REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
17.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai încurajează numirea lui Boloș la Proiecte Europene

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai încurajează numirea lui Boloș la Proiecte Europene

Replica API 20 aprilie 2022 | 00:00 363

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai încurajează numirea lui Marcel Boloș ca ministru plin la Proiecte Europene. Ministrul interimar al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că ministrul Muncii are dreptate în privinţa procentului din PIB cu pensiile din PNRR, el arătând că este solidar cu Marius Budăi şi că ”statul membru trebuie să fie liber în a-şi dimensiona aceste categorii de cheltuieli”.

Marcel Boloş

Marcel Boloş a arătat că există o parte a cheltuielilor cu pensia care este discutabilă, cea a pensiilor speciale, şi că este incorect faţă de oameni şi faţă de cei care au lucrat o viaţă întreagă.

"Prin declarația de ieri, a Domnului Marcel Boloș Ministrul Interimar al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, în emisiunea TV (Profit News TV), în care afirma că Ministrul Muncii are dreptate în privinţa eliminării din PNRR a procentului de 9,4 din PIB aplicat pensiilor, acesta arătă că este solidar cu Marius Budăi. Numirea Domnului Marcel Boloș Ministrul Interimar al Investiţiilor şi Proiectelor Europene se dovedește foarte bună.

În acest context, PSD salută faptul că PNL împărtășește aceiași viziune social-democrată privind flexibilizarea PNRR, astfel încât veniturile pensionarilor să nu fie înghețate pe o perioadă de 48 de ani, cum stabilise în mod iresponsabil fostul ministru USR-ist, Cristian Ghinea. Se dovedește încă o dată că insistențele PSD au fost justificate, iar decizia PSD de a intra la guvernare este benefică pentru milioane de pensionari. Ministrul Marcel Boloș recomandă ca România să meargă cu un pachet de măsuri la renegociere, pe lângă anvelopa cu pensii. Suntem ferm convinși că, cele două ministere vor avea o bună colaborare în dialogul cu reprezentanții Comisiei Europene, pentru a înlătura această nedreptate făcută pensionarilor din România", scrie Alfred Laurențiu Mihai pe Facebook, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272