rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sens unic pe strada Unirii: cetăţenii se pregătesc de PROTEST şi acuză că modificarea a fost făcută pentru blocul construit de firma Sorla!

Constănțenii care locuiesc în Faleză Nord sunt rezoltați, după ce administrația locală a decis ca strada Unirii să devină arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. În urma nemulțumirilor, s-au făcut noi modificări: angajații SC Confort Urban SRL au montat miercuri indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord. Însă, constănţenii din zonă susţin că în spatele deciziei de a se a institui sens unic stă o investiţie imobiliară privată! Este vorba despre construcția ce se ridică pe strada Unirii, colț cu Piața Filipescu, proiect dezvoltat de SC Sorla SRL. De precizat că pe data de 28 octombrie, ora 8:00, oamenii nemulţumiţi vor spune ”STOP!” în cadrul unei acțiuni de protest împotriva sensului unic de pe strada Unirii și a distrugerii traficului în Constanța!

”Un drum de câteva sute de metri pe care îl faceam în aproximativ 30 de secunde îl fac acum în 4 minute, asta la ora 20.00, când traficul nu este aglomerat. Calculează cineva asemenea pierderi? Nu era necesară această sistematizare, o spune cineva care trece zilnic Unirii”, și-a arătat indignarea unul dintre constănțeni. ”Traficul pe ambele sensuri, pe strada Unirii între Ratiu și Zorelelor era absolut ok... Nu poate fi făcut sens unic câta vreme pe acest tronson sunt școli, grădinițe, complexul comercial, farmacii, etc. și câta vreme pe Pescarilor se circul fix in acelasi sens!”; ”Azi, pe la ora 8 coloana de mașini se întindea de la semaforul de la intersecța Ion Rațiu cu Mamaia până aproape de Delfinariu”, s-au plâns alți locuitori din zonă.

De altfel, Romeo Rezeanu, fost consilier PNL, exclus din partid alături de Horia Căliminte, pentru că nu și-ar fi plătit cotizația, după cum susținea conducerea formațiunii politice, a ţinut să facă public adevăratul motiv al excluderii sale, care, susţine el, are legătură fix cu imobilul de pe strada Unirii! Rezeanu se alătură astfel corului de cetăţeni care critică măsurile administraţiei locale în ceea ce priveşte sistematizarea în trafic, dar nu numai.

”Știți blocul de P+7 de pe Unirii colț cu piața Filipescu... Investitorul este o firmă de băuturi alcoolice (Sorla). Nu are locuri de parcare pentru cele 48 de apartamente și nici pentru spațiile comerciale de la parter. Nu le-a avut niciodată prevăzute în autorizație. Din cauza lui, au hotărât să se facă parcări pe ambele sensuri ale străzii Unirii și au hotărât ca strada să devină cu sens unic! Pentru un singur investitor și impotriva a sute sau mii de cetățeni din zona Faleza Nord. Eram consilier local acum 2 ani și de la împotrivirea mea la acel proiect megalomanic mi s-a tras excluderea din PNL. Practic și plecarea lui Chitac din PNL a pornit tot de la acel proiect. Ca să fie clar, acea ședința de consiliu, in care îi spuneam lui Făgădau că acest proiect se va întoarce ca un bumerang împotriva lor, este filmată și stenogramele încă există!”, a transmis Romeo Rezeanu.

Locuitorii din Faleză Nord, afectați de această modificare, sunt deciși să depună acțiune în instanță pentru a cere anularea autorizației de construire. Iar pe 28 octombrie vor protesta în zona Delfinariu. Repreprezentanții primăriei spun decizia de a se institui sens unic pe strada Unirii nu are nici o legătură cu blocul construit de Sorla SRL.

