rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 1 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sens unic pe strada Unirii: cetăţenii se pregătesc de PROTEST şi acuză că modificarea a fost făcută pentru blocul construit de firma Sorla!

Constănțenii care locuiesc în Faleză Nord sunt rezoltați, după ce administrația locală a decis ca strada Unirii să devină arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. În urma nemulțumirilor, s-au făcut noi modificări: angajații SC Confort Urban SRL au montat miercuri indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord. Însă, constănţenii din zonă susţin că în spatele deciziei de a se a institui sens unic stă o investiţie imobiliară privată! Este vorba despre construcția ce se ridică pe strada Unirii, colț cu Piața Filipescu, proiect dezvoltat de SC Sorla SRL. De precizat că pe data de 28 octombrie, ora 8:00, oamenii nemulţumiţi vor spune ”STOP!” în cadrul unei acțiuni de protest împotriva sensului unic de pe strada Unirii și a distrugerii traficului în Constanța!

”Un drum de câteva sute de metri pe care îl faceam în aproximativ 30 de secunde îl fac acum în 4 minute, asta la ora 20.00, când traficul nu este aglomerat. Calculează cineva asemenea pierderi? Nu era necesară această sistematizare, o spune cineva care trece zilnic Unirii”, și-a arătat indignarea unul dintre constănțeni. ”Traficul pe ambele sensuri, pe strada Unirii între Ratiu și Zorelelor era absolut ok... Nu poate fi făcut sens unic câta vreme pe acest tronson sunt școli, grădinițe, complexul comercial, farmacii, etc. și câta vreme pe Pescarilor se circul fix in acelasi sens!”; ”Azi, pe la ora 8 coloana de mașini se întindea de la semaforul de la intersecța Ion Rațiu cu Mamaia până aproape de Delfinariu”, s-au plâns alți locuitori din zonă.

De altfel, Romeo Rezeanu, fost consilier PNL, exclus din partid alături de Horia Căliminte, pentru că nu și-ar fi plătit cotizația, după cum susținea conducerea formațiunii politice, a ţinut să facă public adevăratul motiv al excluderii sale, care, susţine el, are legătură fix cu imobilul de pe strada Unirii! Rezeanu se alătură astfel corului de cetăţeni care critică măsurile administraţiei locale în ceea ce priveşte sistematizarea în trafic, dar nu numai.

”Știți blocul de P+7 de pe Unirii colț cu piața Filipescu... Investitorul este o firmă de băuturi alcoolice (Sorla). Nu are locuri de parcare pentru cele 48 de apartamente și nici pentru spațiile comerciale de la parter. Nu le-a avut niciodată prevăzute în autorizație. Din cauza lui, au hotărât să se facă parcări pe ambele sensuri ale străzii Unirii și au hotărât ca strada să devină cu sens unic! Pentru un singur investitor și impotriva a sute sau mii de cetățeni din zona Faleza Nord. Eram consilier local acum 2 ani și de la împotrivirea mea la acel proiect megalomanic mi s-a tras excluderea din PNL. Practic și plecarea lui Chitac din PNL a pornit tot de la acel proiect. Ca să fie clar, acea ședința de consiliu, in care îi spuneam lui Făgădau că acest proiect se va întoarce ca un bumerang împotriva lor, este filmată și stenogramele încă există!”, a transmis Romeo Rezeanu.

Locuitorii din Faleză Nord, afectați de această modificare, sunt deciși să depună acțiune în instanță pentru a cere anularea autorizației de construire. Iar pe 28 octombrie vor protesta în zona Delfinariu. Repreprezentanții primăriei spun decizia de a se institui sens unic pe strada Unirii nu are nici o legătură cu blocul construit de Sorla SRL.

