REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă: „Se pregătește internarea mea cu forța, se pune la cale infectarea mea cu COVID“

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă: „Se pregătește internarea mea cu forța, se pune la cale infectarea mea cu COVID“

Replica API 21 decembrie 2020 | 00:09 4647

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a anunțat, sâmbătă seara, într-un live pe Facebook, că a primit informații potrivit cărora cineva dorește să o „interneze cu forța in spital”. "Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament”, a spus senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă

„Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

„Dacă veți auzi că sunt internată în spital de Covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Șoșoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste suturi in curul basoldinei !!! Numai sa-i mut coaiele-n gat tzigancii !!!
7
0
Atunci cand ti se ingradesc drepturile si libertatile - la educatie, la munca, la libera circulatie, la intrunire, la proprietate, la procurarea celor necesare traiului, la practicarea religiei conform cultului de care apartii etc, dar ti se impun - sau ti se refuza!- proceduri de lucru medicale sau tratamente de orice tip, in scopul unui bine comun ipotetic, atunci sa stiti ca traiti in dictatura.
0
7
cum poate ajunge un asemenea specimen in parlamentul unei tari? greu de inteles...doar in Romania. Asta inseamna lipsa educatiei!
13
1
Probabil ca o doare rau!
10
2
Pe creatura asta au votat-o tembelii care votau pe vremuri PRM. Probabil indivizi la limita de jos a alfabetizarii. Doamne, cat de urata si de rea tra sa le fi fost mamele s-o voteze p-asta? Expresia unei bucati din poporul roman, chit ca cica e machidoanca. Cer scuze machidonilor ca le ofensez etnia spunand asta.
12
3
ALA DE LA 13: 15 cind sti ca nu ai suficienti neuroni atunci nu mai posta -respira adinc citeste si informeaza-te Iata de ce : Johanis s-a oferit sa fie primul vaccinat ca sa dea incredere oamenilor dar a fost refuzat ca sa nu interpreteze idiotii ca este abuz de functie Acum ai inteles ? daca nu sa-ti desenez CITESTE ! ca nu doare
6
4
A fost data in urmarire generala de cei de la Socola. Cine o vede sa dea telefon la 112. Nu va apropiati ca e contagioasa.
14
4
Se intoarce vadim in mormant .
10
3
oameni buni aceasta fiinta de cea mai antiromaneasca rasa tipa ca din gura de sarpe contra moastelor pana sa faca lobby bal-AUR-ului cal troian. machedoanca sosoaca si machedonul teodosie nu sunt decat niste promotori mobilizati de masonerie care si in constanta n-a excitat decat nenorociri ca mazare si alti goyim cf. shulchan aruch. asa au ajuns sagetile ex. antoniadis si chiar conturile fake din campania lui fagadau sa contribuie cu like si share la AUR. lol
11
2
Pleaca, fa hoit feminin...pe unde treci im urma ta roiesc mustele...
14
2
..cand esti la a 3-a casatorie..ce mai vrei de la tov.SOSOACA..???la varsta ei sa treci prin trei casatorii...???nu-i usor..vai de capul lor..a sotilor ei...vai..mama noastra..
17
1
mergeti inainte,nu bagati in seama
5
17
Nu stiu din ce partide faceti parte,cantati si ii aplaudati. Copii aveti? Ce le lasti? Datoriile si dictatura.Mergeti omeni buni in tarile nordice,Danemaraca,Norvegia sa vedeti ca nu sunt inchise magazinele in prag de sarbatori,nu sunt amendati ca noi,nu sunt inchisi in case luni de zile,n-au botnite.Pentru ce au murit oameni in 89? Sa fim tinuti in case? De ce nu se vaccineaza Johanus? Il inteapa in p--a covidul? De ce are interzis? Va place sa fie haituiti si amendati in prag de sarbatori? Cand o sa fiti ca cei din nord atunci putem spune ca avem democratie,pana atunci stati in dictatura.
6
21
Faptul ca celelelate partide au numai oameni politici cinstiti , educati, sanatosi echilibrati si patrioati e un semn bun pentru tara.Vor curge rauri de miere , numai sa avem noi canile pregatite.....Biografia completa ar trebui sa fie obligatorie la oamenii care ocupa functii publice , asta romantata n ajuta la ceva
12
4
teodosie e foarte mandru de rezultatele protestelor lui prin el si cu el a intrat sosoaca n politica .
16
7
asta este dovada clara ca, somnul ratiunii naste monstrii.
20
6
opriti porcul ca a scapat din cocina
19
6
Mai degraba ar merge la spitalul de nebuni. Acolo nu ii trebuie nicio infectie
20
6
o mahalagioaica si o nespalata tot timpu are parul izinit asta strica reputatia adevaratilor avocati
23
7
De ce sunteti invidiosi pe madam sosovici pt ca isi doreste un loc bine platit la ccr la fel ca mona nebuna si altii.....
18
7
virusul numai cand vorbeste !
20
5
Urata esti,are si covidul demnitatea lui
28
7
Nu se va pune la cale infectarea ta, esti prea neinsemnata, o sa te infectezi singura, nu te mai crede vedeta, esti doar o proasta care va sfarsi in anonimat cat de curand!
28
8
pentru ca inca sunt oameni, care nu judeca, in tara asta si o sa ne certam rau cu bolnavii astia, de la HAUR
