REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Serena Williams s-a botezat la 41 de ani

Serena Williams s-a botezat la 41 de ani

Valentina CAMARA 13 ianuarie 2023 | 00:00 329

Serena Williams a surprins publicul după ce s-a aflat că s-a botezat la 41 de ani. O filmare în care apare momentul propriu-zis al botezului a devenit virală. Fosta jucătoare de tenis ar fi îndeplinit astfel o cerință necesară pentru mântuire în cultul din care face parte.

Serena Williams

Serena Williams s-a botezat la 41 de ani. Sportiva a ales să facă acest pas, considerat esențial în cultul din care face parte, la doar patru luni după ce și-a anunțat retragerea din tenis. Astfel, fosta jucătoare de tenis și-ar fi deschis calea spre mântuire, potrivit credinței existente în cultul Martorii lui Iehova.

Serena Williams, botezată la 41 de ani în cultul Martorii lui Iehova

În urmă cu aproximativ 5 ani, Serena Williams a vorbit pentru publicația Vogue despre credința ei și ceea ce înseamnă pentru ea faptul că face parte din cultul Martorii lui Iehova, o grupare religioasă populară în rândul credincioşilor din SUA, care se regăseşte şi în România.

La acea vreme, Serena recunoștea că nu practica activ ceea ce ținea de religia ei, dar menționa că își dorește să schimbe acest aspect.

„Faptul că sunt martor al lui Iehova este important pentru mine, dar nu am practicat cu adevărat și am tot vrut să mă implic mai mult. Alexisi nu a crescut mergând la nicio biserică, dar este foarte receptiv și chiar ia inițiativa. Pune nevoile mele pe primul plan.”, spunea Serena Williams în anul 2017, pentru Vogue.

Astfel, pauza de la tenis pare să fi fost prilejul perfect pentru sportivă să aprofundeze învățăturile cultului din care face parte și astfel a decis să bifeze un pas important pentru ea în acest sens. Adepţii acestui cult consideră că botezul este condiţia care deschide calea spre mântuire. Totodată, aceștia nu-şi sărbătoresc zilele de naştere.

„Credem că astfel de sărbători nu îi plac lui Dumnezeu", se menționează pe pagina Martorii lui Iehova, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108