a sunat de la Provident!
0
0
Agentul nu se dezminte
0
0
a fost surprins o pl. il gadilati voi la oua dar nu are o treaba cu soferia cum zice si asta de langa mine
1
0
Omul se crede in NFS la cum conduce in trafic. Nu tine cont de nimic in trafic
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369