REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Semafoarele din Constanța FUNCȚIONEAZĂ normal!

Semafoarele din Constanța FUNCȚIONEAZĂ normal!

Replica API 21 aprilie 2020 | 09:29 6426

Toate semafoarele din municipiul Constanța au fost repuse în funcțiune, astfel încât, încă de la primele ore ale dimineții, acestea funcționează în regim normal.

Decizia a fost luată de Primăria Municipiului Constanța împreună cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier.

Vă rugăm să manfestați atenție în trafic pentru a evita orice fel de incidente!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
30 lei si vira
0
0
cand nu functionau semafoarele ,toata lumea comenta,acuma ca functioneaza lumea nu vrea sa stea la culoarea rosie,trec fara nicio problema..
3
5
Din pacate pornirea semafoarelor a fost o necesitate tinand cont de cati soferi imbecili sunt in Constanta!
5
1
Du-te bai in India ! Oricum, cred ca acolo ti-e originea.
7
2
Acum prostii care nu intelegeau semnele iar o sa fie derutati.
1
4
Numai prosti care nu stiu ce-i ala drum cu prioritate si ies ca boii pana la jumatea intersectie sa se asigure davas foc futu-va-n gura de oi
3
7
ati vrut semafoare pornite, stati ca prostii si asteptati, respectati regulile de circulatie. si marilena 11:41 depuneai plangere penala, erau shmekera, petitie p feisbuc faci daca sarpele lu vecinu ti-a atacat pisicuta...
3
5
hai sa vedeti Si de acum incolo accidente la greu.taranii ramin tarani,prostii nu se desteapta!
3
3
Au pus detectoare de numar, cand te vad pe tine se pune direct verde, ca te stie grabit....daca platesti taxa de smecher, nu mai stai la rosu, ca se face verde instantaneu...!?
6
1
acum se poate vedea foarte clar asa zisa izolare si carantina e plin de masini ca intr-o zi obisnuita la semafor se face coada
12
0
In sfarsit cei de la Rutiera au constatat ca sunt idioti. F tarziu dar e bine si acum decat deloc.
19
0
Le-a luat ceva vreme sa cosntate ceva ce e la mintea cocosului si anume ca semafoarele inchise au creat haos..asta arata fara putere de tagada ca la conducerea orasului si a ipj sunt niste cretini
21
1
Treceau pe rosu ca nebunii , noroc cu prezenta de spirit a SOFERILOR , probabil ca sunt de aceeasi categorie soferasii care au provocat accidente si cu semafoarele oprite ! Concluzia , cand esti prost ...esti prost , indiferent de culoarea semaforului , sau fara culori....
13
1
Asa e,constantin prosmi
5
1
acest filfizon sobaru , caruia i-a fost angajata sotia la primarie sa taie frunza la caini pe bani de la contribuabili , ar trebui dat in judecata de cei care au fost implicati in accidente in intersectii ! unde te crezi mah baiatule , in curte la tac-tu daca ai ajuns in functia aia nemeritat ?!?
23
0
Sa-mi bag p..a ! Pe bune?! Adica semafoarele care oricum functioneaza dupa un system de cacat au fost pornite? Bine mai,barosanilor! Acum va meritati menelele,micii,berea si ragaiturile! Pe bune,ca doar oricum nu ne asteptam la altceva din partea voastra,niste indivizi pusi acolo pe criteriul care e mai impostor. OK,noi avem o mare contributie,ca doar noi va votam,ced dracu?!
3
12
Eu am facut petitie si la IPJ si la prefectura, la primarie am scris pe facebook caci era cam greoaie procedura de petitie. Si pentru ca decizia intreruperii semafoarelor se incadreaza la ,,neglijenta in serviciu cu daune materiale"daca exista si victime umane si mai rau, propun ca noi, constantenii sa iesim din pasivitatea, sa se ne asociem si dam in judecata Consiliul local, IPJ si in nume propriu comandantul IPJ pentru neglijenta in serviciu si cresterea riscului in traficul rutier. Poate asa, in alte situatii vor gandi la repercursiiunile deciziilor