Mirela PASCAL

vineri, 18 octombrie 2019125
Comentarii

00TTT(20 oct 08:02)
Faga,nu respect nu te votez si din gura tot aberezi.
01Gelu(19 oct 15:30)
Faruk e de vina
01Adi minune(19 oct 11:31)
Fabagou mancatear puscaria!!!!
15Bancheru'(18 oct 22:34)
I-am cunoscut pe cei doi frati, el si ea, de la Sorla. Stiu cum isi ascundea desteptul carnea sub haina si o scotea din Abator, pe vremuri. Apoi o vindea la preturi bune. Cam cu asa ceva a inceput el... Acum au evoluta atat de mult incat, prin augusta lor solicitare, modifica sensurile strazilor din oras? Bleah, mi-e o lehamite...
121Ionascu(18 oct 18:06)
Constanteni, treziti va! Mergeti la vot la locale sa scapam orasul asta de mafia psd care il distruge sistematic fe 20 de ani pentru buzunarele lor! Ajunge! Votam orice in afara de fagadau, urmasul lui mazare! Mai rau nu are cum sa fie!
44fagabou(18 oct 18:01)
hai sa ma mai pupati in fund cand o iau la pas prin fzn cu geci rosii asa. cand a sarit ala cu gura va ascundeati in case. asa ca sictir. fac ce vreau cand vreau. voi sunteti sclavii mei. inca 1 an stiu sigur ca va ard
011Fagadau(18 oct 17:20)
Esti un zero barat!
013Fagabou(18 oct 17:05)
La puscarie ! Averea confiscata !
84Mokanelul duru(18 oct 16:44)
Sparge kuru la tzigoina romani. Neam fe secaturi hoti si koorve
013Gigi(18 oct 14:54)
Cind sunt alegeri lumea merge la gratar, nu au timp sa mearga la vot. Nu va mai plingeti atat si iesiti la votare cind trebuie. In iunie 2020 sunt alegeri, mai sunte citeva luni si scapam . . .
115PRIMAR(18 oct 14:40)
INCOMPETENT!
511Pentru Ba Giani(18 oct 14:40)
Cipan prost,ma.ta care si.a dat jos steriletul in noaptea fatidica in care te.a conceput este boschetara,as jignii tiganii daca i.as compara cu tine sau cu ma.ta.Organism unicelular ce esti .
011@13.54(18 oct 14:39)
Pentru tine se propune o banda speciala
216Ba Giani(18 oct 13:54)
Ba prostane, oamenii muncesc ca sa-si ia masinile alea. Daca are 30k euro si isi ia passat, ce te fute pe tine. Te roade ca tu ai corsa de 300 de euro ? Aia e de fapt problema. In cazul asta lasa tu corsa acasa si mergi cu ratc-ul, ca intr-adevar nu-ti permiti masina, transport in comun scrie pe tine, la un loc cu toti tiganii si boschetarii constantei.
115Sorina(18 oct 13:34)
Primaria Constanta trebuie sa finalizeze presemnalizarea de pe Blvd. Mamaia prin montarea indicatoarelor "Interzis a vira la dreapta" inainte de fiecare strada cu sens unic catre Blvd. Mamaia. Ne riscam viata in fiecare zi trezindu-ne cu soferi care nu respecta sensul unic cand intra de pe Blvd Mamaia catre Faleza Nord. Pe strada Timisanei este un adevarat calvar! Politia ar trebui sa se autosesizeze si sa urmareasca indeaproape respectarea sensurilor unice.Situatia de-acum pune in pericol atat soferii participanti la trafic, dar si copii si batranii! Pe cand si o ancheta jurnalistica?
126Cunoscator(18 oct 12:28)
Atata timp cat d-l Babu este presedinte de comisie la circulatie si d-l Ghiuri intra pana in usa primariei cu masina si incepand de la portar pana la primar se apleaca in fata lui, nu va mai mirati va rog de anomalii urbanistice. Imobiliarele au miza mare in primarie, ca de...., decand e dna-ul cu ochii pe ei , nu se mai vand chiar ieftin. Pretul a crescut
337Hertz(18 oct 11:37)
Am asistat la cipanizarea lenta dar eficienta a orasului, acum culegem ce am sadit.
334klaus(18 oct 10:34)
@ Vhev....o parte din tara arata ca afara, adica partea de NV , Transilvania si Banat . Mai nou partea de Nord a Moldovei si Iasi-ul , au venit puternic din urma . Constanta a fost masacrata urbanistic si arhitectural . Nimic cu gust . De spatiile verzi ...stiti si voi .
2117haha(18 oct 10:32)
taranii au descoperit ca numai pot sa stea in masina...MARS la mers pe jos ,jigodiilor!!cand ocupati trotuarele cum este?!!?
321Montezuma(18 oct 10:28)
Fagadau zis UNICUL poola voturi!
13509.56(18 oct 10:22)
Tzigoina mars la tine la stana din Moldova sau oltenie hotilor. Ati nenorocit tara asta. Huo
118Mihaela(18 oct 10:21)
de ce nu introduceti si o linie de autobuz si pe strada Unirii ,acum sunt si autobuze noi,asa poate ca lumea mai lasa masinile acasa altfel din Pescarilor si pana in Mamaia e ceva de mers iar dimineata spre servciu orice minut conteaza.
616Vhev(18 oct 10:14)
Vreau o tara ca afara
432@08:48(18 oct 09:56)
machedoane, mergi la stana ca acolo te pricepi. ati nenorocit orasul asta, avarilor.
921Giani(18 oct 09:52)
