REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Senatorul Vergil Chițac a fost EXTERNAT

Senatorul Vergil Chițac a fost EXTERNAT

Replica API 31 martie 2020 | 22:11 3908

Vergil Chițac

Senatorul Vergil Chițac, infectat cu coronavirus la jumătatea lunii martie, a ieșit din spital. A fost externată și soția sa, tratată după ce a fost confirmată cu COVID 19. Ambii se simt bine.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fii puternic asa cum esti nu te lasa haituit de caini, in tine ne e speranta
0
5
Mai CHITAC eu nu am nimic cu tine dar tu care esti militar si voi militari va autodefiniti ca reprezentanti si aparatori ai dreptati,onoarei si cinstei,tie ti se pare normal ca un om care nu a stat in casa sa fie amendat doar pentru atat si un alt om care infectat fiind a bagat si alti oameni in spital,adica pe langa suferinta adusa oamenilor a pus si statul la cheltuiela,omul asta infect sa nu pateasca nimic.
5
0
Daca asta a fost bolnav , eu sunt popa ! Va aduceti aminte de fostul ministru beat la volan care a ucis un om si au vrut sa il scoata vinovat pe mort ? Nu cumva si el a stat internat la terapie intensiva si a fugit pe usa din dos dupa? Ce se mai aude de acel caz?
2
1
dar noi cand iesim din starea asta de arest la domiciliu,eu de ex am fost consemnat din 19 martie,adica ar fi azi a treispea zi deci de poimane sunt liber sau nu
3
0
DACA MAI TRAIA HITLER ERAI OMORAT SI ARUNCAT IN GROAPA CU VAR
4
5
Da-ti demisia urgent din toate functiile,renunta la candidatura si la pensia speciala.Nu pentru ca ai fost bolnav,se poate intimpla oricui si nu e vina ta ca te-ai imbolnavit,ci pentru modul cum te-ai comportat ,inclusiv vand ai fost dus la spital.
12
3
Huuuuuooo!
13
2
Parca era grav bolnav. Acum sa-l ia Parchetul in primire...ca a fost raspandacul sef de la Colonadelor.
11
1
lua-te-ar Pompele Funebre , cu izoleta lor din patru scanduri !
11
0
Cine stie pe cati ati infectat si voi si habar n-aveti. Vorbesc in special de mizerabilii dintre voi care merg fara masca, fara orice. Ok, no problemo. Dar TUSITI, STRANUTATI, SCUIPATI SAU VORBITI. Mai abtineti-va, bieti idioti fara pacat.
7
9
Ce zici Chitac?cate firme private ai distrus????cate falimente si insolvente??firme care plateau bani multi la buget ...bani din care te.ai tratat si tu mizerabilule!!!!tu si avocata lesbiana ati lasat familii pe drumuri!!!!esti o mizerie de om...un porc
17
7
Pai de ce nu a fost luat direct la DNA ? Are macar bunul simt sa isi dea demisia ? De fapt nu cred ca stie ce inseamna bun simt individul.
16
3
din capul tau..ca na..ce poti sa ai altceva..bine in curand nici pe aia nu o mai ai in cap..ci doar un bezna cufundata in abis..bine sa cauti in dex ABIS..ca ..te inteleg..
7
1
Lasati omu in pace. Daca l-ati vedea cum arata v-ati speria. Zici ca a imbatranit 10 ani, arata cam ca avocata aia de la el. Pacat ca groapa era sapata si pregatita, avocata-i facuse si testamentul. Cica i-ar fi lasat lui Mohamad si Raresel cur de otel cam toti banii luati de la Comanescu si spagile de la studenti.
7
12
Explodeaza Mamaliga
4
2
la oamenii de rand le dati amenda ca nu au semnatura pe cacatul vostru irelevant de declaratia curului.pe telefonul meu cu numele meu in conformitate cu buletinul meu ca nah...si imi dati amenda ca n am semnatura..dar JEGU ASTA care a infectat..cum e cu el??ca si altii au infectat fara sa stie si au dosaree...ROAMANIAAA TREZESTE TE
34
3
ai invatat ceva din nenorocirea asta jegule s au tot un infect,nemenic si nesimtit o sa ramai.mooiee
20
4
Dar unde este mizeria aia de primar??? Sta ascuns, asa cum o fac toate mizeriile astea din PSD, care au distrus totul in aceasta tara! Va veni momentul in care veti plati, bai nenorocitilor. Credeti ca acum veti scapa? Toate cacaturile pe care le-ati facut, ies acum la suprafata! Sa va fie rusine, bai hotilor! Acum veti culege ce ati semanat! Ura si dezbinare! Incompetenta si lacomie! Sa va feriti de ura celor multi si napastuiti!
19
5
Sanatate multa!
10
23
La Puscarie !!
31
6
un iresponsabil avar si slugoi al lui comanescu , care mai vrea sa fie si in fruntea orasului , profitand de multele PUZ-uri atacate in justitie de catre tampita aia bolnava mintal ovanezian , care se vrea si se viseaza parlamentara sau macar consiliera... hai sictir mai penalule ptr infectarea oamenilor nevinovati !
51
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218