rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sens unic pe strada Unirii: cetăţenii se pregătesc de PROTEST şi acuză că modificarea a fost făcută pentru blocul construit de firma Sorla!

Constănțenii care locuiesc în Faleză Nord sunt rezoltați, după ce administrația locală a decis ca strada Unirii să devină arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. În urma nemulțumirilor, s-au făcut noi modificări: angajații SC Confort Urban SRL au montat miercuri indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord. Însă, constănţenii din zonă susţin că în spatele deciziei de a se a institui sens unic stă o investiţie imobiliară privată! Este vorba despre construcția ce se ridică pe strada Unirii, colț cu Piața Filipescu, proiect dezvoltat de SC Sorla SRL. De precizat că pe data de 28 octombrie, ora 8:00, oamenii nemulţumiţi vor spune ”STOP!” în cadrul unei acțiuni de protest împotriva sensului unic de pe strada Unirii și a distrugerii traficului în Constanța!

”Un drum de câteva sute de metri pe care îl faceam în aproximativ 30 de secunde îl fac acum în 4 minute, asta la ora 20.00, când traficul nu este aglomerat. Calculează cineva asemenea pierderi? Nu era necesară această sistematizare, o spune cineva care trece zilnic Unirii”, și-a arătat indignarea unul dintre constănțeni. ”Traficul pe ambele sensuri, pe strada Unirii între Ratiu și Zorelelor era absolut ok... Nu poate fi făcut sens unic câta vreme pe acest tronson sunt școli, grădinițe, complexul comercial, farmacii, etc. și câta vreme pe Pescarilor se circul fix in acelasi sens!”; ”Azi, pe la ora 8 coloana de mașini se întindea de la semaforul de la intersecța Ion Rațiu cu Mamaia până aproape de Delfinariu”, s-au plâns alți locuitori din zonă.

De altfel, Romeo Rezeanu, fost consilier PNL, exclus din partid alături de Horia Căliminte, pentru că nu și-ar fi plătit cotizația, după cum susținea conducerea formațiunii politice, a ţinut să facă public adevăratul motiv al excluderii sale, care, susţine el, are legătură fix cu imobilul de pe strada Unirii! Rezeanu se alătură astfel corului de cetăţeni care critică măsurile administraţiei locale în ceea ce priveşte sistematizarea în trafic, dar nu numai.

”Știți blocul de P+7 de pe Unirii colț cu piața Filipescu... Investitorul este o firmă de băuturi alcoolice (Sorla). Nu are locuri de parcare pentru cele 48 de apartamente și nici pentru spațiile comerciale de la parter. Nu le-a avut niciodată prevăzute în autorizație. Din cauza lui, au hotărât să se facă parcări pe ambele sensuri ale străzii Unirii și au hotărât ca strada să devină cu sens unic! Pentru un singur investitor și impotriva a sute sau mii de cetățeni din zona Faleza Nord. Eram consilier local acum 2 ani și de la împotrivirea mea la acel proiect megalomanic mi s-a tras excluderea din PNL. Practic și plecarea lui Chitac din PNL a pornit tot de la acel proiect. Ca să fie clar, acea ședința de consiliu, in care îi spuneam lui Făgădau că acest proiect se va întoarce ca un bumerang împotriva lor, este filmată și stenogramele încă există!”, a transmis Romeo Rezeanu.

Locuitorii din Faleză Nord, afectați de această modificare, sunt deciși să depună acțiune în instanță pentru a cere anularea autorizației de construire. Iar pe 28 octombrie vor protesta în zona Delfinariu. Repreprezentanții primăriei spun decizia de a se institui sens unic pe strada Unirii nu are nici o legătură cu blocul construit de Sorla SRL.