Hai sa va zic cum sta treaba . Oras mare ,masini multe . Ia stati voi asa si va uitati la semafoare ce tipuri de masini avem ? o sa observati ca de la skoda octavia in sus , pasaturi , 5are si jipuri. in 80% din masini e 1 singura persoana ? de ce naibi ne trebuie ditamai dihaniile de masini ? smart , corsa , a3 , etc nu sunt bune ? cu masinile mari stam blocati in trafic. vreti o tara ca afara ? sa stiti ca afara f.multa lume merge si cu autobuzul , exista si scutere mai mici sau mai mari si mai puternice...ne-am invatat toti in balene de masini si puturosi. la protest numai berline mari o
018MITI(18 oct 09:45)
lasa ca i-a luat la maciuci seful de partid, e morcovit frezatul in ultimul hal, asta lipsea ciumei rosii in precampanie, pe dobitocul de babu oricum nu il mai baga nimeni in seama la partid, a revenit la ocupatia lui de baza, lipitor de afise in campanie, problema e ce o sa pateasca el dupa ce nu va mai fi viceprimar! Si ar mai fi o chestie! Daca reactioneaza frezatul ca soparla si il scoate tap ispasitor pe dobitoc? Si il arunca din barca de acum? Ca doar dobitocul e seful comisiei de circulatie!
176Mokanelul Relu(18 oct 08:48)
Relu natia ta de neputinciosi tzigoina secaturi si hoti. Mars inapoi in Moldova . Va n gat de popo
720pt dan 7:32(18 oct 08:41)
poate se circula bine pe unirii dar pe mamaia intre delfinariu si ion ratiu stai la 7 semafoare ca sa treci .esti makedon si lucrezi la primarie ?
236KIKI(18 oct 08:14)
Constructorii de blocuri sa-si faca parcari la parterul si in subteranul blocului, nu pe strazile de mare circulatie.
244Cea mai proasta administratie(18 oct 08:06)
Cea mai proasta administratie se afla la Constanta . A ajuns sa arate groaznic orsul asta care candv avea romantismul sau . Tigani , constructii puse haotic si lipsa parcarilor arata pana unde sa ajuns cu acesti ciumati care au vrut doar sa fure si mai nimic pentru constanteni . Nu mai vorbim de parcuri . Au slutit parcurile cum nici nu-mi inchipuiam ca se poate sluti asa .
841Relu(18 oct 08:06)
Machidonii astia orice ating murdaresc, corup, strica.Rar asa populatie lacoma si lipsita de morala
038Pt 6:41(18 oct 08:03)
in lumea civilizata se construiesc blocuri dupa un PUZ bine pus la punct si orice bloc are parcarile necesare alfel nu primeste autorizatie!!
135Un oras dupa chipul si(18 oct 07:36)
asemanarea primarelui: freza trasata atent si clar cu un sens, dar nicio alta idee sub ea. Cosmetizarea nimicului, apucaturi de om fara idei si solutii!
4014Dan(18 oct 07:32)
Se circula foarte bine pe str. Unirii. Arata decent strada si trotuarele noi. Pana nu comentam aiurea, nu ne simtim bine. Natiea de barfitori si carcotasi ca a noastra este unica in lume. In toate tarile civilizate sunt sensuri unice. Rezeanu incearca sa castige capital de imagine cu fumigenele lui de swuinger trist.
128Primar(18 oct 07:25)
DE 1 LEU ASTA AVEM LA CONSTANTA!A DISTRUS TOT.
4514Ce este in capul(18 oct 07:23)
idiotului care facea un drum de cateva sute de metri cu masina in cateva secunde pana sa fie introdus sensul unic. Acum cretinul pierde din nimicul lui 4 minute. Imbecilul nu-si da seama ca masura sensului unic discutabil dar necesar este luata tocmai pentru a dezcuraja nesimtiti ca el.
1623Sensul unic, cocalarul si(18 oct 06:41)
prostii. Peste tot in lumea civilizata s-au luat masuri pentru a reduce poluarea si haosul urbanistic. Au fost montate camere, limitatoare de viteza, radare, sunt sensuri unice si parcari. In lumea civilizata cocalarul nu poate supravietui pentru ca prostii nu au ce cauta in administratia orasului. Constanta are nevoie de trotuare libere, sensuri unice, parcari, parcuri, piste pentru biciclete de un transport in comun eficient si ecologic si de stoparea abuzurilor urbanistice. Constanta are nevoie de specialisti de ordine si curatenie.
529Maz(18 oct 05:27)
La alegeri va votam sensul unic.Rusie sa va fie!
643cunoscator(18 oct 05:23)
Presedintele comisiei de circulatie pt primaria Constanta este BABU DUMITRU !
339Justitie(18 oct 05:12)
Fagadau la puscarie , averea ascunsa si parandaratul confiscat si alegeri libere sa scapam de gasca de Mafioti din Primarie ! Rusine !
245Fagabou ....(18 oct 04:44)
Spune-ne si noua cine face parte din comisia de circulatie care a intors orasul pe dos cu snsurile unice stabilite alandala in raport cu interesul cetatenilor dar foarte potrivite pentru clientela
750BAAAAA(18 oct 04:26)
ati distrus orasu asta jigodiile dracului,o sa ajumgem sa mergem pe sub pamant ca sobolanii .sens unic se face pentru a fluidiza traficul , dar asta cu caaaaaap baaaaaaaaaaaaaaaaaah nu deblocati o strada si blocati 7 artere principale ,pastele mamii voastre de laturi ce sunteti vdeavash morti huuuuuuoooooooooooooo
mai mult...Replica
24 noi 13:43ReplicaDan Leu, viitorul ARHITECT șef al Primăriei Municipiului Constanța