Mirela PASCAL

vineri, 18 octombrie 20196688
Comentarii

00TTT(20 oct 08:02)
Faga,nu respect nu te votez si din gura tot aberezi.
01Gelu(19 oct 15:30)
Faruk e de vina
01Adi minune(19 oct 11:31)
Fabagou mancatear puscaria!!!!
15Bancheru'(18 oct 22:34)
I-am cunoscut pe cei doi frati, el si ea, de la Sorla. Stiu cum isi ascundea desteptul carnea sub haina si o scotea din Abator, pe vremuri. Apoi o vindea la preturi bune. Cam cu asa ceva a inceput el... Acum au evoluta atat de mult incat, prin augusta lor solicitare, modifica sensurile strazilor din oras? Bleah, mi-e o lehamite...
121Ionascu(18 oct 18:06)
Constanteni, treziti va! Mergeti la vot la locale sa scapam orasul asta de mafia psd care il distruge sistematic fe 20 de ani pentru buzunarele lor! Ajunge! Votam orice in afara de fagadau, urmasul lui mazare! Mai rau nu are cum sa fie!
44fagabou(18 oct 18:01)
hai sa ma mai pupati in fund cand o iau la pas prin fzn cu geci rosii asa. cand a sarit ala cu gura va ascundeati in case. asa ca sictir. fac ce vreau cand vreau. voi sunteti sclavii mei. inca 1 an stiu sigur ca va ard
011Fagadau(18 oct 17:20)
Esti un zero barat!
013Fagabou(18 oct 17:05)
La puscarie ! Averea confiscata !
84Mokanelul duru(18 oct 16:44)
Sparge kuru la tzigoina romani. Neam fe secaturi hoti si koorve
013Gigi(18 oct 14:54)
Cind sunt alegeri lumea merge la gratar, nu au timp sa mearga la vot. Nu va mai plingeti atat si iesiti la votare cind trebuie. In iunie 2020 sunt alegeri, mai sunte citeva luni si scapam . . .
115PRIMAR(18 oct 14:40)
INCOMPETENT!
511Pentru Ba Giani(18 oct 14:40)
Cipan prost,ma.ta care si.a dat jos steriletul in noaptea fatidica in care te.a conceput este boschetara,as jignii tiganii daca i.as compara cu tine sau cu ma.ta.Organism unicelular ce esti .
011@13.54(18 oct 14:39)
Pentru tine se propune o banda speciala
216Ba Giani(18 oct 13:54)
Ba prostane, oamenii muncesc ca sa-si ia masinile alea. Daca are 30k euro si isi ia passat, ce te fute pe tine. Te roade ca tu ai corsa de 300 de euro ? Aia e de fapt problema. In cazul asta lasa tu corsa acasa si mergi cu ratc-ul, ca intr-adevar nu-ti permiti masina, transport in comun scrie pe tine, la un loc cu toti tiganii si boschetarii constantei.
115Sorina(18 oct 13:34)
Primaria Constanta trebuie sa finalizeze presemnalizarea de pe Blvd. Mamaia prin montarea indicatoarelor "Interzis a vira la dreapta" inainte de fiecare strada cu sens unic catre Blvd. Mamaia. Ne riscam viata in fiecare zi trezindu-ne cu soferi care nu respecta sensul unic cand intra de pe Blvd Mamaia catre Faleza Nord. Pe strada Timisanei este un adevarat calvar! Politia ar trebui sa se autosesizeze si sa urmareasca indeaproape respectarea sensurilor unice.Situatia de-acum pune in pericol atat soferii participanti la trafic, dar si copii si batranii! Pe cand si o ancheta jurnalistica?
126Cunoscator(18 oct 12:28)
Atata timp cat d-l Babu este presedinte de comisie la circulatie si d-l Ghiuri intra pana in usa primariei cu masina si incepand de la portar pana la primar se apleaca in fata lui, nu va mai mirati va rog de anomalii urbanistice. Imobiliarele au miza mare in primarie, ca de...., decand e dna-ul cu ochii pe ei , nu se mai vand chiar ieftin. Pretul a crescut
337Hertz(18 oct 11:37)
Am asistat la cipanizarea lenta dar eficienta a orasului, acum culegem ce am sadit.
334klaus(18 oct 10:34)
@ Vhev....o parte din tara arata ca afara, adica partea de NV , Transilvania si Banat . Mai nou partea de Nord a Moldovei si Iasi-ul , au venit puternic din urma . Constanta a fost masacrata urbanistic si arhitectural . Nimic cu gust . De spatiile verzi ...stiti si voi .
2117haha(18 oct 10:32)
taranii au descoperit ca numai pot sa stea in masina...MARS la mers pe jos ,jigodiilor!!cand ocupati trotuarele cum este?!!?
321Montezuma(18 oct 10:28)
Fagadau zis UNICUL poola voturi!
13509.56(18 oct 10:22)
Tzigoina mars la tine la stana din Moldova sau oltenie hotilor. Ati nenorocit tara asta. Huo
118Mihaela(18 oct 10:21)
de ce nu introduceti si o linie de autobuz si pe strada Unirii ,acum sunt si autobuze noi,asa poate ca lumea mai lasa masinile acasa altfel din Pescarilor si pana in Mamaia e ceva de mers iar dimineata spre servciu orice minut conteaza.
616Vhev(18 oct 10:14)
Vreau o tara ca afara
432@08:48(18 oct 09:56)
machedoane, mergi la stana ca acolo te pricepi. ati nenorocit orasul asta, avarilor.
921Giani(18 oct 09:52)
