REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sensei Irinel Bădulescu, dublu campion mondial la Kickboxing, a salvat o copilă de la înec!

Sensei Irinel Bădulescu, dublu campion mondial la Kickboxing, a salvat o copilă de la înec!

Replica API 24 iunie 2022 | 23:29 2832

Sensei Irinel Bădulescu, dublu campion mondial la Kickboxing, a salvat viața unei fetițe care s-a avânturat în valurile mării, la Costinești. Dacă sportivul nu s-ar fi aflat în zonă, poate că micuța nu ar mai fi putut fi salvată... deși unchiul ei a intrat după ea, însă nu știa să înoate.

Sensei Irinel Bădulescu, care are centura neagră 4 DAN, dublu campion mondial şi campion european, de profesie militar în cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, din Câmpulung, s-a aflat miercuri, 22 iunie, la locul potrivit și la momentul potrivit. Acesta a sărit în apele mării, la Costinești, pentru a salva o fetiță din Pașcani de la înec, dusă în larg de curenții puternici.

Copila, care se mai afla cu sora în apă, nu și-a dat seama că valurile o duc în larg, iar când și-a dat seama că se îndepărteză de mal, a început să țipe. Un unchi al fetelor a intrat după ele, deși nu știa să înoate. La un moment dat, s-a prins de geamandură. Nici tatăl fetelor nu știa să înoate. ”Nu știu din ce motive n-a mai sărit nimeni în ajutor, apa aparent părea liniștită, dar erau curenți foarte puternici. Bine că s a terminat cu bine!”,a spus soția sportivului.

Sensei Irinel Bădulescu

Cum să nu te simți în siguranță lângă un astfel de om?!?!! Dumnezeu să te binecuvânteze!”, i-a transmis aceasta salvatorului fetei.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kick boxing-ul are sensei, are senpai, are centura neagra, are dan etc. Samir Regep era sensei. Sedat Regep, fratele lui mai mare, care l-a initiat, era tot sensei. Ambii in kick boxing.
3
0
KickboXing nu are sensei. Jurnalisti de kakat
0
2
vedeti, daca erau geamandurile cu cruce, avea fata de ce se agata, asa a avut noroc cu irinel, dar daca nu era irinel, trebuie sa va ganditi. Salvam vieti si facem bani, asta facem la smurd, iar banii ii impartim eu cu radu tudor si dan voiculescu.
1
0
Felicitari! Salvamarii ajungeau prea tarziu...
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218