Așa cum Replica a anunțat în ediția de 24 noiembrie, Vergil Chițac și echipa sa caută soluții pentru a debloca...3212

24 noi 11:13ReplicaȘeful flotei NAVROM a MURIT de COVID-194750
24 noi 00:40ReplicaBLOCAJ: Direcția de Urbanism a PRIMĂRIEI CONSTANŢA a ajuns pe mâna unei CONTABILE6458
24 noi 00:41ReplicaCHICHEANU NU se lasă până când NU pune, din nou, MONOPOL pe Portul Constanța

Firma controlată de Constantin Chicheanu, unul din primii şi cei mai controversaţi milionari ai Constanţei, a...3701

24 noi 00:00ReplicaVIDEOCHATISTELE, la MARE CĂUTARE în PANDEMIE5672
24 noi 00:33ReplicaMarian CRUȘOVEANU, PNL: În Primăria Constanţa sunt foarte multe situații NECLARE. VIDEO1293
24 noi 00:00ReplicaCURTEA de CONTURI, în CONFLICT cu o PRIMĂRIE din JUDEȚ din cauza SPORURILOR de... dificultate

Auditorii publici externi din cadrul Camerei de Conturi Constanța, în perioada 3.09.2019-4.10.2019 au efectuat auditul...2016

24 noi 00:53ReplicaSorin Andrei, USR-PLUS: Așa cum MERGEM la supermarket, putem merge și la VOT. VIDEO707
24 noi 00:00ReplicaMARCO POLO şi DOLCE VITA şi-au tras ‘OBLOANELE’ până la ANUL3360
24 noi 00:00ReplicaPROTEST privind RECTRICȚIILE impuse, la Constanţa

Protest de 1 decembrie, la Constanța! Un constănțean a inițiat o invitație la protest, în mediul online, ce...3210

24 noi 00:00ReplicaCRIMINALUL BATALĂ vrea în LIBERTATE1778
24 noi 00:18ReplicaPRIMARUL din Mircea Vodă, chemat în JUDECATĂ de secretară pentru INDEMNIZAȚIA de HRANĂ1051
Vremea
8.3°8.3° - 8.3° marţi, 24 noiembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 61%
Vânt: 6.17 m/s
Presiune: 1027 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 noi 00:00SportMohamed Salah revine la antrenamentele lui Liverpool după ce s-a vindecat de Covid-19

