REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: „Putin va muri curând“

Șeful serviciului de informații militare al Ucrainei: „Putin va muri curând“

A.F. 6 ianuarie 2023 | 00:00 1010

Şeful serviciului de informaţii al Ucrainei, Kirilo Budanov, susţine că preşedintele rus Vladimir Putin "va muri curând". Generalul Kirilo Budanov a spus, într-un interviu pentru ABC NEWS, că Putin are cancer și că va muri "foarte curând”, dar după ce se va încheia războiul început de el în Ucraina.

Kirilo Budanov, foto: USA TODAY Network

Şeful serviciului de informații militare al Ucrainei, povesteşte de o nouă ofensivă împotriva forțelor ruse plănuită de Kiev și că invadatorii vor avea parte de o lună „fierbinte” în acest anotimp.

Budanov a declarat că se așteaptă ca luptele să se încingă cel mai mult în luna martie.

„Aceasta va fi perioada când vom asista la eliberarea mai multor teritorii și vom provoca și mai multe înfrângeri finale Federației Ruse. Acest lucru se va întâmpla în întreaga Ucraină, din Crimeea în Donbas”, a declarat el în cadrul unui interviu, citează antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
problema e ca medvedev emai cretin decit putin
1
1
Cred ca daca tot poporul rus ar muri, nu ar plange nimeni dupa ei, cum nici dupa nazisti si germanii sustinatori ai regimului nazism nu a plans nimeni si nu va plange vreodata. Cea mai buna solutie are fi sa gasim o solutie sa distrugem nuclear "Federatia Rusa". Mai bine "OCEAN", decat "Federatia Teroristilor Globali" (aparata de teroristii satanisti "barosani" WAGNER). A devenit O RUSINE sa fi rus. Exact cum era o rusine sa fi "urmas sau nepot al nemtilor nazisti" pana mai ieri. Moscova trebuie atacata nuclear, sper ca NATO va gasi o solutie sa contreze "parturile" (pseudo-rachetele nucleare "de inalte standarde nord-coreene"). Restul poporului rus nu este neaparat vinovat pentru ce face SATANA PUTIN (Putler), numai "moscovitii", adica "neamurile de oligarhi rusi" care il sustin pe Putin si jegmanesc popoarele subjugate de moscoviti de-a lungul istorie. Go, Tatarstan! Go! Independence for Tatarstan!!! Freedom and global peace!
17
6
Din contra crapati voi cu totii javrelor
4
18

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614