REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Senat: Moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, respinsă

Senat: Moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, respinsă

Replica API 3 octombrie 2018 | 00:56 396

Moţiunea simplă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Şova, intitulată "România sub orânduirea PSD - Ruşinea Europei la infrastructura de transport", a fost respinsă marţi, în plenul Senatului.

În favoarea moţiunii s-au exprimat 40 de senatori, 64 au fost împotrivă şi 8 s-au abţinut. Votul a fost secret cu bile.

Cei 35 de iniţiatori, senatori PNL şi USR, susţineau în textul moţiunii că ministrul Transporturilor "a adus în stare de dezastru sectorul rutier şi calea ferată din România" şi atrăgeau atenţia asupra realităţilor care generează zilnic blocaje în trafic în aproape toate localităţile din ţară, dar mai cu seamă în municipii şi oraşe.

Semnatarii moţiunii au cerut, în timpul dezbaterilor din plen, demisia ministrului Şova.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
0
0
Ce-i prostia asta cu protocoalelel? SRI si DIICOT sunt doar institutii ale statului cele mai specializate in coruptie si spalare de bani. Lasati-o moarta si mergeti la puscarie ca niste penali ordinary ce sunteti. Si Tudorel Toader s-o lase mai moale cu amnistia si gratierea hotilor ca se face de ras si-si face cariera toata de rusine!
2
0
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui DRACnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe DRACnea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui DRACnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108