REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Senatorul Marius Isăilă, cercetat pentru o nouă faptă de trafic de influenţă

Senatorul Marius Isăilă, cercetat pentru o nouă faptă de trafic de influenţă

Replica API 24 iunie 2014 | 00:00 243

Procurorii DNA au extins urmărirea penală în cazul senatorului Marius Isăilă pentru încă o faptă de trafic de influenţă şi îl acuză că ar fi vorbit cu mai multe persoane pentru ca o femeie să obţină contracte de la Primăria Sectorului 3, potrivit unor surse judiciare.

Marius Isăilă a fost, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, acesta refuzând precizeze care este motivul prezenţei sale în faţa procurorilor anticorupţie.

Surse judiciare au declarat că procurorii anticorupţie au extins urmărirea penală în cazul senatorului Marius Isăilă şi îl acuză pe acesta de o a treia faptă de trafic de influenţă.

Potrivit surselor citate, după obţinerea unei declaraţii de martor în care se arăta că Marius Isăilă ar fi intervenit la persoane din cadrul Primăriei Sectorului 3, aceeaşi persoană a formulat un denunţ, în care ar fi arăta că Marius Isăilă s-ar face vinovat de trafic de influenţă.

Denunţătoarea ar fi spus că i-a împrumutat lui Ştefan Cristian Ene, fostul consilier al lui Marius Isăilă, suma de 25.000 de euro. Banii ar fi fost remişi lui Isăilă, care ulterior i-ar fi dat lui Ene. Pentru că Ene nu a putut să restituie împrumutul, acesta i-ar fi promis femeii că îi facilitează obţinerea de contracte de la Primăria Sectorului 3. În acest sens, Ene ar fi mers cu denunţătoarea la Primăria Sectorului 3, unde ar fi discutat cu angajaţi ai instituţiei, au precizat sursele citate.

Intermedierea influenţei s-ar fi făcut de către Marius Isăilă, au mai spus sursele citate.

Plenul Senatului a respins, în 2 iunie, arestarea preventivă a senatorului Marius Ovidiu Isăilă.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272