Hai sa va zic cum sta treaba . Oras mare ,masini multe . Ia stati voi asa si va uitati la semafoare ce tipuri de masini avem ? o sa observati ca de la skoda octavia in sus , pasaturi , 5are si jipuri. in 80% din masini e 1 singura persoana ? de ce naibi ne trebuie ditamai dihaniile de masini ? smart , corsa , a3 , etc nu sunt bune ? cu masinile mari stam blocati in trafic. vreti o tara ca afara ? sa stiti ca afara f.multa lume merge si cu autobuzul , exista si scutere mai mici sau mai mari si mai puternice...ne-am invatat toti in balene de masini si puturosi. la protest numai berline mari o
018MITI(18 oct 09:45)
lasa ca i-a luat la maciuci seful de partid, e morcovit frezatul in ultimul hal, asta lipsea ciumei rosii in precampanie, pe dobitocul de babu oricum nu il mai baga nimeni in seama la partid, a revenit la ocupatia lui de baza, lipitor de afise in campanie, problema e ce o sa pateasca el dupa ce nu va mai fi viceprimar! Si ar mai fi o chestie! Daca reactioneaza frezatul ca soparla si il scoate tap ispasitor pe dobitoc? Si il arunca din barca de acum? Ca doar dobitocul e seful comisiei de circulatie!
176Mokanelul Relu(18 oct 08:48)
Relu natia ta de neputinciosi tzigoina secaturi si hoti. Mars inapoi in Moldova . Va n gat de popo
720pt dan 7:32(18 oct 08:41)
poate se circula bine pe unirii dar pe mamaia intre delfinariu si ion ratiu stai la 7 semafoare ca sa treci .esti makedon si lucrezi la primarie ?
236KIKI(18 oct 08:14)
Constructorii de blocuri sa-si faca parcari la parterul si in subteranul blocului, nu pe strazile de mare circulatie.
244Cea mai proasta administratie(18 oct 08:06)
Cea mai proasta administratie se afla la Constanta . A ajuns sa arate groaznic orsul asta care candv avea romantismul sau . Tigani , constructii puse haotic si lipsa parcarilor arata pana unde sa ajuns cu acesti ciumati care au vrut doar sa fure si mai nimic pentru constanteni . Nu mai vorbim de parcuri . Au slutit parcurile cum nici nu-mi inchipuiam ca se poate sluti asa .
841Relu(18 oct 08:06)
Machidonii astia orice ating murdaresc, corup, strica.Rar asa populatie lacoma si lipsita de morala
038Pt 6:41(18 oct 08:03)
in lumea civilizata se construiesc blocuri dupa un PUZ bine pus la punct si orice bloc are parcarile necesare alfel nu primeste autorizatie!!
135Un oras dupa chipul si(18 oct 07:36)
asemanarea primarelui: freza trasata atent si clar cu un sens, dar nicio alta idee sub ea. Cosmetizarea nimicului, apucaturi de om fara idei si solutii!
4014Dan(18 oct 07:32)
Se circula foarte bine pe str. Unirii. Arata decent strada si trotuarele noi. Pana nu comentam aiurea, nu ne simtim bine. Natiea de barfitori si carcotasi ca a noastra este unica in lume. In toate tarile civilizate sunt sensuri unice. Rezeanu incearca sa castige capital de imagine cu fumigenele lui de swuinger trist.
128Primar(18 oct 07:25)
DE 1 LEU ASTA AVEM LA CONSTANTA!A DISTRUS TOT.
4514Ce este in capul(18 oct 07:23)
idiotului care facea un drum de cateva sute de metri cu masina in cateva secunde pana sa fie introdus sensul unic. Acum cretinul pierde din nimicul lui 4 minute. Imbecilul nu-si da seama ca masura sensului unic discutabil dar necesar este luata tocmai pentru a dezcuraja nesimtiti ca el.
1623Sensul unic, cocalarul si(18 oct 06:41)
prostii. Peste tot in lumea civilizata s-au luat masuri pentru a reduce poluarea si haosul urbanistic. Au fost montate camere, limitatoare de viteza, radare, sunt sensuri unice si parcari. In lumea civilizata cocalarul nu poate supravietui pentru ca prostii nu au ce cauta in administratia orasului. Constanta are nevoie de trotuare libere, sensuri unice, parcari, parcuri, piste pentru biciclete de un transport in comun eficient si ecologic si de stoparea abuzurilor urbanistice. Constanta are nevoie de specialisti de ordine si curatenie.
529Maz(18 oct 05:27)
La alegeri va votam sensul unic.Rusie sa va fie!
643cunoscator(18 oct 05:23)
Presedintele comisiei de circulatie pt primaria Constanta este BABU DUMITRU !
339Justitie(18 oct 05:12)
Fagadau la puscarie , averea ascunsa si parandaratul confiscat si alegeri libere sa scapam de gasca de Mafioti din Primarie ! Rusine !
245Fagabou ....(18 oct 04:44)
Spune-ne si noua cine face parte din comisia de circulatie care a intors orasul pe dos cu snsurile unice stabilite alandala in raport cu interesul cetatenilor dar foarte potrivite pentru clientela
750BAAAAA(18 oct 04:26)
ati distrus orasu asta jigodiile dracului,o sa ajumgem sa mergem pe sub pamant ca sobolanii .sens unic se face pentru a fluidiza traficul , dar asta cu caaaaaap baaaaaaaaaaaaaaaaaah nu deblocati o strada si blocati 7 artere principale ,pastele mamii voastre de laturi ce sunteti vdeavash morti huuuuuuoooooooooooooo
mai mult...Replica
1 iun 00:12ReplicaFăgădău a găsit salvamari! Cine a pus mâna pe contract?

