REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Șerban Nicolae, după ce a pierdut cursa la Congres pentru șefia PSD: Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale

Șerban Nicolae, după ce a pierdut cursa la Congres pentru șefia PSD: Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale

Replica API 2 iulie 2019 | 01:35 468

Senatorul PSD Şerban Nicolae, candidat la preşedinţia PSD la congresul în urma căruia şefia partidului a revenit Vioricăi Dăncilă, declară că nu poate fi niciodată un oportunist şi nu va face compromisuri conjuncturale, spunând că lasă altora "politica momentului", potrivit news.ro.

”A fost şi Congresul extraordinar al PSD. Vreau să mulţumesc din tot sufletul celor care şi-au pus încrederea în faptele mele, în vorbele mele şi în determinarea mea. Mulţumesc şi celor care mi-au transmis admiraţia pentru discursul rostit de mine, chiar dacă, ulterior, au avut la vot o altă opţiune. Între colegi, nu e un schimb de tipul discurs contra voturi. Nici beneficii contra voturi. E vorba de încredere, onestitate şi curaj. Sau ar trebui să fie. Nu mă voi schimba acum. Nu pot fi niciodată un oportunist şi nu voi face compromisuri conjuncturale. Las altora "politica momentului", scrie senatorul PSD pe Facebook.

El spune că, în politică, va continua să acţioneze public, transparent, onest şi cu bună-credinţă.

”Şi o voi face atâta timp cât mai este nevoie şi loc pentru aşa ceva. Vă asigur de tot respectul meu”, dă asigurări Şerban Nicolae.

Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte al PSD cu 2828 de voturi ale delegaţilor la congresul extraordinar de sâmbătă, fiind urmată de Liviu Pleşoianu cu 715 voturi. Şerban Nicolae a obţinut 375 de voturi.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
7
0
Serban are marea calitate ca spune intotdeauna lucrurilor pe nume
0
5
sa mi sugeti pula , saraciilor !
1
6
ESTI UN SLUGOI ORDINAR SI UN PUPINCURIST!!! ESTI POATE CEL MAI TOXIC DUPA DRAGENA!!! DUTE DUPA EL!!!
6
2
Esti un mare PORC!, un GROF, un netot, arogant si prost crescut, cu o gura spurcata. Dispari!
7
2
Nu poti fi un optimist pentru ca esti un BOU sofer sluga la Catalin Voicu
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272