Mirela PASCAL

vineri, 18 octombrie 20196230
Comentarii

00TTT(20 oct 08:02)
Faga,nu respect nu te votez si din gura tot aberezi.
01Gelu(19 oct 15:30)
Faruk e de vina
01Adi minune(19 oct 11:31)
Fabagou mancatear puscaria!!!!
15Bancheru'(18 oct 22:34)
I-am cunoscut pe cei doi frati, el si ea, de la Sorla. Stiu cum isi ascundea desteptul carnea sub haina si o scotea din Abator, pe vremuri. Apoi o vindea la preturi bune. Cam cu asa ceva a inceput el... Acum au evoluta atat de mult incat, prin augusta lor solicitare, modifica sensurile strazilor din oras? Bleah, mi-e o lehamite...
121Ionascu(18 oct 18:06)
Constanteni, treziti va! Mergeti la vot la locale sa scapam orasul asta de mafia psd care il distruge sistematic fe 20 de ani pentru buzunarele lor! Ajunge! Votam orice in afara de fagadau, urmasul lui mazare! Mai rau nu are cum sa fie!
44fagabou(18 oct 18:01)
hai sa ma mai pupati in fund cand o iau la pas prin fzn cu geci rosii asa. cand a sarit ala cu gura va ascundeati in case. asa ca sictir. fac ce vreau cand vreau. voi sunteti sclavii mei. inca 1 an stiu sigur ca va ard
011Fagadau(18 oct 17:20)
Esti un zero barat!
013Fagabou(18 oct 17:05)
La puscarie ! Averea confiscata !
84Mokanelul duru(18 oct 16:44)
Sparge kuru la tzigoina romani. Neam fe secaturi hoti si koorve
013Gigi(18 oct 14:54)
Cind sunt alegeri lumea merge la gratar, nu au timp sa mearga la vot. Nu va mai plingeti atat si iesiti la votare cind trebuie. In iunie 2020 sunt alegeri, mai sunte citeva luni si scapam . . .
115PRIMAR(18 oct 14:40)
INCOMPETENT!
511Pentru Ba Giani(18 oct 14:40)
Cipan prost,ma.ta care si.a dat jos steriletul in noaptea fatidica in care te.a conceput este boschetara,as jignii tiganii daca i.as compara cu tine sau cu ma.ta.Organism unicelular ce esti .
011@13.54(18 oct 14:39)
Pentru tine se propune o banda speciala
216Ba Giani(18 oct 13:54)
Ba prostane, oamenii muncesc ca sa-si ia masinile alea. Daca are 30k euro si isi ia passat, ce te fute pe tine. Te roade ca tu ai corsa de 300 de euro ? Aia e de fapt problema. In cazul asta lasa tu corsa acasa si mergi cu ratc-ul, ca intr-adevar nu-ti permiti masina, transport in comun scrie pe tine, la un loc cu toti tiganii si boschetarii constantei.
115Sorina(18 oct 13:34)
Primaria Constanta trebuie sa finalizeze presemnalizarea de pe Blvd. Mamaia prin montarea indicatoarelor "Interzis a vira la dreapta" inainte de fiecare strada cu sens unic catre Blvd. Mamaia. Ne riscam viata in fiecare zi trezindu-ne cu soferi care nu respecta sensul unic cand intra de pe Blvd Mamaia catre Faleza Nord. Pe strada Timisanei este un adevarat calvar! Politia ar trebui sa se autosesizeze si sa urmareasca indeaproape respectarea sensurilor unice.Situatia de-acum pune in pericol atat soferii participanti la trafic, dar si copii si batranii! Pe cand si o ancheta jurnalistica?
126Cunoscator(18 oct 12:28)
Atata timp cat d-l Babu este presedinte de comisie la circulatie si d-l Ghiuri intra pana in usa primariei cu masina si incepand de la portar pana la primar se apleaca in fata lui, nu va mai mirati va rog de anomalii urbanistice. Imobiliarele au miza mare in primarie, ca de...., decand e dna-ul cu ochii pe ei , nu se mai vand chiar ieftin. Pretul a crescut
337Hertz(18 oct 11:37)
Am asistat la cipanizarea lenta dar eficienta a orasului, acum culegem ce am sadit.
334klaus(18 oct 10:34)
@ Vhev....o parte din tara arata ca afara, adica partea de NV , Transilvania si Banat . Mai nou partea de Nord a Moldovei si Iasi-ul , au venit puternic din urma . Constanta a fost masacrata urbanistic si arhitectural . Nimic cu gust . De spatiile verzi ...stiti si voi .
2117haha(18 oct 10:32)
taranii au descoperit ca numai pot sa stea in masina...MARS la mers pe jos ,jigodiilor!!cand ocupati trotuarele cum este?!!?
321Montezuma(18 oct 10:28)
Fagadau zis UNICUL poola voturi!
13509.56(18 oct 10:22)
Tzigoina mars la tine la stana din Moldova sau oltenie hotilor. Ati nenorocit tara asta. Huo
118Mihaela(18 oct 10:21)
de ce nu introduceti si o linie de autobuz si pe strada Unirii ,acum sunt si autobuze noi,asa poate ca lumea mai lasa masinile acasa altfel din Pescarilor si pana in Mamaia e ceva de mers iar dimineata spre servciu orice minut conteaza.
616Vhev(18 oct 10:14)
Vreau o tara ca afara
432@08:48(18 oct 09:56)
machedoane, mergi la stana ca acolo te pricepi. ati nenorocit orasul asta, avarilor.
921Giani(18 oct 09:52)
