REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Semafoarele INTELIGENTE ale lui FĂGĂDĂU, de la CAPITOL, au ținut doar câteva zile

Semafoarele INTELIGENTE ale lui FĂGĂDĂU, de la CAPITOL, au ținut doar câteva zile

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:52 2971

Toată intersecția de la Capitol are, începând de vineri, 4 septembrie, un sistem nou de semafoare inteligente, de ultimă generație. Primăria Municipiului Constanța a anunțat cu surle şi trâmbițe că a luat noi măsuri pentru fluidizarea traficului rutier și pentru reducerea numărului de accidente. Însă, ce să vezi? Noile semafoare cu tehnologie led prezintă probleme deja, la doar câteva zile după ce au fost instalate.

Sistemul de semaforizare din intersecția Capitol, ce se vrea a fi inteligent şi de ultimă generație, a început să creeze probleme la doar trei zile de la montare. O parte din led-urile ce compun acest sistem, care ar crea o vizibilitate mai bună pentru şoferi, s-au ars, iar culorile semaforului sunt întrerupte din loc în loc. Acest lucru nu încurcă traficul din intersecție prea mult, dar întrebarea de pe buzele tuturor constănțenilor este: pe ce s-au dus banii, de fapt?

Ce include acest sistem

Aceste sisteme noi de semaforizare includ un automat de semaforizare inteligent, de ultimă generație, stâlpi cu consolă inteligenți și cu tehnologie led și lămpi cu tehnologie led pentru vizibilitate optimă. Potrivit informaţiilor furnizate de către Primăria Constanţa, aceste sisteme sunt capabile să își modifice timpii de semaforizare în funcție de valorile de trafic, optimizând astfel timpii de așteptare la semafor. Cu toate acestea, ţinând cont de situaţia neplăcută care s-a ivit într-un timp atât de scurt, şoferii trebuie doar să spere că celelalte led-uri vor supravieţui pentru a le asigura acestora ordinea şi disciplina în trafic.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice, la cum ai scris cu siguranta ai fost cumparat cu 50 ron , probabil din cartierul minunat al fostului primar,Henri Coanda. Peste 2 saptamani implinesti 31 de ani degeaba.
0
0
sclaveti imputiti!!!
0
0
Macar pana la alegeri puteau sa reziste...
0
0
fatalauu pica
7
2
Ledurile functioneaza toate. In halul asta ati ajuns? Sa editati pozele? Si pe 5 lei de la PNL
6
7
Nu i adevarat. Semafoarele functioneaza foarte bine. Pozele din articol sunt edidate dragii mei.
7
13
Le-a luat la second hand. Sa ziceti mersi ca a facut economie la buget. Haha.
6
2
La fel de inteligente ca Fagabou!
12
4
Amice Psd sa pleci acasa de tot:ba Prostul satului acasa sa plece cei din Ciuma Galbena de PNL-isti ca Nu are ce cauta in Constanta idiotii astia Nu ii Sustin pe Nici unul din ei. Retine un lucru aminte:Psd este o Echipa mare si Nu se va destrama ca vrei tu Bai Maimutoi Tolomac si blegoman !! Fiindca peste Doua saptamani sambata viitoare voi implini 32 de ani tot voi merge impreuna cu bunica mea si il Vom vota tot pe Dnul Decebal Fagadau ca sa obtina si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei iar Contracandidatii lui sa dispara din Constanta ca Nu ii Sustin pe Nici unul!
4
15
Au tinut cat au costat. Putin. Pe acte.
9
5
Mars Fagadau! Catel a lui Mazare, mars !
19
5
Diano nu mai minti ca nu e frumos. Ce educatie ai tu?
6
7
Acum am trecut pe langa semafor si functioneaza, sau vorba cuiva de pe aici :ziar aservit CIUMEI GALBENE.Numai manipulati oamenii , ca nu va iese.Sicitr
17
20
Faaaaakeeeee news. Cineva o sa va dea in judecata candva si o sa ramaneti in curu gol.
17
16
Si tu esti tot pe calapodul Mirelutei? Pe langa semafoare si stalpi, sistemul asta mai include bucle de inductie - citeste pe net ce sunt alea, un sistem de electronic de analiza si management - servere, software, niste solutii anti-fail in caz de fluctuatii de tensiune si inca niste treburi. Pai bine, mai marmotico, crezi ca semaforul e inteligent doar pentru ca are leduri? E ca si cum ai spune ca tu esti inteligenta doar pentru ca nu iesi in curul gol din casa
16
5
Esti alta zdreanta aservita PNL Semaforul functioneaza idioato
18
17
Chiar tu nu faci nimic bun?
17
6
Replica, cum sa minti in halul asta? Am trecut din toate directiile in aceasta intersectie si nu exista ce aratati voi in poze. Baaaaa, ati editat pozeleeeee. In ce hal ati ajuns.
22
14
PSD SA PLECI ACASA DIN PARLAMENT DIN PRIMARII DIN CONSILII JUDETENE DIN INSTITUTII COKNCENTRATE SI DIN CELE DECONCENTRATE ATI JEFUIT ATI NIMICIT ATI DEZVOLTAT CIMITIRELE SI NU CASE NORMALE PENTRU OAMENI ATI CONSTRUIT MAGHERNITE PE SURUB SI CLADIRI CU PERICOL IMINENT PSD PLECATI ACASA LASATI TARA SI POPORUL .
19
16
Ziar clar aservit politic.. dati drumul la comentarii si la articolele unde se promoveaza ciuma galbena ! sunteti prea pe fata cu atacurile astea exclusive la Fagadau ..de ciuma galbena care nu afacut nimic de 1 cand sunt la guvernare..mucles...hai jet !!
22
21
made in fagadau _made in china sa ma ierte poporul chinez pentru context, fagadica fara frica este aranjat pe viata. El, sotia, sorela si cumnatul.
24
9
Mi-e scarba! Nu mai suport!
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218