REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Segărceanu - Calculul hârtiei arată că nu suntem favoriţi cu Rusia, dar lucrul ăsta e un plus

Segărceanu - Calculul hârtiei arată că nu suntem favoriţi cu Rusia, dar lucrul ăsta e un plus

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 449

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, Florin Segărceanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că România nu este favorită în meciul cu Rusia de la Cluj-Napoca, din Grupa Mondială, dar a precizat că acest lucru poate fi un plus pentru componentele selecţionatei noastre, pentru că nu vor simţi presiunea partidei.

"Personal nu cred că va fi o presiune în plus. Eu simt o atmosferă bună, ele sunt foarte pozitive. La antrenamente se pregătesc bine, îşi doresc foarte mult să joace, să arate şi cred că nu au de ce să simtă presiune. Să fim sinceri, calculul hârtiei arată că echipa noastră nu e favorită cu Rusia. Iar eu cred că ăsta e un plus pentru ele. Toată lumea îşi doreşte să fie în echipa naţională, iar acum a venit momentul lor şi au ce să arate. Cu ajutorul publicului sunt convins că vor da absolut totul şi noi chiar ne dorim şi sperăm la o victorie", a afirmat el. Segărceanu a menţionat că a fost simplu să alcătuiască echipa în absenţa jucătoarelor Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Mihaela Buzărnescu. "Nu a fost greu să formez echipa, a fost chiar foarte uşor. Este bine că avem multe jucătoare cu experienţă internaţională, cu clasament, aşa că totul a venit natural. Oarecum în ordinea clasamentului le-am ales pe cele mai bune şi din punctul ăsta de vedere mă bucur foarte mult. Şi constat că atmosfera este foarte bună", a precizat căpitanul nejucător. "Am văzut o postare pe Instagram, am văzut că Simona Halep a spus că este alături de echipă. De altfel, Simona mi-a transmis un mesaj acum o săptămână în care ne-a urat succes şi multă baftă. Ştiu că Mihaela Buzărnescu intenţionează să vină aici şi să fie alături de noi. Ea a avut o intervenţie la umăr şi e într-o perioadă de recuperare. Iar de la celelalte fete nu am veşti, dar sunt convins că sunt cu gândul la noi, se uită la rezultate şi înaintea meciului vom primi şi din partea lor mesaje de încurajare", a adăugat acesta. Echipa naţională de tenis a României întâlneşte în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, selecţionata Rusiei în Grupa Mondială a Fed Cup. Meciul contează pentru calificarea la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 aprilie. Întâlnirea România - Rusia de la Cluj-Napoca se va desfăşura după următorul program: vineri, 7 februarie - de la ora 16:00; sâmbătă, 8 februarie - de la ora 14:00 scrie agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Renunta idiotule la oaia bezmetica fiindca trage echipa in jos!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108