REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Senatorul CHIȚAC anunţă că NU politizează PRIMĂRIA, o va PROFESIONALIZA

Senatorul CHIȚAC anunţă că NU politizează PRIMĂRIA, o va PROFESIONALIZA

Replica API 10 octombrie 2020 | 16:27 5023

Vergil Chițac, primarul ales al Constanței, a făcut declarații, spulberând bârfele care tot circulă, legate atât de angajații Primăriei, cât și de mediul de afaceri.

”Dragii mei, pentru că circulă fel de fel de informații sub formă de bârfă, aș vrea să fac câteva remarci:

1. Se zvonește că voi concedia foarte mulți funcționari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Cred în buna credință a oamenilor.

2. Se zvonește că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot și care au avut rezultate. Știu și cred că oamenii mari pot face lucruri mari.

3. Se zvonește că voi intra în război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business și veți vedea asta. Știu și cred că afacerile private sunt motorul economiei locale.

4. Se zvonește că voi avea o relație contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine și familia mea în campania electorală, știu și cred că presa este esența democrației.

Aveți încredere!”, a spus Vergil Chițac.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haideti mai repede in toate substructurile primariei pt ca inclusiv pe ultima suta de m psd-istii tortureaza oamenii. Sunt frustrati ca nu au castigat si se comporta infect. Faceti echipa cu oameni de specialitate si nu mai lasati toti tortionarii sa isi bata joc de oamenii simplii.
1
0
Cu prodesionist penele?
1
1
O mai tineti angajata sa stea acasa si sa nu vina cu zilele la serviciu? A trimis - o fagadu la asistenta sociala ca sa isi aduca toate neamurile! Rusine mare!
5
1
sunteti de apreciat..inseamna ca daca aplicati prevederile de la punctul 1..inseamna ca ramaneti singur ca sa conduuceti Primaria Constanta..DE CE ??? pentru ca dv. spuneti ca VOR PLECA CEI CARE NU SI-AU FACUT TREABA???pai a facut vreunul ceva in Primaria Constanta ???au stat la minciuni,au baut la greu cafele,au fumat pana i-a luat damblaua..asta au facut...am uitat...AU LUAT BANI CU....SACII..
7
1
Popescu Mihaela Directoarea de la Evenimente mana lunga a lui Babu si Fagadau care a intermediat spagile ptr Neversea . Vezi agentii economici care comercializau in festival au cotizat spagi in cuantum de 250 000 euro Aceasta corupta adusa de la SPIT 4 ani a colectat spagile de la toate evenimentele agentii economici si artisti Nu mai zic de licente de taxiu si licente microbuze !! DNA sa si faca treaba daca nu o sa sesizam DNA Bucuresti cu nume si prenume sa plateasca ptr hotiile facute !! Cum e Diamna Popescu acum nu mai persiflezi cu Narcis pe toata lumea
4
2
incepe cu executia hotilor ! Adica toata primaria la parnaie ! Nu e unul curat acolo ! Niste atarnatori muisti putori spagagii !!!
6
1
Apuca-te de treaba si schimba sefii din primarie. Nu poti sa mergi inainte cu sefii pusi de altul.
5
1
da,sigur,vor veni toate curvele lu comanescu...doar e dator vandut la el...
4
4
in opinia securistului uSRIst nicolaescu, trebuie adusi oameni ca jobless Cocargeanu, IQ redus Ochiulet, ingamfat ipocrit Turita, marele tartor Hagi Tudose Caragheorghe. Da in opinia lor dam pe astia care au ceva experienta din primarii si aducem someri si incompetenti ca astia de sus. Pai ba daca tot lucrezi la privat, ai idee cat dureaza sa formezi un angajat? idiotule. astia de la usr sunt prosti!
5
4
Bah primare lasa vrajelile si fa curatenie acolo sunt relicve din epoca mazare ramase despre ce plm profesionalism vorbesti
10
1
