REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Selly și Smaranda se distrează în Dubai!

Selly și Smaranda se distrează în Dubai!

Valentina CAMARA 20 martie 2023 | 00:00 505

Selly și Smaranda Știrbu formează un cuplu de peste 4 ani. Aceștia se înțeleg de minune iar vloggerul pare mai îndrăgostit ca niciodată, astfel că nu este de mirare că cei doi au ales să plece împreună într-o vacanță de lux.

Selly si Smaranda se distreaza in Dubai!

De această dată, aceștia au ales să viziteze mai multe zone din Emiratele Arabe Unite, printre care Dubai și Abu Dhabi, iar experiența l-a încântat peste măsură pe influencer.

Selly a rămas cu gura căscată când a văzut Marea Moschee din Abu Dhabi

Cei doi influenceri se distrează de minune la mii de kilometri de România. Pentru a se deplasa mai ușor în această vacanță și pentru a vizita cât mai multe obiective turistice, Selly și Smaranda Știrbu au decis să închirieze un bolid de lux, de care se bucură din plin.

„Mi se pare cea mai tare chestie să închiriezp mașina în vacanță, mergi unde vrei, vezi alte regiuni/orașe. Te simți cu adevărat liber”, a mărturisit Selly pe contul său de Instagram.

Și dacă tot se afla la volanul unei mașini de sute de mii de euro, vloggerul a decis să profite din plin de aceasta. Astfel, Selly și Smaranda nu au stat mult pe gânduri și au pornit spre Marea Moschee din Abu Dhabi, un cunoscut loc de pelerinaj pentru musulmani.

Clădirea are o înălțime de 115 metri și este unul dintre cele mai mari lăcașuri de cult din lume și cea mai mare moschee din Emiratele Arabe.

Selly a fost extrem de impresionat de construcție, de modul în care aceasta a fost realizată și de tot ce are ea de oferit, așa cum le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare.

„Acum fără niciun fel de caterincă, chiar e superbă moscheea asta din Abu Dhabi. Uitați-vă, cum arată totul, cât de frumoasă e, e altceva. Nu am eu nicio gară cu credința lor, cu ce e aici, dar e foarte frumos, chiar foarte mișto. Și acum, fără niciun fel de caterincă, chiar îmi stă bine rău de tot în acest costum, de ea(n.a. Smaranda) nu mai zic nimic, ea e regina din Maroc”, a spus Selly, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108