Golgheterul egiptean Mohamed Salah, care a ratat meciul pe care echipa sa, FC Liverpool, l-a câştigat duminică pe...337

24 noi 00:00SportLiga Campionilor - Messi nu figurează în lotul Barcelonei pentru meciul cu Dinamo Kiev

Starul argentinian Lionel Messi nu a fost inclus în lotul cu care FC Barcelona se va deplasa în Ucraina pentru meciul...433

24 noi 00:00SportAl Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, cu scorul de 2-0, Al Nassr

Formaţia Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al Nassr,...375

24 noi 00:00SportLiga 1: Gaz Metan Mediaș vs FCSB 2-3

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I....489

Local
24 noi 21:46LocalSpitalul Județean Constanța extinde serviciile medicale pentru pacienții suspecți sau infectați cu noul Coronavirus

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei Constanța” s-a întrunit de urgență în...1560

24 noi 21:44LocalRAZII ale polițiștilor de la transporturi, în județul Constanța

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat, weekend-ul trecut,...1014

24 noi 21:44LocalAbsolvenții de medicină care au picat rezidențiatul cer să fie și ei admiși

Sute de absolvenți de medicină care au picat rezidenţiatul la limită au făcut o petiţie online prin care cer...1264

24 noi 21:42LocalCozi KILOMETRICE la ieșire din VALU lui TRAIAN spre CONSTANȚA VIDEO

Cozi kilometrice la ieșire din Valu lui Traian! În dimineața zilei de luni, 23 noiembrie 2020, s-a circulat bară la...3833

24 noi 21:42LocalBOLID în valoare de aproximativ 75.000 lei, descoperit de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit un autoturism, în...881

24 noi 21:42LocalInfracțiuni depistate de polițiștii tulceni

632

Politică
24 noi 23:52PoliticăMarcel Ciolacu își anunță DEMISIA din Camera Deputaților

Marcel Ciolacu a decis să demisioneze din postura de deputat înainte de încheierea actualului mandat! Motivul:...1204

24 noi 23:52PoliticăBEC: Alegătorii români votează pentru parlamentare la orice secţie din străinătate, cu dovada domiciliului

Cetăţenii români cu domiciliul sau reşedinţa în afara ţării şi membrii birourilor electorale ale secţiilor de...448

24 noi 23:51PoliticăIohannis: Strategia de vaccinare anti-COVID va fi supusă aprobării CSAT

446

24 noi 23:51PoliticăLudovic Orban: Semnăm contracte de finanțare pentru dotarea a 10 spitale din București

Premierul Ludovic Orban a anunţat au fost semnate contractele de finanţare pentru 10 spitale din Capitală, luni, 23...568

24 noi 23:51PoliticăLudovic Orban: Sigur că ne dorim să deschidem şcolile

Ludovic Orban afirmă că Guvernul îşi doreşte să deschidă şcolile, însă nu oferă un orizont de timp în care...686

24 noi 23:50PoliticăInterviu LIVE cu Sorin Andrei, candidat USR PLUS la SENAT

509

Interviuri
7 noi 00:09InterviuriMircea DOBRE: DEZASTRUL COVID este CREAT, în mod ARTIFICIAL, de cei care conduc această ţară

Mircea Dobre, candidatul Pro România pentru al treilea mandat în Camera Deputaților, se înscrie în lista celor mai...4280

6 noi 00:11InterviuriSorin Andrei, candidat USR-PLUS la SENAT: Constanța a ajuns un ORAȘ fără VIZIUNE strategică! Video

Sorin Andrei candidează, din partea USR-PLUS, pentru un loc în Senat. Economist de meserie, a avut o traiectorie...2550

5 noi 17:06InterviuriMarian Crușoveanu: La PNL, listele pentru PARLAMENTARE nu s-au făcut cu POLIŢIŞTII şi JANDARMII la uşă

2624

31 oct 00:38InterviuriDorin Opreanu, PNL: PSD va PIERDE detașat ALEGERILE și face ORICE să le AMÂNE! Video

