REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Selly, la un pas de bătaie cu un șofer! „Adică mă ameninți?”, „Băi, needucatule!” VIDEO

Selly, la un pas de bătaie cu un șofer! „Adică mă ameninți?”, „Băi, needucatule!” VIDEO

Replica API 20 aprilie 2021 | 22:41 5611

Scandal uriaș în buricul Capitalei, iar protagoniști au fost Selly, Andrei Gavril, prietenul și colegul lui de trupă de la 5GANG, și un alt șofer care, după cum spune bloggerul, era vinovat. Cei trei s-au lansat într-un tir de jigniri și amenințări, pentru ca, în final, Selly să fie cel care a cedat, plecând de la locul incidentului.

Selly

Andrei, care se afla în mașină, pe bancheta din spate, a postat pe Tik Tok înregistrarea video în care începe cearta cu un alt participant în trafic și care ar fi fost aproape să-i ”mângâie” bolidul lui Selly. Discuția s-a aprins aproape instantaneu. ”De unde ți-ai luat permisul? Să ieși, așa, la mine?”, îi spune Selly șoferului care coborâse din mașină și se apropiase vedetă, comentând. ”Băăă, dă-te-n ... mea (intervine și prietenul lui Selly și îi adresează șoferului pe care-l crede vinovat aceleași injurii), păi, dacă ai ieșit, nu te uiți? Dacă eu am prioritate pe drum?”, a continuat bloggerul, scrie cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Selly, la un pas de bătaie cu un șofer! „Adică mă ameninți?”

Dialogul era departe de a se fi încheiat. Șoferul acuzat că a greșit în trafic reacționează. ”Băi, needucatule, vezi că mai suntem și vecini. Lasă, că vezi tu ce pățești!”, îi spune lui Selly, iar acesta ia foc. ”Adică mă ameninți sau ce .... mea?”, reacționează Selly, iar prietenul lui urlă: ”Băăăăăăăă!”

Tot Selly avea să fie acela care a încheiat discuția aprinsă și care era să degenereze chiar. ”Doamneeee! Ți-am zis eu că s-a umplut Bucureștiul de gherțoi! Asta e ultima! Hai să mergem”, zice Selly, în timp ce amicul lui țipă, din nou: ”Țăranii naibii!”

Video: AICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e homosexual sau lesbian?
3
0
idolu homosexualilor uhhh!!
12
0
de orasean educat in ...chitila!
8
0
draq mai e stafida asta alba?!
12
0
Sa iti dau salamul prin gura
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102