REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Semafoarele cu INIMIOARE ar putea REAPĂREA pe străzile din oraş

Semafoarele cu INIMIOARE ar putea REAPĂREA pe străzile din oraş

Replica API 5 februarie 2021 | 15:13 1347

A devenit deja o tradiție ca în luna februarie, când îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele, semafoarele din Constanța să fie în ton cu această perioadă. Iată că şi în acest an Primăria intenţionează să monteze, în locul luminii de culoare roşie, celebrele inimioare.

Primăria intenţionează să continue tradiţia

În ultimii ani, în luna februarie, Primăria Constanţa a ţinut să-i surprindă pe cetăţeni, astfel că semafoarele din municipiu au luminat în formă de inimă. Pentru a fi în ton cu Valentine´s Day şi Dragobetele, şi în acest an municipalitatea intenţionează să continue tradiţia, au transmis reprezentanţii Primăriei cotidianului Replica. Chiar dacă șoferii vor fi întâmpinați cu inimioare la semafor, trebuie să țină cont de faptul că aceasta înseamnă că trebuie să oprească și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului.

Decizie controversată

Reamintim că iniţiativa inimioarelor la semafoare a fost implementată începând cu anul 2017, pe vremea când la conducerea Primăriei Constanţa se afla Decebal Făgădău. Decizia a venită odată cu sărbătoarea dragostei din luna februarie şi nu a fost bine primită de toţi constănţenii. La acea vreme, mulţi dintre locuitorii oraşului de la malul mării criticau demersul de „transformare” a semafoarelor în inimioare.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce trebuie sa sarbatoresti ziua respectiva reducand suprafata reflectorizanta a semafoarelor? Ce minte cretina si pupincurista a pus botul la asa ceva? N-ar fi mai bine sa reintroduceti cronometrele alaturi de semafoare decat sa faceti cacaturi de astea?
1
0
Inimioara aia reprezinta doar o parte din suprafata semaforului. Nu ii scade vizibilitatea? Eu daca imi pun folie pe stopuri sau obturez farurile sunt pasibil de amenda. Ei asta au prioritate..inimioare.
4
0
De ce se cheltuie banii contribuabililor constanteni pe nimicuri?
5
0
Mai bine sa reapara cronometrele, nu mizeriile alea!
6
0
Cu ficat sau rinichi,nu aveti?
7
0
Au bani de sifonat?
7
0
Sa se concentrteze pe lucruri utile. REINTRODUCETI CRNOMETRELE LA STOPURI. E asa de greu in era calculatoarelor.
12
0
AR FI MAI BINE SA REPUNA CRONOMETRELE IN FUNCTIUNE, FLUIDIZEAZA CIRCULATIA.
15
0
Oamenii din tara asta s au tampit chiar de tot?Semafoare cu inimioare ?Acum sa vezi ciordeli.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212