REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sens UNIC pe bulevardul TOMIS

Sens UNIC pe bulevardul TOMIS

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:08 3987

Tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic.

Circulația rutieră pe acest bulevard important al orașului se va desfășura astfel:

-două benzi cu sens unic către zona centrală

-două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens

-piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mircea o sa preia cu noduri traficul excedentar.
4
0
Sper ca boul asta de chit chit care l-am votat ca n-aveam incontro si a trebuit sa-i fut una in mecla boului de mogaldau , sa ia masuri si sa repare ce a stricat imbecilul asta de fatalau daca nu il ia dracu de nu se vede si pe amiralul pulii date in barci!
6
1
Noul primar , urgent sa analizeze si sa ia masuri de deblocare a circulatiei in oras unde niste tampiti au reusit sa blocheze circulatia laudandu-se ca au montat semafoare imteligente care de fapt au niste leduri montate pe e stalpi si pe bare orizontale care se aprind in culoarea semaforului.Semafoare inteligente ca si cei care le-au proiectat ,aprobat si platit din banii constantenilor.
6
2
O prostie! Sa nu comparam Brasovul cu Constanta sau Constanta cu Berlinul sau Parisul! Suntem un simplu oras de provincie, cu bani putini. In marile orase s-au construit pasaje subterane sau strazi suspendate, in asa fel ca strazile principale sa fie descongestionate.Plus parcari subterane, supraterane, astfel incat oamenii sa nu isi parcheze masina pe strazile principale.
8
1
de ied constipat nu tine loc de inteligenta-rezultatul se vede cu ochiul liber in Constanta
4
0
In toate marile orase din lume predomina s.ensurile unice. Si cele giratorii. Un bun exemplu este si orasul Brasov. Pt ca asa se fluidizeaza traficul. Deci sper la mai multe sensuri unice.
2
8
cum se va face dreapta de pe tomis pe ion ratiu, mamaia, etc, daca prima banda este ocupata de taxiuri si autobuze? peste ele? astept sa treaca si astfel blochez o banda intreaga care merge inainte????
6
1
Politia doarme? Tomisul este pista pt intreceri noaptea? Stiati domnilor politisti? Iar motacicletele......
15
2
Pe aceste artere aglomerate ar trebui interzise masinile scolilor de soferi iar maturatorile sa isi faca treaba noaptea
19
2
animal prost e fiu lu' mata...mergi si pe jos meltean imputit!
5
12
La Beidaud,la Beidaud cu tharusii & sensurile unice!
12
1
te duci pe 4 benzi spre centru, te inghesui pe o banda inapoi, pe Mircea
27
3
Astfel de idei au macinat si ele din voturile lui faga-go.
22
1
dar banda unica pentru BMW si hAudi , SH, inmatriculate in Bulgaria...de ce nu bagati ?!
25
1
idiotul de fagabou pe unde circulam catre Tomis nord
22
5
Oare ce minte bolnava si idioata a gandit aceasta ''sistematizare'' a traficului in Constanta?
32
3
este ca Fagabou isi aranjase Bdul Tomis ptr el ca sa ajunga mai rpd acasa de la munca, el locuieste in tomis nord, asa ca acuma nu mai are nevoie
25
6
animal prost cu freza de la casa albastra a nenorocit tomis-ul, unirii si incepuse sa distruga si lapusneanu. Sa-i bag toti stalpisorii in cur.
29
6
Poate actualul primar o sa lase cum era inainte bulevardul.cred ca fostul vroia sa transforme bulevardul in strada cu stilpisori.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614