REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Senator AUR: „Omul modern are creierul supersexualizat. De aceea creierul nu mai este apt pentru studiu”

Senator AUR: „Omul modern are creierul supersexualizat. De aceea creierul nu mai este apt pentru studiu”

Replica API 21 iunie 2021 | 19:15 949

Senatorul AUR, Mircea Dăneasă, a dat declarații controversate cu privire la legea introducerii educaţiei sexuale în şcoli, dezbătută în Parlament.

Mircea Dăneasă

Sursa foto: Captură Antena 3

Senatorul AUR a participat la dezbaterea din Parlament a legii introducerii educației sexuale în școli, iar acesta a făcut o declarație controversată.

”Omul modern – spun neuroştiinţele, nu eu – are creierul supersexualizat datorită dezvoltării premature a sinapselor sexuale. Şi asta e ştiinţă, nu ideologie. Atunci când sinapsele sexuale se dezvoltă, creierul omului nu mai este apt pentru studiu”, a spus Mircea Dăneasă, scrie antena3.ro.

Săptămâna trecută, senatorul AUR a fost surprins când s-a urcat într-un cireș din curtea Parlamentului. La cererea jurnaliștilor Antena 3, Mircea Dăneasă a reconstituit cățărarea în copac.

Senatorul AUR, Mircea Dăneasă, a poftit la cireșele din curtea Parlamentului, așa că a decis să se cațere în copac. O echipă Antena 3 a surprins întregul moment, iar politicianul a decis să și explice gestul tău.

Mircea Dăneasă, a explicat cum a admirat cireșele, încă de când erau în floare.

”Le-am văzut înainte de a se face, de când erau flori și voiam să văd ce se întâmplă cu ele. Florile s-au transformat în cireșe verzi, cireșele verzi au crescut, cireșele verzi, după ce au crescut, s-au copt și am văzut cum merge lumea și ia de jos, se chinuia să ia de jos, mai rupea câte o creangă și atunci am zis că alea de sus sunt mai accesibile. Normal, am datele necesare să urc într-un cireș”, a explicat senatorul AUR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te.ai dus boschetare sa furi cirese din pom?
3
5
Pfff va dati seama ca asta este unul dintre indivizii care au pensie speciala?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272