REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit în plenul Parlamentului, în 4 ani, doar... câteva zeci de secunde

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit în plenul Parlamentului, în 4 ani, doar... câteva zeci de secunde

Mirela PASCAL 22 aprilie 2024 | 00:00 3561

În 2020, v-au căutat în campanii, v-au promis lucruri măreţe şi soluţionarea tuturor problemelor voastre. Aveau nevoie doar de votul dumneavoastră și le-ați dat girul, i-aţi trimis la muncă în Parlament să vă reprezinte interesele. Însă, puțini sunt aceia care-și vor în încheia mandatul cu fruntea sus. De exemplu, Septimiu Bourceanu, senator PNL, cu siguranță nu va privi înapoi pentru că nu lasă nimic în urmă! De la începutul mandatului și până în prezent, activitatea lui Bourceanu este de nota 1. Analizați și trageți propriile concluzii!

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde

În 2020, Septimiu Bourceanu a ajuns în Parlament, la pachet cu promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală. În urmă cu aproape patru ani, vorbea despre schimbarea cadrului legislativ, care trebuie adaptat la realitatea din teritoriu, vorbea despre adăugarea unor amendamente la Legea privind reforma în domeniul sănătății... de fapt, cam toate promisiunile electorale ale lui Bourceanu vizau Sănătatea, pentru că provine din domeniul medical, fiind, în trecut, manager de spital.

 

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde Septimiu Bourceanu

Revenind, la 3 ani și jumătate de mandat, Bourceanu nu are nimic pe lista realizărilor. Are 0 declarații politice, 0 întrebări în Parlament, 0 interpelări adresate primului ministru, 0 moțiuni și...0 luări de cuvânt în ultimii doi ani.

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde

Ultima intervenție în Plen a avut-o în luna martie a anului 2022 și a durat câteva secunde: Bună ziua! Septimiu Bourceanu, Circumscripția Constanța, votul meu este pentru, referitor la toate punctele de pe ordinea de zi„... așa a sunat ultima intervenție în Parlament. De altfel, așa au fost toate intervențiile senatorului PNL, din 2020 până în martie 2022. Câteva zeci de secunde în tot mandatul!

Patru interpelări în 2021, 0 interpelări din 2022 până în 2024

Cea mai stufoasă activitate a avut-o legată de inițiativele politice. Doar două anul acesta....a avut 2. Vorbim despre ”Propunerea legislativă pentru protejarea cotei unice de impozitare în România pentru următorii zece ani”, inițiată de Bourceanu și alți... zeci de colegi, și ”Propunerea legislativă de modificare a articolului 12 din Legea Farmaciei nr.266/2008”

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde două inițiative legislative în 2024

În plus, Bourceanu mai este campion la ceva: a avut 4 interpelări, din februarie 2021 până în aprilie 2021, către ministrul Sănătății, ministrul Transporturilor și Justiției.... Acestea s-au referit la ”Clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța este în pericol să se prăbușească”, ”Preluarea de către Autoritatea Navală Română a activelor RADIONAV ”, ”Măsuri față de faptul că toate demersurile judiciare de punere sub interdicție a persoanelor care suferă de diverse afecțiuni sunt sau urmează să fie suspendate sau respinse” și ”De ce ne ignorați pe noi, constănțenii, domnule ministru, Vlad Voiculescu?”.

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde interpelările lui Bourceanu

 

Bourceanu nu este membru nici în vreo comisie importantă. De altfel, în nicio comisie nu este membru... A fost  desemnat, în 2020, membru în Comisia pentru comunicații, tehnologia informației și inteligență artificială... însă doar doi ani comisia l-a ținut ocupat, până în februarie 2022, când a fost ”eliminat”.

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde istoricul lui Bourceanu în comisii

În schimb, este membru în... grupuri de prietenie cu parlamentele altor state... Anii au trecut, leafa a mers..., și nu e deloc mică, 131.412 de lei, potrivit declarației de avere din 223. Vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți propriile concluzii!