18
8
daca nu le porneati desigur ca se gaseau 2-3 romani mai educati sa va dea in judecata pentru punerea in pericol a sigurantei circulatiei.cine are placere sa conduca in trafic normal pe strazi aglomerate cu melteni si fara semafor e poftit sa ia avionul de Mumbai.acolo va gasi trafic haotic si adrenalina din plin.avem prea multi smecheri prosti pe plan local care sofeaza precum cretinii deci semaforul functional ne fereste oarecum in trafic.reporniti si cronometrele,la fel de folositoare.
23
2
locuiesc in vecinatatea intersectiei dintre B-ul 1 Decembrie 1918 si Ferdinand. Monotonia izolarii la domiciliu era intrerupta, la fiecare 3-4 zile de cate un accident de circulatie, ultimul cu 3 masini implicate, din cauza NEFUNCTIONARII SEMAFOARELOR si a traficului AGLOMERAT! Statistic, azi ar fi urmat sa mai aibe loc cel putin inca un accident de circulatie, care ar fi fost un eveniment ptr noi cei plictisiti in izolare! Dar tocmai azi, idiotul cu acte in regula, fecalau, cedeaza in fata evidentei si ia aceasta masura nu numai de bun-simt, dar si foarte necesara si porneste iar semafoarele.
27
4
le-a venit mintea la cap
11
4
pot sa iasa la plimbare...
11
4
Care 2 minute bai dobitocilor, ca e un trafic de zici ca nu i nici o ordonanta!
27
1
Si functionarea ,nefunctionarea semafoarelor se pliaza pe selectia naturala!
11
2
Esti principalul vinovat pt haosul din ultimele saptamani. Faptul ca ati pornit semafoarele dovedeste ca ati realizat pana la urma ce imbecili sunteti.
35
5
Bai retardule, eu cred ca tu mergi cu autobuzul dar faci aici pe zmeul. Taci draq!
13
5
care nu respecta regulile de circulatie, merg mult peste viteza legala cu tigaile lor tunate cu bani de seminte, sunt ofuscati acum ca s-au pornit semafoarele. E doar o dovada de civilizatie, panaramelor.
18
6
Din cauza ta si a altora ca tine, care nu au atatia neuroni incat sa discearna in functie de indicatoarele de circulatie ordinea de patrundere in intersectie, vom sta la semafor pt o masina, poate doua. Din cauza asta merge prost tara. Pt ca retardatii au drept de vot si isi dau cu parerea dspre lucruri despre care habar nu au.
18
22
Acum stati la semafor cate 2 minute ca prostii
14
33
Du-te' n plm de retardat pripasit in constanta muiami-as pl'n gitu' tau de lepra dracu'!jivina nenorocita,din cauza astora ca tine merge prost in tara so chiar in line futu-va'n git de Gigi contra!
16
11
Prietenasi, treaba asta s-a facut din cauza unor idioti care nu cunosc regulile de circulatie. O sa stati ca niste imbecili la semafoare, fara sa treaca nicio masina! Vai de capul vostru, constanteni retardati!
21
40
Este posibil ca in prima faza de functionare sa se produca alte accidente datorate celor care inca nu au realizat ca s-au pornit semafoarele.
26
1
Cea mai buna decizie din mandatul beidaud!
18
7
Stai sa vezi acum accidente ca unii nici nu se uita daca merg
16
3
ne bucuram la lucruri normale. urmeaza cronometrele? sa speram si la camere de luat vederi, radare fixe, taxa de poluare pentru cei ce intra in oras?
26
4
La casa de cultura nu merg semafoarele, la poporului la fel si altele.
18
3
deci pan la urma fecalau era prostul,el oprise semafoarele
37
3
In sfarsit! Dar i-o fi dus capul pe idioti sa reduca si timpul de asteptare? Ca sa nu stai 99 secunde la intersectia de la city cand sunt 10 masini pe strada.
32
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212