REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Senatorul Felix STROE: Bugetul pe anul 2021 este GROAZNIC!

Senatorul Felix STROE: Bugetul pe anul 2021 este GROAZNIC!

Replica API 12 februarie 2021 | 14:54 3341

PSD Constanța a susținut, vineri 12 februarie, o conferință de presă cu ocazia inaugurării noului sediu al Cabinetelor Parlamentare, situat pe strada Nicolae Iorga, în laterala Capelei Militare, lângă Spitalul Județean.

La eveniment au fost prezenți: senatorul Felix Stroe și deputații Horia Țuțuianu, Lucian Lungoci, Cristina Dumitrache.

După ce și-au prezentat cabinetele, parlamentrii au susținut o conferință de presă.

Despre activitatea din Parlament, Stroe a precizat: ”În opoziție ne putem manifesta democratic, nu cu bâta. Noi ne manifestăm. Facem interpelări, invităm miniștrii la Parlament și nu vine niciunul”.

Senatorul a adus în discuție și bugetul național, despre care spune că este groznic. ”Bugetul e groaznic. Buget al reducerilor, tăierilor, austerității. Asta ne dorim? Vom veni cu amendamente”, a completat Stroe. ”PSD are un proiect de buget alternativ pe anul 2021, unde sunt bani și pentru pensii, și pentru alocații”, a mai spus Stroe.

Țuțuianu, despre vânzarea companiilor de stat

Deputatul Horia Țuțuianu a declarat că va rămâne același om, alături de colegii săi, implicat în proiectele Constanței. ”Vom milita pentru menținerea voucherelor de vacanță, să nu înghețe pensiile, alocațiile, salariile”, spune Țuțuianu.

Totodată, deputatul spune că PSD nu este de acord cu vânzarea pachetelor minoritare sau majoritare a companiilor de star. ” Trebuie făcută o evaluare a activelor acestor societăți. Apoi le listezi. Vom vinde pachetele acțiunilor pe preț foarte mic care nu vor reflecta valoarera reală. Nu suntem de acord cu vânzarea acțiunilor societăților de stat, că vorbim de pachete majoritare sau minoritare”, a mai precizat deputatul.

”Susținem orice acțiune a unei forțe politice care este îndreptată spre repararea unei nedreptăți”, a completat Stroe, referitoare la acțiunea de protest a politicienilor AUR, împotriva proiectului de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ghinion,deci mai putin de furat!Si totusi inainte de alegeri de ce nu-l puteam omeni pe Felix in comentarii iar acum este la liber?
0
0
Niste pramatii ordinare .
3
0
Mai usor cu tras apa, la noi e cea mai scumpa din tara. Multumim din inima partidului. Mai toate canalizarile stradale sunt infundate, vrei sa iti faci o casa, legarea la utilitati e o avere, inclusiv apa
8
1
Stroe jigodie ordinara, ai furat milioane de euro, erai imparat. Acum dosarele sunt pe drum. O sa tragi apa dupa tine in puscarie excrocule securist si turnator ce esti.
8
1
Dar batranelul acela mereu ciufulit, cu nume de claxon, nu mai e in aceasta trupa?
8
1
Ia zi domnu stroe, ai luat toti machidonii din palazu, neamul lu Pitu, directorii pwlii, care si-au facut case cu angajatii de la raja, soferul directorului fost carutas la palazu mare, Pana, ehe si multi altii. Str Navodului stie
10
2
porcul de stroe tradatorul ne-a vandut si rezerva de apa pura a tarii,apa din aqviferul prebalcanic,curent hagieni ,apa pura de 23000,necontaminata de poluare,dulce si placuta la gust,securistul vinzand-o catre evreii din israiel,cu mari foloase personale pecuniare si inca ,porcul esuand ca senator dupa atatea tampenii ca sef pesedea de c-ta
8
2
Stiai ca in Constanta apa rece este cea mai scumpa din tara. Zat de aici.
17
3
cat tupeu pe nesimtii astia, hotii hotilor, sa mai comenteze ceva dupa ce au furat 30 de ani ca in codru!
14
2
Tocmai dl.Felix comenteaza pai cine a fost la conducere 20 ani nu PSD,unde sunt banii sa luam un exemplu CT BUS CONSTANTA unde au distrus tot ce aducea un venit ,si DL dire ctor Bogdan Nita impreuna cu domnul Mihai Alexe care de cand e MARE SEF schimba masinile ca alti ciorapi si urla prin curte CT BUS ca este curtea lui si face ce vrea,un mic exemplu au vandut la fier vechi si obloanele de la o remorca functionala sa facut raport la domnul BOGDAN NITA si bineinteles nu sa luat nici o masura, pai de aia nu sunt bani la buget pt ca sunt la baietiii destepti,doar un mic exemplu
14
2
sa mori tu felix in pirnaie?hai sa dam la bugetari si securisti,trintori si tiganime bani fara numar,care se duc in inflatie,si pe care.i platesc aia care chiar muncesc in privat.nu felix,asa face pesedeul,dam bani din impumut betivului satului,ca sa.i sparga pe bautura?cind te ia dnaul felux????
12
3
Vai de mama ei
17
2
Un sediu care o sa fie pustiu. Aproape de oamenii de afaceri, departe de populatia saracita. Tipic PSD a la PCR.
20
3
Hotil asta de stroietrebuia de mult sa fie langa dragnea pt 20-25 de ani cel putin!
23
3
Vreau liniste sunt deja in weekend...ssst sunt deja la Paltinis am blocat partia si mi se scoala pula.
8
13
E groaznic pentru ca nu poti sa labuiesti nimic, hotule!
18
2
Trebuie sa recunosc. Dupa o lunga perioada in care am considerat ca psd este cel mai rau lucru ptr Romania, am ajuns la concluzia ca pnl este mult mai rau. Mai ales dupa alegerea lui chitac si acolitilor lui gen hira si ovanesian
12
24
Da ce zona misto v-ati ales pentru frecat menta, hotilor! Putorilor, ditamai zdrahonii, mergeti ma la munca!!!
21
5
tot PSD stie cum i-ai facut tu cheie lui FAGADAU sa aiba dosar penal ca pe listele PSD sa afara avortonul ala de copilul lui 2x1 Holding ,care niciodata nu a luat cuvantul in Senat ...mars LINGAULE !
17
3
lasa nene, ca mai pui tu de la apa de ploaie. Ce crezi ca am uitat ca ani de zile ne-ai furat la factura cu apa de ploaie?
23
2
ale naibii lichele..Stiti voi sa cititi un buget.Voua nu va plac decat bugetele cu pomeni de tot felul, sa mai pacaliti 4 ani cativa prostanaci.In lada de gunoi a istoriei sa ajungeti,infractorilor!!!
21
3
Mai lasa-ne cu bugetul si povestile
20
2
Avortonu dracului , chelbos imputit , Pai sa dea la toti in mortii ma.tii pe degeaba , eventual in ordine alfabetica ! , Da de unde mortii ma.tii sa dea??? Ce ai produs tu gunoiule ce ai sifonat atata vremea cacatu la raja? De unde mortii ma.tii da?? Sa ia de la tine si sa dea la altii labagiule . Ai pe tine prea multe straturi de slana si nesimtire. Nu va ajunge scarbelor!
30
3
da cabinetul lui turcescu in mandatul trecut unde a fost? de cate ori ati fost pe la el ca doar a fost VOTAT deputat de constanta!
13
3
anul trecut psd a luat de la stat aprox 140 miliarde lei pentru functionare, din banii pe eu si voi ii dati statului...
14
1
De unde apar disponibile spatii pentru alesii neamului ? De ce nu se organizeaza cabinete parlamentare pentru PSD in cartierul Heri Coanda, care este copilul lor de suflet, cu cei mai multi votanti PSD? Va rugam sa ne mai lasati in pace cu acesti tocatrori de bani multi care nu au lasat mare lucru in urma lor decat o oaste de stransura.
26
1
Cum adica cate luari de cuvant are Ileana Dumitrache in Parlament ? Zeci, sute, mii. Mai ceva ca Sosoaca. .
13
1
Cabinetele la care nici dracu nu e si care sunt platite din banii publici. Tare sunt curios ale cui sunt spatiile alea, asta pe deoparte, pe de alta parta IPOCRIZIA DUSA LA NIVEL DE ARTA, STROE NE SPUNE CA BUGETUL ESTE UNUL GRAOZNIC. NU ITI ESTE MA RUSINE,CA DIN BUGETUL ALA ESTI PLATIT CA PARLAMENTAR AI BANI PT CABINET SI TOATA SLEAHTA TA DE SLUGI?NU AVETI MA PUTINA DECENTA MACAR SA TACETI DIN GURA IN CONDITIILE ASTEA?NESIMTITI MAI SUNTETI MA.sufera cozile de topor angajate de voi sa va fac mizeriile ca voi aveti slava Cerului.nemernici mai sunteti ma.mizerabililor
18
1
...cat tupeu au cele 3 personaje...sa ne spuna Ileana cate initiative legislative a inaintat parlamentului si cate luari de cuvant a avut in parlament din anul 2008 cand a fost aleasa pe listele PSD ...a votat in 2013 pentru modificarea Codului penal pentru schimbarea definitiei conflictului de interese, pentru scoaterea parlamentarilor din randul functionarilor publici si, implicit, acordarea de imunitate de facto pentru infractiunile de serviciu, inclusiv de coruptie, si pentru micsorarea termenului de prescriptie speciala -Wikipedia.
29
1
Tutuianu sta langa Stroe?!? Dupa ce s-au batjocorit?!
20
2
Putina carte nu v-ar strixa. Cititi inainte de a publica.
6
4
Excrocii de CONSTANTA....
27
5
ati chemat si voi un popa sa vi le sfinteasca. Sa alunge dracii din ele ?. Fiti atenti ca din cand in cand o sa va verificam , sa vedem daca sunteti prezenti acolo.
22
1
Este stabilit programul cabinetelor? Se pot programa audiente de adevaratelea. Noi oamenii simpli ne putem intalni fata in fata cu excelentele lor? Se pot expune problemele noastre si ale comunitatii? Stie cineva ceva despre aceste aspecte?
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468