Primăria Constanța a achiziţionat Serviciul de salvare acvatică - salvamar și de prim ajutor pe plajele din...252

1 iun 00:00ReplicaMastodontul de lângă hotelul Ibis se modifică din nou214
1 iun 00:21ReplicaPiţipoancele forţează începerea sezonului estival, în chiloţi553
1 iun 00:00ReplicaATENŢIE! De mâine, încep CONTROALELE la terase

Redeschiderea teraselor vine cu o serie de măsuri sanitare pe care operatorul economic trebuie să le aplice. Astfel,...147

1 iun 00:02ReplicaTermenul pentru contestarea amenzilor din perioada stării de urgență se apropie de sfârșit100
1 iun 23:42ReplicaConstantin Dina a redevenit conferenţiar universitar, după ce a fost retrogradat de Rugină150
1 iun 00:00ReplicaMohammad Murat, ofertat de Viorel Cataramă pentru a candida la Primăria Capitalei

Omul de afaceri libanez și totodată, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Mohammad...147

1 iun 00:24ReplicaAu venit moldovenii, oleacă, la mare, cu maşinile din dotare!200
1 iun 00:00ReplicaA lovit gardul unei biserici, apoi un om și... A PLECAT de la fața locului!186
1 iun 00:00ReplicaCinema drive-in NU poate fi realizat la Constanța!

Uniunea Internaţională a Cinematografelor (UNIC), organul european care reprezintă proprietarii şi directorii de...171

1 iun 00:00Replica”POVESTEA” unui individ care a pus în PERICOL cetățenii din CERNAVODĂ încă din 2005!120
1 iun 00:00ReplicaCică preţurile la șezlonguri nu vor crește112
Vremea
14.5°14.5° - 15.1° duminică, 31 mai 2020
ConstanțaUmiditate: 72%
Vânt: 5.39 m/s
Presiune: 1010 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
1 iun 00:00SportBorussia Moenchengladbach a revenit pe podium în Bundesliga după victoria clară în faţa lui Union Berlin