Eu stiu ca liberalii sunt mai profesionisti ca pesedeii. Pesedeii au facut prostiile din ultimii ani. Parca asa era nuuuuu !? Deci va fi o politizare profesionala ca sa zicem asa.
4
3
pai bai amirale de Siutghiol , atunci ramai cu encica la politia locala , cu vanturache , cu muierea urata , avara si mincinoasa merla , cu cutra aia dudas la autorizari agenti economici , cu fosta bucatareasa ajunsa functionara , etc... la ce rahat ai mai fost votat...!?! ca sa defilezi tot cu cei care nu s-au opus deloc la distrugerea orasului...???
11
4
sunt politizate, contractorii au fost, sunt si vor fi angajati pe criterii politice, iar cei ce plimba o hartie din birou in birou si omoara internetul sunt simpatizantii politici ai puterii, ei raman si vor continua munca!
5
0
Am inteles cu primaria ca nu va fi politizata.Posibil sa faceti un bine Constantenilor si angajatilor spit Sf Andrei sa eliminati cangrena sifilisul blenoragia de acolo.Cum cum care GRASA CATALIN facator de nimic chirurg din paneolitic taietor de apendici.UPU v ar fi recunoscator.
4
1
Ia-ti consilieri pe domenii, brici toti
8
1
Te-am votat ca sa-i dai afara pe PSD si sa le tai sporurile nesimtite.
15
6
va profesionaliza Primaria ... ha, la fel cum a facut PNL-ul si in Portul Constanta? Cum sa pui un profesor sa conduca un Port?
16
2
Verificam terenurile tale din Techirghiol pe care le-ai trecut repede pe numele lui Hira.
12
5
Cate minciuni, domnul care sprijina toti incompetentii pentru functii de conducere prin ministere, se jura ca da incompetentii afara. Va rog eu, mai intai, sa ii dati afara pe cei care ii sprijiniti prin functii importante de conducere in institutiile centrale si care nu stiu nimic, persoane care nu au minime cunostinte despre domeniile in care activeaza. Orice om de pe strada, fara nicio pregatire in domeniu, ar stii mult mai mult decat domnii sprijiniti de Chitac. Rusinos
15
6
...Mereuta si Caruntu...pleaca si ei...intreb pentru un prieten din Costa Rica...
17
0
Pai si tu nu ai incalcat legea
19
10
Ani MERLA sa fie cap de lista pentru popularea Beciului Domnesc cu soiuri Nobile. Vor fi cu atat mai bune cu cat vor fi invechite mai mult...
30
5
Iti uram succes in activitatea de primar de 4 ani. Asteptam sa reorganizezi intreaga primarie din temelii si sa schimbi toti sefii structurilor de aici, care sunt aserviti in totalitate vechii conduceri . Vrem oameni noi, la timpuri noi. Acesta a fost si scopul votului nostru.
18
8
Cere audit extern, sefu!
20
4
Pleaca plangaciosul de Caruntu? Encica spaguta ramane si el?
20
4
Jigodia de Lizeta ar trebui sa i se interzica intrarea in primarie pe viata coarda penala!!!!
27
1
eu cred ca trebuie sa plece toti !!! La Poarta Alba !!!
24
7
Este clar pleaca 90%!
24
6
Adica toti makidonii
31
3
Presa nu mai demult esenta democratiei. Mai sinceri erau aia de la SCATEIA ca isi puneau sub nume "organ al partidului comunist roman" astia de azi sunt si ei ORGANE dar nu recunosc, o fac pe democratii si independentii!!!
28
4
Dupa 20 de ani de mazarism va fi nevoie sa schimbati aerul.Miroase a coruptie cand treci pe acolo tocmai din bulevard.Si pe strada miroase a coruptie.Unde intorci capul vezi un teren furat,o constructie abuziva,un trotuar ocupat cu ceva personal,un balcon construit fara autorizatie,constructii la rosu parasite de 20 de ani, ca sa nu amintesc cu spatiile verzi distruse de salbaticii rosii.Dati afara toti nepotii,toate rubedeniile ,nevestele de directori,amantele de directorasi,dati afara toata clica de puturosi si angajati apoi prin concurs ca are balta peste.
46
8
Pai, dupa criteriile astea, ar trebui sa plece toti...
41
9
ma fosila comunista ce stii tu ce treaba trebuie facuta ?
14
40

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369