REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Selena Gomez, transformată din cauza problemelor de sănătate. Cât s-a îngrăşat solista

Selena Gomez, transformată din cauza problemelor de sănătate. Cât s-a îngrăşat solista

Replica API 25 februarie 2022 | 00:00 1412

Selena Gomez se luptă, de ani buni, cu mai multe probleme de sănătate şi a trecut prin operaţii grele. Corpul artistei de 29 de ani a avut şi el de suferit, iar Selena s-a îngrăşat şi a slăbit, de-a lungul timpului, mai multe kilograme. Acum, solista a căpătat forme şi nu mai e extrem de slabă, ca în anii de debut.

Selena Gomez a avut numeroase hopuri în viaţă, din cauza problemelor de sănătate. Solista suferă de Lupus şi a avut nevoie, în 2017, de un transplant de rinichi, urmează un tratament cu chimioterapie şi are hipertensiune arterială. Din cauza acestora, greutatea Selenei s-a modificat de-a lungul anilor.

„Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu", a spus Selena Gomez, scrie click.ro.

Toată lumea a remarcat că, datorită bolii Lupus, faţa Selenei este mai rotundă, iar în septembrie 2021, a fost surprinsă într-o ţinută care a arătat că a luat destul în greutate. Selena a ieşit, atunci, la plimbare într-un top care i-a lăsat stomacul la vedere şi o pereche de pantaloni sport.

Selena pare să mai fi slăbit de atunci, dar nu mai este la fel de slabă ca atunci când a debutat. Din imaginile publicate recent de solistă pe pagina sa de Instagram, se vede că are forme. Ea a fost surprinsă şi marţi, 22 februarie, pe stradă, înfolotită însă într-o ţinută care nu lăsa să se vadă absolut nimic din silueta ei: un cojoc lung şi larg, pe sub care a pus o pereche lălâie de pantaloni.

Selena Gomez, diagnosticată cu tulburare bipolară

În 2020, Selena Gomez a dezvăluit că suferă de încă o boală, de data asta una mentală. Solista a povestit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară,

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară. Am fost, în egală măsură, speriată şi uşurată pentru că am aflat, în sfârşit, de ce sufăr de atâţia ani de depresie şi anxietate (…). Am aflat mai multe informaţii între timp şi chiar mă ajută. Nu mă mai sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba. Cred că oamenii se tem de asta, nu-i aşa? Am văzut asta şi în familia mea. Acum mi-am spulberat teama", a declarat Selena Gomez, la acel moment, potrivit elle.com.

Selena Gomez, salvată de la moarte de rinichiul prietenei sale

Selena Gomez a fost supusă şi unui transplant de rinichi, în 2017, din cauza bolii Lupus, de care suferă. Atunci, o prietenă bună i-a dotat un rinichi de-al său şi i-a salvat viaţa cântăreţei. Selena a explicat că medicii i-au spus de la început că boala autoimună i-ar putea distruge rinichii, dar nu a ştiut cât de repede va ajunge într-o situaţie critică.

"Nu am ştiut ce au vrut să spună, aşa că am ajuns într-un punct de viaţă şi de moarte. Din fericire, una dintre cele mai bune prietene ale mele mi-a dat rinichiul ei şi a făcut un cadou care e echivalentul unei vieţi", a dezvăluit Selena, după operaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272