REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Senatoarea Kamala Harris, o vreme candidată la învestitura democrată, şi-a exprimat susţinerea pentru Joe Biden

Senatoarea Kamala Harris, o vreme candidată la învestitura democrată, şi-a exprimat susţinerea pentru Joe Biden

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 928

Joe Biden, Kamala Harris

Fostul vicepreşedinte american Joe Biden a primit duminică o nouă susţinere importantă în cursa pentru Casa Albă: din partea senatoarei Kamala Harris, care a fost o vreme candidată la învestitura democrată pentru prezidenţiale, informează AFP, citată de Agerpres.

"Voi face tot ce este în puterea mea pentru a-l ajuta să devină viitorul preşedinte al SUA", a notat ea într-un tweet însoţit de o înregistrare în care îşi explică alegerea.

"Cred cu adevărat în Joe, pe care îl cunosc demult. Astăzi avem nevoie de un lider care se preocupă cu adevărat de oameni şi poate prin urmare să-i unească. Şi eu cred că Joe poate reuşi aceasta", afirmă Kamala Harris.

După un început de campanie foarte remarcat, senatoarea democrată de 55 de ani, care dorea să devină prima preşedintă de culoare a SUA, a abandonat cursa la începutul lui decembrie, din lipsă de fonduri pentru a continua.

Susţinerile pentru Joe Biden au devenit tot mai multe de săptămâna trecută şi după succesele lui în alegerile primare în Carolina de Sud şi în "Super Tuesday". După susţinerea exprimată de Pete Buttigieg, revelaţia campaniei, au urmat cele din partea lui Amy Klobuchar, Beto O'Rourke şi Mike Bloomberg, toţi foşti candidaţi la Casa Albă.

În confruntarea sa cu Joe Biden, Bernie Sander, reprezentantul aripii de stânga a Partidului Democrat, a primit la rândul său, duminică, susţinerea importantă a lui Jesse Jackson, celebru militant pentru drepturile civile.

Jesse Jackson este o personalitate foarte respectată în sânul comunităţii afro-americane, electorat-cheie în alegerile prezidenţiale americane în parte susţinător al lui Joe Biden, fostul "braţ drept" al lui Barack Obama.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kamala Harris o sustinatoare a coruptiei,pedofiliei,si implicit a lui Joe Biden care baga procurori anti-coruptie la puscarie,sau cel putin asa se lauda progenitura Hunter Biden pe la TV in UCRAINA in interviuri?Voi vreti sa stapaniti AMERICA?hahahahahah
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212