REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Selena Gomez, prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de următori în mediul online

Selena Gomez, prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de următori în mediul online

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 00:00 247

Selena Gomez este una dintre cele mai iubite apariții din întreaga lume, iar acum, a devenit și cea mai urmărită femeie. Pe contul ei de Instagram a înregistrat 400 de milioane de urmăritori, reușind să o lase în urmă pe Kilye Jenner.

Selena Gomez, prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de urmatori in mediul online

Selena Gomez este una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume. Aceasta a ajuns să fie cea mai urmărită personalitate feminină pe platforma Instagram și a reușit să lase în urmă nume mari din industrie.

Selena Gomez, cea mai urmărită femeie din lume

Selena Gomez a crescut și s-a maturizat pe platourile de filmare sau pe scenă, reușind să ajungă cunoscută în toată lumea. În prezent se bucură de o popularitate uriașă în mediul online.

Recent, ea a ajuns să fie cea mai urmărită femeie de pe Instagram, ajungând la o comunitate de 400 de milioane de persoane. Anterior, cea mai urmărită a fost Kylie Jenner, una dintre moștenitoarele imperiului Kardashian-Jenner.
Selena Gomez trece prin momente grele

Cu toate că faima i-a adus o mulțime de lucruri bune, Selena Gomez se confruntă cu o problemă de sănătate de mai mulți ani. Ea a fost diagnosticată cu lupus iar, din cauza tratamentului, greutatea ei fluctuează. Pe conturile ei de socializare au apărut mai multe comentarii negative cu privire la acest aspect, iar vedeta a răspuns cât de deranjată a fost în urma răutăților primite.

„Greutatea mea fluctuează constant din cauza anumitor medicamente pe care le iau. Și, evident, oamenii pur și simplu au criticat. Parcă abia așteptau să găsească ceva care să mă doboare. De fapt, mi-a fost rușine că m-am îngrășat din cauza lupusului. Am mințit. Intram pe internet, urcam o poză cu mine și-mi spuneam: 'Nu contează. Nu mă va afecta ceea ce spui'. Dar în tot acest timp, stăteam în cameră postând și plângând pentru că nimeni nu merită să audă aceste lucruri. Am susținut că nu mă deranjează, pentru că nu am vrut ca alte persoane care se confruntă cu situații similare să le fie rușine cum arată, de cine sunt și pe cine iubesc”, a continuat ea. „Este atât de nedrept. Nu cred că cineva merită să se simtă atât de mic”, a spus Selena Gomez, conform Daily Mail, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108