29
7
doamne fereste ce a reusit sa faca presa si securistii din spate!uitati va cum v ati invrajbit! a iesit un partid in mod democratic pe nume AUR. Putea sa iasa si Partida Tiganilor, tot democratic era. Securistii ofticati fiind ca nu a iesit cine trebuie, USRi, au inceput prin intermediul presei sa ii critice pe astia. de ce?unele idei de ale lor nu sunt ok, dar nici ale psd, pnl, usri si nimeni nu face atata caz. sau ati uitat o pe senatoarea usr care a plecat dupa 2 ani din usr care era la fel de tacanita ca asta. presa a zis atunci ca a complotat cu psd...
11
28
V-ati primit simbriile servitorilor?
11
19
bagati bA boaita la nebuni!
24
9
oamenii astia, care vin si pleaca, din primarii, din ministere, din guverne, etc. NU SUNT TESTATI DPDV MEDICAL! Si atunci te trezesti, cu un primar, fara IDEI, cu un ministru, care aparent este normal, dar el este vai mama lui sau cu un parlamentar OLIGOFREN! Omul normal zice ca e sanatos, ca vrea binele urbei sau al tarii, dar candidatul e NEBUN, cu acte in regula! Numai la noi se poate asa ceva!
33
5
Nu poti sa crezi ca au fost persoane care au votat-o !---_cind se trezesc rominii oare ?
29
8
Cine plm e cateau asta turbata si cu parul nespalat?zici ca i Ana Pauker . Mars la kkt fato ... dute la balamuc. Nu ai nici inteligenta dar nici macar aspect de senator.. esti si proasta si nasoala. Ati aparut de nicaieri sa umpleti golul prostiei.. la cati cretini sunt in tara asta , nu i de mirare ca apar monstri ca balaurul asta si partidul ei
31
9
se cunoaste cine este inpotriva avocatei Sosoaca macatorii de kakat ,tradatorii si soarta lor este 7,62
13
33
Ce are fatuca asta nici Teodosie cu 10 preoti nu face fata la cati nabadai are pe cap...de fiecare data cand apare la TV este o incantare, aproape ca-l face uitat pe Vadim...Dumnezeu sa-l ierte! Macar el era inteligent din cale afara...pe cand doamna e saraca cu duhul! Dar Dumnezeu isi apleaca fata, in milostivirea sa si catre acesti oropsiti ai sortii...sa ne fereasca cel de sus sa ne conduca astia ca Sosoaca...papusile Muppets!!!shoc si oroare!
44
9
Asta clar ca este neatinsa , intelegi voi aluzia .....
31
6
Daca are covid Mai bine o lasam neinternata
33
9
Examen psihiatric trebuie la senatori si deputati urgent. Somnul natiunii naste monstri.
48
6
Bai dar mai lasati o dracu pe idioata asta bolnava de dementa !!! Nu mai poti sa deschizi tv sau o stire,ca dai de oligofrena asta,Floricica dansatoarea 2.E nebuna creatura asta cu chip de balaur,ca femeie nu pot sa i spun.
45
8
Iohannis sa il lingeti in cur pana la terminarea mandatului.succesuri pnanistilor !!!
11
32
ce scarbosenie.... asta e o rusine la adresa umanitatii si a naturii....e scarboasa tare...o proasta fara limite
47
12
AGENTA SOVIETICA IVANOVICI-SOSOACA crede ca va prosti lumea cu circul ei ieftin de basoldina sovietica ! Cohorta de TAR.FE PENALE kgb-iste sunt scoase in fata de catre CIUMA SOVIETICA PESEDISTA intrucat " barbatii " pesedisti s-au cam ca.cat pe ei de frica DNA !!!
38
11
Saraca, cat de proasta poate fi aceasta fiinta!
52
12
ce distractie o sa fie in parlament 4 ani , cu nebuna asta !
54
8
asta-i copilul din flori a lui vadim tudor ca prea seamana ca doua picaturi si la istericale si la muian doar ca ala era citit Asta e si nebuna si proasta -
47
12
rupe-i fat-o
19
41
mirlandezo sosoaca,cind o sa te ia dreq sa te imbolnavesti,te duci la popi,sa te descinte! Nu ai ce cauta in spitale,mai ales ca nu platesti un leu,Nesi ce esti,tu si neamurile tale proaste,ymbecilo.Sa te vad cum cersesti pat la ati pe facebook,cum omsa ceri mocangeli sparlamentariste,tu si bouarii care te.au votat,mata care te.a fatat!
44
18
fara sa o consult numai privind-o iti dai seama ca e sarita rau de pe fix, plus si o fiinta needucata , adica material de mahala. Cred ca vine ziua cand isi va ridica poale si se va kaka in parlament in vazul tuturor. Un exrement uman e asta . Internati-o
55
13
Eu cred ca-i trebuie un control psihiatric. Asa parlamentari vom avea?
60
17
Eu am crezut ca joaca teatru , bai esti nebun astai dusa rau de tot cat o fi dat sa faca dreptul
62
19
Hmmm, oare? Interesant cum, de fiecare data, este folosita expresia "am primit informatii'' din diverse surse. Si nenea Vadim folosea aceleasi tactici, partea nasoala e ca lumea, la un moment dat, nu l-a mai crezut. Pentru ca, daca urli incontinuu lupul si lupul nu se arata, nimeni nu o sa te mai creada cand lupul chiar isi face aparitia. Ii doresc multa sanatate si spor stimatei doamne, sper soarta sa nu decida ca e momentul sa primeasca o lectie de smerenie, modul crunt.
45
12
trist este ca asta a fost libera sa candideze pentru parlamentare si sa se gaseasca idioti s-o voteze.
61
21
O penala ca toti votantii haur
57
21
asta e statul politienesc, ii deranjeaza adevarul!!!
22
57
acolo este locul tau..
70
19

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212