Hai sa va zic cum sta treaba . Oras mare ,masini multe . Ia stati voi asa si va uitati la semafoare ce tipuri de masini avem ? o sa observati ca de la skoda octavia in sus , pasaturi , 5are si jipuri. in 80% din masini e 1 singura persoana ? de ce naibi ne trebuie ditamai dihaniile de masini ? smart , corsa , a3 , etc nu sunt bune ? cu masinile mari stam blocati in trafic. vreti o tara ca afara ? sa stiti ca afara f.multa lume merge si cu autobuzul , exista si scutere mai mici sau mai mari si mai puternice...ne-am invatat toti in balene de masini si puturosi. la protest numai berline mari o
018MITI(18 oct 09:45)
lasa ca i-a luat la maciuci seful de partid, e morcovit frezatul in ultimul hal, asta lipsea ciumei rosii in precampanie, pe dobitocul de babu oricum nu il mai baga nimeni in seama la partid, a revenit la ocupatia lui de baza, lipitor de afise in campanie, problema e ce o sa pateasca el dupa ce nu va mai fi viceprimar! Si ar mai fi o chestie! Daca reactioneaza frezatul ca soparla si il scoate tap ispasitor pe dobitoc? Si il arunca din barca de acum? Ca doar dobitocul e seful comisiei de circulatie!
176Mokanelul Relu(18 oct 08:48)
Relu natia ta de neputinciosi tzigoina secaturi si hoti. Mars inapoi in Moldova . Va n gat de popo
720pt dan 7:32(18 oct 08:41)
poate se circula bine pe unirii dar pe mamaia intre delfinariu si ion ratiu stai la 7 semafoare ca sa treci .esti makedon si lucrezi la primarie ?
236KIKI(18 oct 08:14)
Constructorii de blocuri sa-si faca parcari la parterul si in subteranul blocului, nu pe strazile de mare circulatie.
244Cea mai proasta administratie(18 oct 08:06)
Cea mai proasta administratie se afla la Constanta . A ajuns sa arate groaznic orsul asta care candv avea romantismul sau . Tigani , constructii puse haotic si lipsa parcarilor arata pana unde sa ajuns cu acesti ciumati care au vrut doar sa fure si mai nimic pentru constanteni . Nu mai vorbim de parcuri . Au slutit parcurile cum nici nu-mi inchipuiam ca se poate sluti asa .
841Relu(18 oct 08:06)
Machidonii astia orice ating murdaresc, corup, strica.Rar asa populatie lacoma si lipsita de morala
038Pt 6:41(18 oct 08:03)
in lumea civilizata se construiesc blocuri dupa un PUZ bine pus la punct si orice bloc are parcarile necesare alfel nu primeste autorizatie!!
135Un oras dupa chipul si(18 oct 07:36)
asemanarea primarelui: freza trasata atent si clar cu un sens, dar nicio alta idee sub ea. Cosmetizarea nimicului, apucaturi de om fara idei si solutii!
4014Dan(18 oct 07:32)
Se circula foarte bine pe str. Unirii. Arata decent strada si trotuarele noi. Pana nu comentam aiurea, nu ne simtim bine. Natiea de barfitori si carcotasi ca a noastra este unica in lume. In toate tarile civilizate sunt sensuri unice. Rezeanu incearca sa castige capital de imagine cu fumigenele lui de swuinger trist.
128Primar(18 oct 07:25)
DE 1 LEU ASTA AVEM LA CONSTANTA!A DISTRUS TOT.
4513Ce este in capul(18 oct 07:23)
idiotului care facea un drum de cateva sute de metri cu masina in cateva secunde pana sa fie introdus sensul unic. Acum cretinul pierde din nimicul lui 4 minute. Imbecilul nu-si da seama ca masura sensului unic discutabil dar necesar este luata tocmai pentru a dezcuraja nesimtiti ca el.
1623Sensul unic, cocalarul si(18 oct 06:41)
prostii. Peste tot in lumea civilizata s-au luat masuri pentru a reduce poluarea si haosul urbanistic. Au fost montate camere, limitatoare de viteza, radare, sunt sensuri unice si parcari. In lumea civilizata cocalarul nu poate supravietui pentru ca prostii nu au ce cauta in administratia orasului. Constanta are nevoie de trotuare libere, sensuri unice, parcari, parcuri, piste pentru biciclete de un transport in comun eficient si ecologic si de stoparea abuzurilor urbanistice. Constanta are nevoie de specialisti de ordine si curatenie.
529Maz(18 oct 05:27)
La alegeri va votam sensul unic.Rusie sa va fie!
643cunoscator(18 oct 05:23)
Presedintele comisiei de circulatie pt primaria Constanta este BABU DUMITRU !
339Justitie(18 oct 05:12)
Fagadau la puscarie , averea ascunsa si parandaratul confiscat si alegeri libere sa scapam de gasca de Mafioti din Primarie ! Rusine !
245Fagabou ....(18 oct 04:44)
Spune-ne si noua cine face parte din comisia de circulatie care a intors orasul pe dos cu snsurile unice stabilite alandala in raport cu interesul cetatenilor dar foarte potrivite pentru clientela
750BAAAAA(18 oct 04:26)
ati distrus orasu asta jigodiile dracului,o sa ajumgem sa mergem pe sub pamant ca sobolanii .sens unic se face pentru a fluidiza traficul , dar asta cu caaaaaap baaaaaaaaaaaaaaaaaah nu deblocati o strada si blocati 7 artere principale ,pastele mamii voastre de laturi ce sunteti vdeavash morti huuuuuuoooooooooooooo
mai mult...Replica
16 noi 20:18ReplicaÎn plină campanie, preşedintele TSD Constanţa şi-a dat demisia! Iată motivul şi înlocuitorul!

