REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Selma Blair, strangulată de iubit! A cerut ordin de restricție împotriva lui: „Ești o invalidă bună de nimic”

Selma Blair, strangulată de iubit! A cerut ordin de restricție împotriva lui: „Ești o invalidă bună de nimic”

Replica API 14 martie 2022 | 00:00 528

Celebra actriță Selma Blair a trecut recent printr-un episod traumatic, dezvăluind că partenerul ei a încercat să o stranguleze. Vedeta a obținut ulterior un ordin de restricție împotriva bărbatului pe care îl acuză de violență.

Selma Blair

Selma Blair a cerut în instanță un ordin de restricție împotriva iubitului ei, după ce a susținut că acesta a atacat-o fizic luna trecută, în timp ce se afla în casa ei din Los Angeles.

Selma Blair și-a acuzat partenerul de violență domestică

Selma Blair a dezvăluit că incidentul dintre ea și fostul iubit, Ronald Carlson, a avut loc pe 22 februarie, după ce aceștia și-au încheiat recent relația pe termen lung. În urma unor certuri, vedeta a explicat că fostul ei partener, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat asupra ei și a început să o sugrume.

Selma Blair a cerut, astfel, un ordin de restricție în urma abuzului domestic, povestind, de asemenea, că bărbatul ar fi numit-o „o invalidă inutilă” în timpul atacului. Actrița, în vârstă de 49 de ani, se luptă de ceva vreme cu scleroza multiplă, ajungând să se deplaseze cu ajutorul unui baston. Blair a făcut public diagnosticul de boală autoimună în octombrie 2018.

Selma Blair susține că iubitul ei a sugrumat-o

În documentele juridice, Blair a explicat că fostul ei partener „a sugrumat-o și a zgâlțâit-o agresiv, din cap și din umeri” în timp ce ea stătea întinsă pe canapea.

Raportul susține că Selma Blair era sub tratament în momentul presupusului atac și i-a spus lui Carlson că nu se simțea bine. În scurt timp, bărbatul ar fi devenit violent verbal și ulterior și fizic. „Nu ești în stare de nimic, ești o invalidă bună de nimic. Nu merit asta, pot să fiu cu cineva mult mai bun decât tine.”, i-ar fi spus acesta, potrivit Daily Mail, citează click.ro.

Vedeta a declarat, de asemenea, că în timpul atacului și-a pierdut cunoștința, după ce fostul ei partener i-ar fi acoperit fața și gura cu mâinile, lăsând-o în imposibilitatea de a mai respira. Medicii ajunși la fața locului au decis să o ducă pe actriță la spital pentru investigații și îngrijire de specialitate, după ce aceasta începuse să sângereze din nas.

Fostul ei partener neagă acuzațiile

Carlson a fost arestat pentru infracțiunea de violență domestică, însă bărbatul a negat acuzațiile. La 15 zile după incident, el a depus propriul ordin de restricție împotriva lui Blair. În varianta lui de poveste, fostul partener al actriței susține că aceasta ar fi numit-o pe fiica lui o „ratată”.

Bărbatul a explicat că Selma ar fi devenit violentă dintr-o dată și că apoi că s-a aruncat spre el, atacându-l și băgându-i degetele în ochi. Carlson a susținut, de asemenea, că actrița l-ar fi zgâriat pe față. El a negat că a atacat-o și spune că doar s-a apărat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272