REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Serbia: 13 răniţi, dintre care 4 grav, în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad

Serbia: 13 răniţi, dintre care 4 grav, în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad

A.F. 17 mai 2024 | 23:54 693

Nouă persoane au fost rănite vineri în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători într-un tunel la Belgrad, a anunţat ministrul sârb de interne, Ivica Dacic, notează AFP. Update:  După un nou bilanț, în total, 13 persoane au fost rănite, dintre care patru grav.

Serbia: 13 raniti, dintre care 4 grav, in urma ciocnirii a doua trenuri la Belgradsursa foto: novosti.rs

"La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri cu şapte vehicule, deoarece echipele medicale nu au putut accede la locul coliziunii", a declarat Ivica Dacic, citat pe site-ul televiziunii naţionale (RTS), precizând că nouă persoane au fost evacuat la spitale.

"Am fost norocoşi. Nu sunt morţi, asta e cel mai important", a adăugat el în faţa presei, în apropiere de locul accidentului, la aproximativ 4 kilometri de centrul Belgradului, lângă podul Pancevo.

Potrivit ministrului transporturilor, Goran Vesic, trenul de călători a lovit, "în mijlocul tunelului", trenul de marfă care era oprit, citează Agerpres.

Update:

În total, 13 persoane au fost rănite vineri, dintre care patru grav, în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători care avea interdicţie de trecere într-un tunel din Belgrad, a indicat ministrul sârb al transporturilor, Goran Vesic, scrie AFP.

"Treisprezece persoane au trebuit să fie primească îngrijiri, printre care mecanicul, o controloare de bilete şi doi pasageri, toţi patru transportaţi la centrul de urgenţă", a precizat Goran Vesic. "Nouă pasageri s-au putut întoarce acasă", deoarece aveau răni uşoare, potrivit aceleiaşi surse.

Ministrul de interne, Ivica Dacic, anunţase anterior nouă răniţi.

"Am fost norocoşi. Nu sunt morţi, asta e cel mai important", a declarat el presei, în apropiere de locul accidentului, la aproximativ 4 kilometri de centrul Belgradului, lângă podul Pancevo.

"La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri cu şapte vehicule, deoarece echipele medicale nu au putut accede la locul coliziunii", a adăugat Ivica Dacic, citat pe site-ul televiziunii naţionale (RTS).

Potrivit ministrului sârb al transporturilor, trenul de călători a lovit, 'în mijlocul tunelului', trenul de marfă care era oprit. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436