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale, turul 2, Organizaţia Municipală de Tineret a PSD...3099

16 noi 19:39ReplicaOrașul Hârșova a fost privat de ambulanțe: primarul Ionescu, scrisoare deschisă către ministrul Sănătății896
16 noi 00:00ReplicaCosmin Contra nu va mai fi selecționerul naționalei!1265
16 noi 20:33ReplicaRĂZBUNARE! Mașina unui inspector de la Controlul Trasportului Rutier, incendiată!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri 15 noiemnbrie a.c., pe strada Pandurului din...3245

16 noi 13:57ReplicaTricolorul va flutura falnic în mai multe zone din Constanța941
16 noi 03:32ReplicaPercheziţii în Constanţa, Bacău şi în Londra: interlopii Băncuţă au forţat zeci de fete să se prostitueze!4734
16 noi 00:00ReplicaDezvoltator imobiliar, REFUZAT de Primărie! Nu are voie să supraetajeze două blocuri

Investitorul a două imobile, cu destinația de locuințe de serviciu, ce urmează a fi edificate pe bulevardul Aurel...2243

16 noi 00:00ReplicaPetrică Miu îi cere fostului director de la Liceul Virgil Madgearu 40.000 euro pentru că i-a stricat imaginea!1913
16 noi 08:58ReplicaLuxten Lighting Company, fericita câştigătoare a contractului pentru iluminatul festiv şi în acest an?!857
16 noi 00:00ReplicaDISCUȚIE între tineri, în autobuz: 'Îl vezi pe ăla? Îi FUR telefonul din mână și fug!'