Echipa Borussia Moenchengladbach a revenit pe podium în Bundesliga, după victoria clară, cu 4-1, obţinută pe teren...73

1 iun 00:00SportBorussia Dortmund a învins cu 6-1 ultima clasată în Bundesliga, Paderborn. Jadon Sancho a marcat trei goluri

Formaţia Borussia Dortmund a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Paderborn, într-un...72

1 iun 00:00SportFotbalul şi viaţa nu vor mai fi la fel, spune Messi

Vedeta echipei FC Barcelona, atacantul argentinian Lionel Messi, spune că nici fotbalul, nici viaţa nu vor mai fi la...73

1 iun 23:42SportJucătorul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, exersează șuturile la poartă: Mă simt puternic

Jucătorul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a postat pe site-urile de socializare un clip video în care arată cum...76

Local
1 iun 00:19LocalAccident rutier în Medgidia: Victima este un motociclist

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 31 mai, în Medgidia, pe strada...1039

1 iun 00:35LocalCondamnat la închisoare după ce şi-a lovit vecinul cu o cazma

Un banal scandal între vecini se putea termina tragic. După un conflict spontan între două femei, în plină...943

1 iun 00:25Local10.000 de rezervări, făcute de turişti pe litoral pentru prima săptămână din iunie

1353

1 iun 00:27LocalPrimăria Corbu extinde rețeaua de iluminat public

Primăria Corbu extinde rețeaua de iluminat public din comună. Lucrările se vor desfășura pe strada Mării și în...228

1 iun 00:27LocalPlatforme pentru persoane cu dizabilități locomotorii, achiziţionate de Primăria Cernavodă

Administrația Publică Locală din Cernavodă vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități locomotorii/greu...244

1 iun 00:26LocalZona Pod IPMC din Constanța lăsată fără apă caldă

Ca urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de...217

1 iun 00:35LocalCoronavirus în Constanța: Oamenii legii au aplicat 12 sancțiuni

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...4087

1 iun 00:24LocalDoar 17 constănțeni infectați cu Coronavirus!

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 279 de persoane...2195

1 iun 00:37LocalProiectil exploziv de calibrul 75 milimetri, provenind din timpul conflictelor militare, la Tulcea

927

Politică
1 iun 00:00PoliticăFlorin Cîțu dezvăluie suma totală cheltuită de Guvern pentru criza provocată de Covid-19

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține că de la începutul pandemiei, Guvernul a alocat plăți de 3,02...78

1 iun 00:00PoliticăPNL îl somează pe Ciolacu să își ceară scuze Uniunii Europene pentru atacurile PSD din ultimii ani

Dacă actuala conducere PSD își dorește să se îndepărteze de imaginea de partid problemă de la nivelul UE, atunci...75

1 iun 00:00PoliticăMAE: 32 de cetățeni români aflați în Liban și Republica Arabă Siriană s-au întors în țară

62

Interviuri
20 mai 00:46InterviuriInterviu EXPLOZIV cu Robert Turcescu: Nu am dialog cu Palaz. Relația dintre noi nu există! VIDEO

România a trecut de starea de urgență și a intrat în cea de alertă, iar numărul infectărilor cu noul coronavirus...5310

16 mai 00:50InterviuriEugen Teodorovici: Eu sunt, de fapt, preşedintele PSD

România a intrat într-o nouă etapă din data de 15 mai. Starea de alertă a fost instituită oficial de către...3686

16 mai 13:45InterviuriVictor Ponta: Am înțeles, cu mintea mea de social-democrat, că nu sunt bani pentru măsuri sociale dacă nu merge economia privată

3294

13 mai 00:12InterviuriVIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

Maria Obreja, comisar în cadrul Protecției Consumatorului (CJPC), care-l acuză pe viceprimarul Dumitru Babu că a...5307

8 mai 23:16InterviuriCabinetele stomatologice sunt obligate să mărească prețurile după 15 mai VIDEO

După două luni în care au fost închise din cauza epidemiei și a stării de urgență, cabinetele stomatologice se...7370

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

3346

Monden
1 iun 00:00MondenHeidi Klum face plajă în curte, în pielea goală. Ce priveliște minunată au vecinii ei

Fotomodelul german Heidi Klum, de 46 de ani, stă închis în vila închiriată din Los Angeles de la începutul...80