Dorin Dumitru Opreanu, directorul general adjunct al Agenției pentru Finanțare a Investițiilor Rurale, proaspăt...2984

20 sep 16:50InterviuriConsilierul local PNL, Marius TULICĂ: Vom pune umărul cu toții la întinerirea și creșterea orașului

Marius Tulică este, în prezent, consilier local municipal din partea PNL și figurează pe lista de consilieri locali...3907

3 sep 16:52InterviuriMihai Lupu are încredere că va câștiga Consiliul Județean Constanța

2878

Monden
24 noi 00:00MondenMichael Douglas și Catherine-Zeta Jones - 20 de ani de căsătorie. Cu ce replică neobișnuită a cucerit-o

"Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți" nu este doar o închiere pentru un basm, ci o realitate pentru...575

24 noi 00:00MondenRăzboi deschis! Ce cuvinte dure i-a aruncat Naomi Campbell lui Tyra Banks

Se duşmănesc de când s-au cunoscut! Naomi Campbell a făcut-o pe Tyra Banks ”fată rea”, acuzându-se reciproc de...461

24 noi 00:00MondenDocumente ale lui Bob Dylan şi versuri ale unor cântece nelansate, vândute pentru jumătate de milion de dolari

286

Mapamond
24 noi 00:00MapamondVaccinul dezvoltat de AstraZeneca şi Universitatea Oxford este eficient 70% împotriva COVID-19

Vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de laboratorul britanic AstraZeneca şi Universitatea Oxford are o eficienţă...340

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Primele vaccinări, preconizate înainte de jumătatea lunii decembrie în SUA

SUA speră să înceapă campania de vaccinare împotriva COVID-19 înainte de jumătatea lunii decembrie, de îndată...324

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Angela Merkel îi pregăteşte pe germani pentru măsuri mai stricte anti-COVID-19

372

24 noi 00:00MapamondHong Kong: Activistul pro-democraţie Joshua Wong, plasat în arest preventiv

Activistul pro-democraţie hongkonghez Joshua Wong a fost plasat luni în arest preventiv, după ce a pledat vinovat la...312

24 noi 00:00MapamondCoronavirus - Pedro Sanchez: Strategia Spaniei „dă rezultate“

Strategia Spaniei în faţa pandemiei de COVID-19 ''dă rezultate'', a declarat duminică premierul spaniol Pedro...360

24 noi 00:00MapamondCoronavirus: Campanie de testare în masă la aeroportul din Shanghai

331

Sănătate
24 noi 00:00SănătateBolile de ficat: care sunt semnele de avertizare?

Când ficatul nu funcționează corect din cauza unor afecțiuni, acest lucru poate avea efecte potențial grave asupra...489

24 noi 00:00Sănătate3 rețete de smoothie roșu, cu sfeclă și fructe de pădure

Smoothie-urile cu sfeclă și fructe de pădure sunt gustoase, sănătoase, dar și un aliat de preț la dieta, în...348

24 noi 00:00SănătateVarza de Bruxelles este foarte sănătoasă - iată cum să o gătești

347

24 noi 00:00SănătateCe trebuie să știi despre hemangiomul infantil

Hemangiomul infantil este cea mai comună formă de tumoră benignă vasculară întâlnită în copilărie, afectând...322

24 noi 00:00SănătateCum scapi de nasul înfundat - 9 soluții eficiente

Congestia nazală este un simptom foarte frecvent, care apare atunci când vasele de sânge din interiorul nasului se...407

24 noi 00:00SănătateStudiu: Colesterol mărit la tinerețe, risc de probleme cardiace la vârsta a doua

A avea colesterolul crescut în timpul adolescenței sau al tinereții (până în 30 de ani) crește riscul unei...329

24 noi 00:00SănătateUrmezi dieta mediteraneană? Iată câteva gustări pe care să le încerci

Dieta mediteraneană este bazată pe unul dintre cele mai sănătoase planuri alimentare. Mai multe studii făcute în...380

24 noi 00:00SănătateExtractul din fructe de soc poate combate simptomele răcelii

Folosit din vechime în tratarea unor infecții, în zilele noastre socul este cel mai adesea luat ca supliment imunitar...305

24 noi 00:00SănătateStrugurii sunt mai sănătoși decât de așteptai. Iată de ce

377

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT