REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Senatorul Virgil Chițiac s-a afiliat grupului PNL. Dar nu se va înscrie în partid și nici nu va candida la primărie. Deocamdată

Senatorul Virgil Chițiac s-a afiliat grupului PNL. Dar nu se va înscrie în partid și nici nu va candida la primărie. Deocamdată

Replica API 26 septembrie 2019 | 01:26 480

Senatorul independent Vergil Chiţac a anunţat miercuri, în plen, că va activa în cadrul grupului parlamentar PNL. Asta nu înseamnă că se va înscrie în partid sau că va candida la Primăria Constanța din partea PNL. Senatorul spune că nu se pune problema de așa ceva, nici nu s-a discutat acest subiect și nici nu are intenția.

”Am rămas senatorul independent. Nu m-am înscris în PNL, dar m-am alăturat grupului din Senat pentru că m-au solicitat cei din conducerea centrală să-i reprezint în Comisia de apărare. Am fost de acord, dar asta nu are nicio legătură cu moțiunea de cenzură, cum se speculează. Eu am semnat moțiunea de două săptămâni. Nici nu revin în PNL, nici nu am discutat așa ceva. Deocamdată nu am această intenție. Nu cred că au ei nevoie de mine. În momentul de față spun nu”, a declarat Chițac.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AMIRALUL va fi de departe cel mai bun Primar al Constantei! Se apropie alegerile locale si toti au intrat in panica, simt ca n au contracandidat pentru Chitac! Este singura noastra sansa pentru o viata civilizata si normala in orasul nostru! Au incercat acum ceva timp cu Stanca, mare deziluzie, acum au aparut cu Stelian, un ilustru necunoscut, care n a facut nimic notabil in viata lui...Disperatilor, vine si vremea noastra, a intelectualilor, o data cu castigarea alegerilor de catre AMIRAL!
3
0
nu ii ajungeti nici la unghia de la piciorul mic lui Chitac, haterilor! Votati Fagabou sau Stelian Ipocrit Ion ala care minte si cand doarme, cu un trecut in cardasie cu Mazare.
3
0
sunt speriati toti oierii care facea cheta pentru un bloc
3
0
Daca te intorci in PNL esti chiar gunoi
0
2
Cine il voteaza?
1
3
In cel de-al 12lea ces va venit mintea de securist.Nu nu ca inainte a-ti fi avut mai multa.Sa speram ca asta va va fi ultimul mandat de sal din banul public.
0
3
Foarte bine, d-le Chitac! Sunteti foarte destept, cu o pregatire si cultura vasta,... sunteti un foarte bun organizator. Da, veti fi primarul CONSTANTEI ! C-ta are nevoie de un asa primar. Speriati machedonimea, alungati-i d-le Chitac, caci au distrus Constanta cu hotiile si faradelegile lor, cu prostia si mitocania lor. Da! Va sustinem, va alegem.
5
1
un traseist politic care cauta numai foloase personale... altfel , un amiral care a vazut marea in chiloti de baie de pe plaja , ajuns cu ajutorul unor relatii sa toace bani de la buget ... cap mare dragomir isi da pumni in coaie si acum.
4
4
cred ca e cel mai bun de primar,este in afara oricarei gasti
5
2
M. M. Chit-chit
3
4
Fostul nostru coleg care ne-o tragea pe unde putea a fost flituit de USR! Facand pe interesantul dupa cum ii este felul cu PNL -ul inclusiv cu dl Orban a fost si de acolo ejectat! Fiind ofuscat si-a dat demisia din PNL! Disperat se gudura pe la NATO si pe la fostii colegi de partid! Interesant personaj! Phuu!
3
4
Esti penibil! Ai iesit, ai intrat, asta este dovada de inconsecventa! Lasa-ne si du-te unde a intarcat mutu iapa!
5
4
viitorul primar al constantei. cartile sunt deja facute
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212