1 iun 00:00MondenUma Thurman: „Nu suportam ideea de a fi păpuşa gonflabilă pe platourile de filmare”

Asta spune vedeta de 1,80 metri înălţime la vârsta de 50 de ani. Cum priveşte înapoi, peste aceşti ani frumoşi,...74

1 iun 00:00MondenCare sunt cele mai ciudate preferinţe culinare are Reginei Elisabeta şi ce preparat este interzis la cinele regale

70

1 iun 00:00MondenSilvia Dumitrescu suferă de o boală incurabilă. „Trebuie să o duc până la capătul vieții”

Silvia Dumitrescu, 60 de ani, suferă de o boală a tiroidei care nu are leac. Anunțul a fost făcut chiar de către...73

1 iun 19:44MondenRadu Palaniță a câștigat „Românii au talent“, sezonul 10

Radu Palaniță a câștigat marele premiu de 120.000 de euro la „Românii au talent“, sezonul 10. Cei 10...70

1 iun 00:00MondenFostul soţ al lui Catrinel Menghia s-a logodit. Cine e noua lui cucerire

Povestea de dragoste dintre Catrinel şi fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, a fost îndelung comentată. Cei...82

1 iun 00:00MondenCum arată vila din Beverly Hills, pe care Ashton Kutcher şi Mila Kunis cer 14 milioane dolari

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis au scos la vânzare proprietarea pe care o deţin în Beverly Hill şi cer 14...73

1 iun 00:00MondenVedeta de televiziune Kylie Jenner nu este miliardară, a rectificat revista Forbes

Revista Forbes, care în luna martie a anunţat că Kylie Jenner, vedeta unor emisiuni de tipul reality show, a devenit...70

1 iun 00:00MondenMuzicianul Igor Levit va cânta la pian 20 de ore pentru a trage un semnal de alarmă asupra situaţiei artiştilor

70

Mapamond
1 iun 00:00MapamondMalta a confiscat 1,1 miliarde de dolari în monedă libiană falsă tipărită în Rusia

Autorităţile malteze au confiscat bancnote libiene false în sumă echivalentă cu 1,1 miliarde de dolari, tipărite...68

1 iun 00:00MapamondMoartea a 39 de migranţi vietnamezi într-un camion-frigorific: Cele 13 persoane arestate în Franţa, inculpate

Cele 13 persoane arestate marţi în Franţa în ancheta deschisă după ce 39 de migranţi vietnamezi au fost...66

1 iun 00:00MapamondMoscheile din Turcia au fost redeschise pentru rugăciuni colective

67

1 iun 00:00MapamondPeste 50 de tone de cocaină confiscate în operaţiuni coordonate de Columbia

Peste 50 de tone de cocaină au fost confiscate într-o lună şi jumătate, în timpul operaţiunilor comune...66

1 iun 00:00MapamondMoartea lui George Floyd: Sute de manifestanţi au protestat la Washington, în faţa Casei Albe

Sute de persoane au demonstrat în faţa Casei Albe pentru a-şi exprima furia după ce George Floyd, un afro-american...73

1 iun 00:00MapamondCoronavirus: Brazilia urcă pe locul al cincilea în privinţa deceselor, devansând Spania

64

Sănătate
1 iun 00:00SănătateTulburare bipolară: Învață să gestionezi episoadele de criză

Tulburarea bipolară este o afecțiune mentală cronică, care se manifestă prin schimbări extreme de dispoziție, de...65

1 iun 00:00SănătateCelulele stem, utile în tratarea leziunilor corneei?

Leziunile corneene pot fi rezultatul mai multor circumstanțe, cum ar fi infecțiile, inflamațiile, traumele, anumite...68

1 iun 00:00SănătateAtac de panică vs atac de anxietate - asemănări și deosebiri. Cum pot fi combătute

66

1 iun 00:00SănătateZonele corpului pe care mereu uiți să le protejezi de soare

Protecția solară este esențială pentru prevenirea ridurilor, a deshidratării pielii, a apariției pistruilor,...70

1 iun 00:00SănătateDormitul fără pernă are beneficii?

Unele persoane pot constata că dormitul fără pernă are beneficii, dar nu este o idee bună pentru toată lumea să...69

1 iun 00:00SănătateCâte calorii ar trebui să consumi pe zi?

67

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT