REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SENE din Tomis Nord CONDAMNAT pentru TRAFIC de DROGURI

SENE din Tomis Nord CONDAMNAT pentru TRAFIC de DROGURI

Replica API 20 aprilie 2021 | 00:26 11945

Florin Silviu Petrache, zis Sene, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta ar fi comercializat droguri de mare risc, deplasându-se în locurile solicitate de clienți, din locurile unde se afla la diverse momente (de exemplu la plajă) sau, cel mai frecvent, de la domiciliul său aflat în cartierul Tomis Nord.

Date din anchetă

La data de 12.05.2020 lucrătorii de poliție din cadrul BCCO Constanța - Serviciul Antidrog s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au comandat în perioada 2017 – aprilie 2020 semințe de cannabis și echipamente necesare cultivării cannabisului de pe unele site-uri, folosind în acest scop nume false. Dintre furnizori s-a conturat o activitate mai intensă a numitului „SENE”, care, cel puțin la datele de 6.06.2020 și 18.06.2020 părea a fi vândut diferite cantități de cannabis unor persoane vizate în cauza inițial formată. În acest context, la data de 26.06.2020, lucrătorii de poliție din cadrul BCCO Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în cartierul Tomis Nord o persoană de sex bărbătesc cunoscută cu porecla de „SENE” vinde cannabis cu prețul de 60 lei/gram, fie în zona locuinței sale, fie la domiciliul clienților.

A vrut să arunce pungile cu canabis la toaletă

În cauză s-a dispus efectuarea unei percheziții la domiciliu inculpatului Florin Silviu Petrache astfel, la data de 10.11.2020, organele de poliție s-au deplasat la adresa de domiciliu a inculpatului din mun. Constanța, în scopul efectuării unei percheziții domiciliare. Imediat după intrarea în apartament, în baia imobilului a fost găsit inculpatul aplecat deasupra vasului de toaletă, având în mâna stângă o pungă din plastic pe care a aruncat-o în vasul de WC. Vasul a fost verificat de îndată, având în vedere pericolul distrugerii și dispariției probelor, identificându-se o pungă cu dimensiunile 50 x 40 cm, autosigilantă, prevăzută cu o valvă de aerisire albă. În vasul de WC, sub pungă, au fost găsiți muguri (inflorescențe) de substanță vegetală verde care au înfundat vasul de toaletă. Cantitatea totală de canabis găsită la domiciliul inculpatului a fost de 829 grame cannabis, din care cantitatea de 773 grame cannabis se afla în stare umedă, rezultând după uscarea masei vegetale, cantitatea totală de 316,6 grame cannabis.

Ce a spus instanța

La individualizarea pedepsei, instanța a avut în vedere durata de timp destul de mare pe care se întinde activitatea infracțională a inculpatului, frecvența tranzacțiilor cu cannabis, cantitățile mari de cannabis deținute la domiciliul acestuia în vederea punerii în circulație, deținerea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, modalitatea în care inculpatul făcea astfel de tranzacții prin telefon, tocmai pentru a fi greu de identificat, de împrejurarea că acest tip de infracțiuni a dobândit aspectul de fenomen social, ca întindere, în ultima perioadă de timp și pun în pericol una dintre cele mai importante valori ale societății și anume sănătatea publică. Instanța a decis condamnarea lui Florin Silviu Petrache la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Citește și El este TÂNĂRUL din TOMIS NORD, săltat de DIICOT!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Valul sunt peste ma ce sa mai . Nu vand droguri. mananci manzu . Si asta e o infractiune ce ai facut tu . Si te aflu fraiere
2
0
a facut sifoneala a luat 2 ani si 4 luni sifonuleeee
1
1
Foitos Ionut vinde droguri la Valul
3
1
Sa se duca in parnaie dupa Mavru. Ca miau spart dinti si mau crucificat de usa..
6
1
Vapor vapor vapor
3
0
Sa vina Diicotu la Mangalia
7
2
Este implicat si Cristi Bozolan de la Politie care il acopera pe alt dealer din Mangalia si anume Finul lui unu zis Verde! Se mai vand multe droguri si in zona La Moara tot in Mangalia. Direct la puscarie cu toti vanzatorii de moarte !!!
14
3
Raducanu Razvan , Verde si Cristi Dafina vand droguri la Mangalia
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108