Senatorul PNL Septimiu Bourceanu a vorbit in plenul Parlamentului, in 4 ani, doar... cateva zeci de secunde Bourceanu, alături de Vergil Chițac și Nicolae Ciucă, la evenimentul de lansare a candidaților PNL

Așadar, atât a putut Septimiu Bourceanu, în trei ani și jumătate de mandat... Este primul mandat și, cel mai probabil, ultimul. Dar, dacă totuși îl vom regăsi pe liste, din nou... înțelege că interesele unora primează în fața cetățenilor. Revenim cu analiza activității parlamentare și a celorlalți aleși! Nu de alta, dar se apropie alegerile parlamentare și suntem siguri că senatorii și deputații constănțeni vor să-și convingă alegătorii că nu i-au votat degeaba în 2020!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îl recomanda și numele!!
3
0
Individ este un NIMENI.TURNATOR ORDINAR FARA SCRUPULE! AVETI GRIJA CE VOTATI DACA VRETI ALTCEVA! CU ASTIA ATI VAZUT CAT POT.
7
0
Bouleanu si Poulik de kkatjl judetului
7
1
Domnul este distrugatorul din umbra al educatiei constantene prin sustinerea neconditionata a cuplului Mihai- Manolache in fruntea celui mai corupt ISJ din tara!!! Ce parere are domnul Mitroi ca prin acest fapt PNL Constanta a pierdut se pare suportul masiv al cadrelor didactice din judetul Constanta?
6
1
de 10 ani sunteti la putere, sa plecati dracu cu iohanes al vostru
7
4
Hahahhaha ce se intampla ies idiotii din pnl se activeaza trolli? Cat e muia la pnl?
7
3
Care plateste mai mult ma cocoseaza la cafenele de pe Ferdinand
6
2
Tatal meu este primar si numele lui ma ajuta, altfel eram un nimeni. Am ajuns in CJC ca numele meu este Nicola.
7
2
Nu te credem Claudia, arata
2
3
DE CE NU II SCHIMBATI PE PRIETENII ACESTUI INDIVID SORYNEL SI MANOLACHES DE LA ISJ CONSTANTA????? STIM CU TOTII CA EL I-A PUS IN FUNCTIE! IMPOSTORII ACESTIA AU AJUNS SA CONDUCA INTELECTUALITATEA CONSTANTEANA? INTREBATI-I CUM SI-AU FACUT DOSARELE DE GRADATII SI DE TRANSFER CU DOCUMENTE FALSE???? CHIAR NU ARE PNL CONSTANTA OAMENI COMPETENTI? ASTIA SUNT NISTE DOBITOCI SI HOTI! INTREBATI DIRECTORII DE GRADINITA CUM LI SE IMPUN SA STRANGA BANI PENTRU EI SI MULTE ALTELE! SA INTELEGEM CA ADUC DIN SPAGILE PRIMITE SI LA PARTID?
6
3
In primul rand, prin sustinerea unui personaj foarte slab, il puneti intr-o lumina p*****a, ptr publicul larg, pe Florin Mitroi, cel mai calificat politician ptr functia de presedinte al CJ Constanta! Apoi, in alte postari, dupa ce va uitati in oglinda, sa ne spuneti cat de moral este ca Sorin si Lori sa ramana sefi la ISJ Cta institutia atat de mediatizata la nivel national ptr multiple fapte grave de coruptie!!!
6
4
Cand era Marina sef de județ ' Constanța dadea clasa inclusiv Bucureștiului. Dupa 35 de ani de democrație originală toți fripturisti aparuti au distrus faima orașului.
6
4
Eu voi vota PNL. VOI RESTUL JEGURILOR VOTAȚI PSD HOȚII CARE FURA ȘI JEFUIESC ȘI DISTRUG ȚARA ASTA DE 30 DE ANI ÎNCOACE RĂMĂȘIȚELE PARTIDULUI COMUNIST r*mÂN FUTUVĂ ÎN GURĂ ĂȘTIA CARE VOTAȚI PSD. FORȚA PNL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PNL!!!!!!!!!!
4
10