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a lucrat ca mecanic în Spania, și care a comis în trecut o tâlhărie, a...1608

16 noi 00:00ReplicaClădirea în care funcționează Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale, REVENDICATĂ!1226
16 noi 00:00ReplicaS-a urcat pe motocicletă, deși avea INTERZIS şi era condamnat cu suspendare: acum este ÎN COMĂ1129
Vremea
17.4°16.1° - 17.4° duminică, 17 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 75%
Vânt: 5.21 m/s
Presiune: 1023 milibari

Loto
6/4981316172730
5/401628333740
joker4511183513
Horoscop
mai mult...SPSportRT
15 noi 01:17SportFRF dă de pământ cu suedezii: „Ei bine, vikingii noștri, uite cum stă treaba”

În urma acuzațiilor de rasism aduse de către suedezi la adresa suporterilor români, Federația Română de Fotbal a...1107

15 noi 00:00SportIon Ţiriac: Tenisul românesc se îndreaptă spre o perioadă foarte, foarte, foarte dificilă după ''era Halep''

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat, joi, pentru AGERPRES, după Adunarea Generală a...707

15 noi 00:00SportContra: M-am simţit jignit de faptul că Suedia şi-a prezentat echipamentul pentru EURO, ne desconsideră

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Cosmin Contra, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a...939

15 noi 00:00SportRădoi, după succesul cu 4-1 al naţionalei de tineret: Eram fericit şi cu o victorie cu 1-0 în faţa Finlandei

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal Under 21 a României, Mirel Rădoi, a declarat, joi seara, după succesul cu...821

Local
16 noi 03:53LocalDeblocare de ușă în Mangalia! Un copil a rămas blocat în casă

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați vineri, 15 noiembrie a.c., pentru deblocarea unei uși în...515

16 noi 03:57LocalNoi locuri de parcare în municipiul Constanța

SC Confort Urbam a amenajat vineri, 15 noiembrie a.c., 18 locuri noi de parcare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins...2249

16 noi 03:54LocalElementele de muniție neexplodată identificate în decursul anului, DISTRUSE de militarii din Constanța și Tulcea

Vineri, 15 noiembrie, pirotehniștii din cadrul ISU Tulcea și ISU Constanța au executat, într-un poligon improvizat...538

16 noi 03:55LocalZeci de sancțiuni, aplicate de polițiștii locali constănțeni

În cursul zilei de 13 noiembrie, în intervalul orar 14:00-22:00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din...721

16 noi 03:51LocalPatru autoturisme, implicate într-un accident rutier la Constanța

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină în Constanța, pe strada Caraiman, după ce 4 autoturisme s-au...2230

16 noi 03:41LocalÎn atenția locuitorilor municipiului Mangalia! Căminul CP5 de la intrarea în oraș, REABILITAT!

În această perioadă, Primăria Mangalia a început lucrările de reabilitare la fațada Căminului CP5, situat la...720

16 noi 03:58LocalPolițiștii, activități de prevenire la Școala Gimnazială nr.18 Jean Bart din Constanța

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat...514

16 noi 03:42LocalDosar penal după ce s-a urcat beat la volan

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un...676

16 noi 03:43LocalHoț din Lumina, depistat și escortat în Penitenciarul Poarta Albă

La data de 14 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au...547

16 noi 03:42LocalFemeie lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni

Neatenția la volan face victime! Vineri, în jurul orei 06:00, un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism pe...1257

Politică
16 noi 00:00PoliticăEveniment festiv cu ocazia Zilei Dobrogei, la Constanța

