REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Senatorul Aelenei Evdochia și-a mutat biroul în restaurantul Parlamentului

Senatorul Aelenei Evdochia și-a mutat biroul în restaurantul Parlamentului

Valentina CĂMARĂ 1 octombrie 2022 | 00:00 1717

De când și-a dat demisia din Aur, senatorul de Constanța Aelenei Evdochia a rămas fără birou. Așa se face că, în momentul actual, își desfășoară activitatea la birtul Parlamentului.

La începutul lunii septembrie, senatorul AUR de Constanța, Evdochia Aelenei, și-a anunțat demisia din partid și grupul parlamentar în urma unei amenințări primite de la un membru din partid. Evdochia Aelenei este aleasă să reprezinte județul Constanța în Parlamentul României ca Senator neafiliat.

De atunci, demnitarul a rămas fără… birou la Casa Poporului. Este nevoită să lucreze la unul dintre restaurantele Parlamentului sau chiar prin garderobă. „Sunt speriată că vine iarna și nu am unde să îmi las și eu o haină, că de lucrat eu pot lucra oriunde. Am vorbit cu Secretarul General și mi-a spus că nu este nici un birou, este chiar exclus să primesc unul. Fiecare dintre senatorii neafiliați trebuie să se descurce cum poate, aveam voie să mergem la comisii, la Șoșoacă, care este la Comisia de Petiții și Abuzuri. Mi-au găsit acolo un locșor, însă eu am fost repartizată la comisia de Tineret și Sport. Aș putea să stau la staf pentru că această comisie s-a desprins din Comisia de Învățământ, dar nu este loc. Voi rămâne la birt (n.red., la barul Parlamentului)  acum. Eu încă mai sper că se va găsi un birou și pentru demnitari, sigur că se muncește puțin, sunt 2,3 zile pe săptămână.” a declarat senatorul.


Reamintim că senatorul Edvdochia Aelenei a debutat pentru prima dată în domeniul medical timp de 30 de ani. Apoi a încercat să intre în politică prin alegeri locale din septembrie 2020, unde a candidat la Năvodari pentru funcția de primar, necâștigând alegerile. În 2020 a intrat în partidul AUR reprezentând Constanța în Parlamentul României. A demisionat din funcția de senator la partidul AUR în urma unor amenințări a colegilor de breaslă. În prezent face parte din Comisia de Tineret și Sport, ca senator neafiliat în Palatul Parlamentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai unde in alta parte decat la cantina ea fiind obisnuita cu MOCA, adica pe gratis. Bine ca nu va mai fi in parlament unde a ajuns si contra firii si din greseala.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614