REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Septimiu Bourceanu, noul PREȘEDINTE al Organizației Municipale PNL Constanța

Septimiu Bourceanu, noul PREȘEDINTE al Organizației Municipale PNL Constanța

Replica API 20 iunie 2021 | 00:00 3813

În urma alegerilor ce au avut loc sâmbătă, 19 iunie, la Organizația Municipală PNL Constanța, liberalii au ales ca președinte să fie Septimiu Bourceanu.Alături de Bourceanu, în calitate de prim vicepreședinți au fost aleși Silviu Coșa și Ionuț Rusu. Vicepreședinții Organizației Municipale P.N.L. Constanța sunt: Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere Hira, Sorin Mihai și Teodor Popa.

Senatorul Septimiu Bourceanu este, începând de sâmbătă, 19.06.2021, președintele Organizației Municipale P.N.L. Constanța. "Mandatul meu va fi cu oameni și despre oameni. Continuăm împreună și dezvoltăm Constanța! Proiectul Constanța este al nostru al tuturor așa că, în calitate de președinte al Organizației Municipale, îi încurajez pe constănțeni să vină cu propuneri și idei pentru dezvoltarea orașului. Cred că avem o echipă puternică cu care putem dezvolta Constanța", a declarat Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale P.N.L. Constanța.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, se va implica activ în conducerea filialei în calitate de vicepreședinte de drept. Alături de Septimiu Bourceanu, în calitate de prim vicepreședinți au fost aleși Silviu Coșa și Ionuț Rusu. Vicepreședinții Organizației Municipale P.N.L. Constanța sunt: Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere Hira, Sorin Mihai și Teodor Popa. Membri în Biroul Permanent Local sunt: Adriana Arghirescu, Ateș Casimceali, Toni Bobe, Lavinia Boldea, Enache Bucovală, Andreea Bugescu, Andrei Dimancea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Alexandru Nazâru, George Niculescu, Cristian Omocea, Nicolae Ploscaru, Dorel Sauciuc și Daniel Tatu.

”Am încredere că împreună cu voi putem atinge cel mai important obiectiv: dezvoltarea Constanței”, a declarat în încheiere noul Președinte al Organizației Municipale PNL Constanța.

Mihaela Andrei, vicepreședinte al Biroului Politic Local al PNL Constanța

Consilierul local Mihaela Andrei a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Biroului Politic Local al PNL Constanța.

„De astăzi sunt un vicepreședinte ales in Biroul Politic Local al PNL Constanţa. Sunt in politică de peste 10 ani. Este un drum ales dar si destinat, care mi-a oferit de-a lungul anilor foarte multe experiențe, din care am învățat si care m-au ajutat sa devin omul care sunt astăzi.

Am fost întrebată azi, cum doresc sa mi se spună: doamna vicepreședinte sau doamna consilier local? I-am răspuns simplu: Eu sunt Mihaela.

Funcțiile sunt trecătoare si titulaturile zboară ca gandul, însă ce devenim, ce învățăm, ce facem, ce conținem ca oameni, rămâne până la sfârșit... si nu ni le ia nimeni.

Multumesc echipei zonei 2, în primul rând, care mi-a fost mereu alături, echipei PNL în frunte cu noul președinte ales Septimiu Bourceanu, dar mai ales președintelui filialei Constanța Bogdan Huţucă. Un lider adevărat care ne-a încurajat, susținut, ne-a dat șansa si lăsat sa fim noi înșine, sa decidem după propria conștiință, care ne-a respectat opinia si a fost atent ca in organizatia Constanța să existe un echilibru fără precedent in istoria partidului.

Constanța va cunoaște o dezvoltare cu administratie liberala. Poate încă nu vedem, dar eu sunt convinsă că așa va fi, iar fiecare dintre noi, va putea contribui la asta”, a declarat consilierul local, Mihaela Andrei.

Teo Hira: „Îmi doresc să dezvoltăm Constanța”

„Am candidat pentru funcția de vicepreședinte în cadrul Organizației Municipale a PNL Constanța pentru ca îmi doresc, alături de colegii mei, să dezvoltăm Constanța împreună. Pe această cale, le mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată și le transmit ca sunt , întotdeauna , la dispoziția dumnealor,a constănțenilor și a liberalilor pentru a crește eficiența administrației publice locale! Noi, Partidul Național Liberal, ne-am asumat guvernarea municipiului și a județului cu o echipă puternică ce va reuși sa performeze și să așeze Constanța pe o traiectorie”, a declarat Teo Hira.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nici cu avatafu nu mi-e rusine !
1
1
Unde sunt liberalii adevarati ? Astea sunt niste secaturi ,o total !
4
1
Nulitatilor votati o lista propusa de conducere si urlati ca vreti oameni competenti.
3
0
Deci PNL a fost preluat de masoni in mod oficial. Ionut Rusu, Silviu Cosa, Adrian Dan Dugaiasu, Mihai Lupu. Foarte bine! Sper sa ii votati si in 2024 pt inca 4 ani. Neam de idioti!
10
1
Numai secaturi
10
2
Bourceanu? Un spagar ordinar
12
2
La vremuri noi tot noi
10
1
Cateii psdului... miau miau mai e cu fundu in doua luntrii?
10
1
E si saracu ala de omocea in poza il recunosti dupa acelasi sacou ditamai directoru si nu are bani de un sacou
13
2
Cu oameni de genul Omocea te lauzi si vrei sa faci treaba,o rusine pentru Constanta el si Bola.
21
3
Omokea nu a avut loc in poza sau e prea greu pentru constanta?
13
1
seriosi, oamenii pesedeului, au infiltrat toate partidele.
16
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614