Ziua de 14 noiembrie marchează o zi extrem de importantă pentru țară fiind ziua în care Dobrogea a revenit la...428

16 noi 03:51PoliticăFeţele bisericeşti din SUA îl susţin pe consulul Dancu şi cer premierului să nu-l recheme în ţară

Premierul Ludovic Orban ar urma să îi revoce din funcţii pe Cătălin Dancu, numit în funcţia de consul la New York...945

16 noi 03:40PoliticăHuțucă: Klaus Iohannis e garanția că România va rămâne pe drumul european

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, are încredere că șeful statului, Klaus Iohannis, va fi ales de...560

16 noi 03:51PoliticăConsilierii municipali, convocaţi în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, luni, 18 noiembrie 2019, ora...760

16 noi 03:57PoliticăOrban: Salariul minim va creşte, cuantumul urmând să fie stabilit

Salariul minim pe economie va creşte, urmând să fie stabilit ulterior cuantumul, pe baza unui studiu de impact şi a...564

16 noi 03:56PoliticăStadionul central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare de la CNI

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, proiectul de hotărâre privind predarea amplasamentului Stadionului...1001

16 noi 03:53PoliticăOrban: Salariile şi pensiile - plătite la termen; nu vom mai plăti salarii celor ce au intrat pe uşa din dos

Salariile şi pensiile vor fi achitate la termen, însă nu vor fi plătite în continuare salarii celor ''care au...565

16 noi 03:56PoliticăSebastian Vlădescu şi Cristian Boureanu, trimişi în judecată de DNA

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită şi trafic...581

16 noi 03:54PoliticăCurtea Constituţională a respins toate contestaţiile şi a validat rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale

În perioada 5 –15 noiembrie 2019, Plenul Curții Constituționale a soluţionat zece contestaţii, dintre care şase...520

16 noi 03:55PoliticăTrei distincții de onoare 'Recunoștința Dobrogei', acordate de ziua 'Ziua Dobrogei'

Eveniment important la Prefectura județului Constanța, cu ocazia împlinirii celor 141 de ani de la Alipirea Dobrogei...703

Monden
16 noi 00:00MondenCristi Borcea, la detox, Valentina Pelinel, la sală. Se pregătesc de botezul gemenelor

Eliberat din puşcărie, Cristian Borcea şi-a revăzut familia şi apoi s-a grăbit să îşi verifice afacerile, în...428

16 noi 00:00MondenCe mare a crescut Anastasia, mezina Elenei Băsescu!

Elena Băsescu a profitat de ultimele zile însorite ale acestei toamne pentru a merge împreună cu copiii săi la...492

16 noi 00:00MondenCe spune Cezar Ouatu despre despărţirea de logodnica sa, Andreea Vilău

Păreau făcuţi să fie împreună o viaţă, dar inevitabilul s-a produs. Care sunt motivele care au dus la...379

16 noi 18:28MondenDieta hipocalorică a Gabrielei Cristea funcţionează. Cum arată acum prezentatoarea tv

Gabriela Cristea topeşte kilogram după kilogram în timp ce îşi numără caloriile din farfurie. Vedeta tv a...435

16 noi 00:00MondenUn celebru actor din „Prison Break“, incognito la Timişoara

O vedetă de la Hollywood a venit în premieră în România cu gândul la un proiect de teatru pe care doreşte să-l...438

16 noi 00:00MondenPrinţul Harry şi soţia sa, Meghan, îşi vor petrece Crăciunul în SUA

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, ducesă de Sussex, nu vor petrece acest Crăciun în Marea Britanie alături de...422

16 noi 00:00MondenActorii din ''Friends''' negociază ''o reuniune specială'' pentru a marca 25 de ani de la lansarea celebrului serial

Creatorii şi starurile din ''Friends'' (''Prieteni tăi'') negociază cu platforma HBO Max pentru realizarea "unei...292

16 noi 00:00MondenRosalia, noua senzaţie a muzicii spaniole, marea câştigătoare a galei Latin Grammy Awards 2019

Noua senzaţie a muzicii spaniole Rosalia a fost joi marea câştigătoare a galei Latin Grammy Awards de anul acesta cu...308

16 noi 00:00MondenFiii actorului Pierce Brosnan, desemnaţi ambasadorii Golden Globe 2020

Fiii actorului Pierce Brosnan au fost desemnaţi ambasadorii Golden Globe 2020, a anunţat Asociaţia Presei Străine de...440

16 noi 00:00MondenNoua versiune ''Charlie's Angels'' şi ''Ford vs Ferrari'' debutează în cinematografele din SUA

Noile aventuri ale tinerelor detective din "Charlie's Angels" şi înfruntarea dintre Matt Damon şi Christian Bale în...303

Mapamond
16 noi 00:00MapamondDonald Trump va participa la summitul NATO de la Londra la începutul lunii decembrie

Preşedintele american Donald Trump se va deplasa la începutul lunii decembrie la Londra pentru a participa la summitul...291

16 noi 00:00MapamondRegatul Unit: Peste o jumătate de milion de persoane au subscris în octombrie la schema de înregistrare a statutului

Peste o jumătate de milion de persoane au subscris în luna octombrie la schema de înregistrare a statutului în...319

16 noi 00:00MapamondŞeful Pentagonului neagă orice influenţă în contractul JEDI cu Microsoft

Secretarul american al apărării, Mark Esper, a susţinut vineri că încheierea unui contract pe 10 ani între...354

16 noi 00:00MapamondViktor Orban: Etnicii maghiari sunt reprezentaţi cel mai bine de partidele ''pur'' etnic maghiare

Rolul partidelor etnicilor maghiari, dezvoltarea economică a comunităţilor maghiare din bazinul carpatic şi...305

16 noi 00:00MapamondSpania: Sprijinul pentru independenţă s-a redus în Catalonia

Sprijinul pentru independenţa Cataloniei s-a redus la 41,9% în regiune, în timp ce procentul locuitorilor care sunt...306

16 noi 00:00MapamondAlegeri prezidenţiale în SUA: Bloomberg investeşte 100 de milioane de dolari în publicitate online anti-Trump

Michael Bloomberg, fost primar al New Yorkului, nu a decis încă dacă va candida la alegerile prezidenţiale din SUA,...299

16 noi 00:00MapamondLituania şi Norvegia au făcut un schimb de spioni cu Rusia la frontiera ruso-lituaniană

Lituania şi Norvegia au făcut vineri un schimb de spioni cu Rusia la frontiera ruso-lituaniană, după ce...313

16 noi 00:00MapamondBulgaria: Probleme la aterizarea la Sofia a premierului Boiko Borisov, la întoarcerea de la o reuniune la Salonic

Directorul Escadrilei 28 a Bulgariei, agenţie guvernamentală care se ocupă în special cu transportul demnitarilor...316

16 noi 17:30MapamondAtac armat la un liceu de lângă Los Angeles: Doi elevi au murit şi atacatorul este în stare gravă

O a doua victimă, un băiat în vârstă de 14 ani, a murit joi în urma rănilor suferite după ce un licean a deschis...309

16 noi 00:00MapamondPrimul deces atribuit utilizării ţigaretelor electronice, raportat în Belgia

Un tânăr în vârstă de 18 ani a decedat în Belgia în urma unei insuficienţe respiratorii atribuite de...317

Sănătate
13 noi 03:43SănătateCNAS: Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente personalizate

Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente...645

12 noi 03:37SănătateAcțiune de donare de sânge în localitatea 23 August

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria 23 August organizează, sâmbătă, 16 noiembrie a.c.,...655

8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...5006

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...899

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...1025

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1252

23 oct 20:14SănătateVal de internări la Pediatrie, cu infecţii respiratorii! Ce sfaturi transmite medicul specialist

Vremea destul de schimbătoare din ultima vreme i-a afectat pe copii, cei mai sensibili la alternanța de temperatură,...9571

23 oct 00:00SănătateSpitalul Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu” organizează un program de tratament chirurgical pentru malformațiile cardiace

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, organizează un program de...1077

12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...3671

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...4623