PNL este singurul partid care poate să facă schimbarea, singurul partid cu o ofertă electorală clară unită intr-un singur scop, dezvoltarea întregului județ. Votez PNL
6
13
Septimiu te voi susține mereu , te voi vota mereu. Ai fost un stâlp și un model pt mine. Așa este campania electorală pt PSD și USR știu doar să arunce cu noroi mincinos. #fortzaSeptimiu
5
13
Toată lumea lovește PNL . Oare de ce ? Singurul partid care mișcă lucrurile în țara asta. Voi susține în continuare PNL.
5
11
Septimiu nu băga în seamă aceste mizerii. Noi vom vota PNL
4
12
Evident ca toate partidele începând de la PSDaur usr și drogatii aia de la forța dreptei sunt disperați în acest moment. Au ajuns să mintă la fiecare respirație doar în speranța ca poate devin și ei relevanți în politică . Mizerii de partide și oameni care se uită doar după ciolan. Lăsați oamenii care știu ce au de făcut să-și facă treaba. Septimiu nu te lăsa voi vota cu ambele mâini.
5
9
Oare de ce aruncati cu noroi in Septimiu Bourceanu? Pentru ca ajuta oamenii? Pentru ca organizatia PNL Municipiu e mai puternica si mai unita ca oricand?
5
14
Eu am fost sunata de PNL sa intru pe R.E.P.L.C.A. si sa scriu comentarii pozitive pentru Bourceanu ….asta este adevarul …si daca nu credeti revin cu probe
7
10
Postacii PNL au fost activati de Saimanov & company…..de baietii care conduc PNL C-TA din Eforie…nu mai pacaliti pe nimeni ….stim cat valorati
6
9
Postati si ce a facut penalul de Horia Constantinescu daca tot bagati vrajeala de Borceanu
5
8
Oare de ce aruncati cu noroi in Septimiu Bourceanu? Pentru ca ajuta oamenii? Pentru ca organizatia PNL Municipiu e mai puternica si mai unita ca oricand?
6
13
Hai sa fim seriosi, uite de asta nu merge nimic in tara asta ca oamenii sunt alesi in functie de cate minunete dau din gura. Daca nu ati fi platiti sa duceti o campanie murdara, cu singuranta ati vedea toate faptepe bune realizate de domnul Bourceanu. Sa va fie rusine, sunteti niste oamneni slabi
5
11
Hai sa fim seriosi, din ce vad eu face mai mult decat vorbeste. Mai bine urmarim faptele si cate initiative au fost semnate de catre Bourceanu!
7
9
De ce mintiti oamenii? Eu vad ca este membru in Comisia de Sanate si in Comisia de Aparare. Astea nu sunt importante?
7
11
Profesionalismul unui parlamentar nu este dat de cate minute vorbeste, suntem satuli de vorbe. Activitatea lui Bourceanu se vede prin initiativele semnate.
4
11
intr-o tara bananiera in ultimul hal de coruptie condusa de 34 de ani de partide de tip mafiot care fac legi si iau decizii numai in propriul interes si al mafiotilor din privat care ii sustin si mai arunca niste maruntis fraierilor inainte de alegeri care saracesc din cauza inflatiei de aproape 34 de ani doar cu o scurta pauza in urma cu cativa ani nu mai avem inflatie cu 3 cifre ca in 90 doar ptr ca suntem in ue si ne mai sanctioneaza ei uneori
3
4
Jegul asta le-a tras o tuturor ce l-au ajutat. O sa votez psd peste tot la Cta daca apare asta pe lista iar. Si sunt membru PNL de 14 ani
15
6
