REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Senatorul Şerban Nicolae şi-a dat demisia din PSD

Senatorul Şerban Nicolae şi-a dat demisia din PSD

Replica API 23 octombrie 2020 | 00:00 1701

Senatorul Şerban Nicolae a declarat joi, că şi-a dat demisia din PSD.

Acesta a scris miercuri pe Facebook că joi va face "poate cel mai dureros anunţ" privind activitatea sa publică.

Şerban Nicolae

"Dar, în viaţă, o uşă se închide, o alta se deschide. (...) Crezul meu politic. Ce cred eu că vor românii care mi-au dat mandatul de senator al României: să-mi dedic întreaga activitate publică României şi poporului român, să apăr dreptul românilor la identitate, demnitate, un trai decent şi în siguranţă, să combat abuzurile, nedreptăţile şi hoţia. Asta am făcut!", a spus acesta, scrie Agerpres.

Şerban Nicolae nu se mai regăseşte pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat că nicio organizaţie judeţeană nu l-a propus pe liste.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai si amar de zilele voastre imbecililor. Omul asta chiar stia carte si a facut studiile toate la timpul lor . Dar voi nici macar soferi nu puteti fi pentru ca v ar trebui 7 clase
2
0
din sofer poti ajunge senator,apoi poti deveni universitar licentiat,poti preda la cei cei vor sa-si cumpere diplome de medici,ingineri,profesori,avocati,....nimic neobisnuit numai daca alaturi de acest fenomen vezi cum mii de ADEVARATI ingineri,medici,profesori pleaca cu un sut in fund din tara mama-Romania
0
1
nataraul asta bine ca dispare ,s-a ingrasat de stat degeaba si de mincare ieftina la cantina.Poate il ia Miron inapoi ca sofer de bascula.
2
1
Soferul lui Miron Mitrea, ca asta a fost un sofer a plecat din PSD !!! Ha, ha, ha, a fugit porcu' din cotetz ! Da-ias la muie sa ii dau de libidinos !
4
2
Dobitocul asta a simtit ca ii sunt zilele numarate si va fi dat afara cu un sut in cuurr, s-a umflat in pene si a declarat sus si tare ca si-a dat demisia. Boilor de politicieni le e rusine de catuse si datu' afara dintr-un partid ca pe ultimul gunoi.
7
3
Cel mai grobian personaj politic vazut vreodata! Duca-se!
8
5
In alta parte, departe de noi
5
3
Ciolacu zis ciolan goneste orice voce din partid care ar putea sa-l ia la intrebari. Stai calm ciolanule ca dupa alegeri nu o sa mai ai decat o imitatie de partid de 7-8 procente si o sa poti dormi linistit fara sa fii deranjat.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272