Mai papagalule ….r*****a a scris de Stroe si Dumitrache de la PSD alias Lolek si Bolek de f multe ori de m am plictisit..EU…asa ca lasa vrajala ca nu tine….diversiuni securiste… conturi de fbk false …mesaje cu dedicatie pt oligofreni si multe alte diversiuni liberale ATI invatat de la ….partenerii strategici
5
2
Voi sunteti un ziar al PSD. Ai laudati pe toti PSDistii si restu ai batjocoriti, exmplu Georgescu primaru de la Limanu si vicepresedinte PSD Constanta era intr-o zi de 3 ori an ziarul vostru. Presa libera?????
6
9
daca nu ii impusca nimeni indiferent de culoarea politica asta se intampla.
8
2
cine la dus in senatul romaniei ,nu numai pe el si pe altii? noi romanii, si acum comentam nevinovati! asa o sa facem si in continuare ,asta i traditional !
19
0
"S-a remarcat" prin mutenia totala fata de faptul ca namolul dr la Techirghiol a fost concesionat la o firma din Banat, prin sustinerea prostanakului si a pitipoancei la invatamant si prin luptele grele, nu intotdeauna victorioase!, cu limba romana!! Mitroi, gandeste-te bine, astia te trag serios in jos!
18
4
un rebut uman, preten cu dragomir,nea elefantul, titi meaua ,toti jeguri de oameni, hotzi cu acte au distrus orasul asta, ii mai voteaza mama ,
18
3
Domnul este distrugatorul din umbra al educatiei constantene prin sustinerea neconditionata a cuplului Mihai- Manolache in fruntea celui mai corupt ISJ din tara!!! Ce parere are domnul Mitroi ca prin acest fapt PNL Constanta a pierdut se pare suportul masiv al cadrelor didactice din judetul Constanta?
24
3
Credea cineva ca Bourceanua fost ,,bagat" in Senat,ca sa aiba initiative sau sa vorbeasca? A fost pus pe liste,ca sa execute comenzile paridului sau ale coalitiei.Pai daca nu asculta de Hutuca ,nu mai pupa asa functii!
29
3
Si totuși pnl vine sau votăm la consiliu Județean la primari de 30 nu mai reușim sa scăpăm de acești impostori !!!!!!!!!
19
3
Individ un NIMENi care cu toti PNL sti lui niste OPORTUNISTI care au distrus Romania!
29
3
Boulceanu, wc hitac, ciuca, turcanu...etc sclavii ciumei rosii. se rasucesc bratienii in mormant! Inca 2 -3ani, cat vor fi fonduri europene ,vor capusa aceasta tara, apoi se vor ascunde in insule tropicale si noi ne vom sfasia intre noi pt 1 kg de faina. Acolo se indreapta tara condusa de asemenea specimene. Ca si orasul asta care se inunda la fiecare ploicica de cand a ,,rezolvat" wc hitac strazile si trotuarele.
33
3
Cu OBOSITULVASTA VREA SA CASTIGE?O SA AIBA SOARTA TARANISTILOR!
25
3
Bourceanu? O scursura umana, un rezid uman lăsat în urma de Dragomir, un șpăgar nenorocit, pentru un post în deconcentrate cerea nemernicul între 50 și 100 de mii euro@ Florin Mitroi scăpați de asemenea reziduri.
30
3
Bourceanule asa pro.st esti iei bani degeaba. Daca nu esti in stare nici macar sa vorbesti d-apai sa faci legi de ce te mai duci in Parlament sa te faci de cacao…
33
3
Si vine acum pnlpsd sa ne spuna ce bine merge tara si ei sa mai stea un cincinal.Acasa ,plecati acasa cu totii
40
3
Pai nici numele nu il ajuta, saracul de el!... Ce pretentii sa avem? Mai bine s-ar ascunde sub o piatra...
42
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272