REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Serghei Mizil, gest incredibil pentru Irinel Columbeanu: Fostul milionar a rămas uitându-se în gol minute bune

Serghei Mizil, gest incredibil pentru Irinel Columbeanu: Fostul milionar a rămas uitându-se în gol minute bune

A.F. 30 octombrie 2023 | 00:00 13608

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă dificilă, fiind nevoit să se mute la azilul de bătrâni unde, în trecut, și tatăl său a locuit. El se confruntă cu mari dificultăți financiare și reușește să acopere costurile adăpostului său numai prin intermediul donațiilor primite de la oameni.

Serghei Mizil, gest incredibil pentru Irinel Columbeanu: Fostul milionar a ramas uitandu-se in gol minute bune

Recent, Serghei Mizil a venit în ajutorul lui Irinel Columbeanu prin organizarea unui eveniment caritabil pe platforma TikTok. Cei doi au fost surprinși în timp ce stăteau la o masă în compania mai multor persoane, printre care se numără și Ion Cassian, proprietarul adăpostului pentru bătrâni, precum și Adiță Voicu. Pe parcursul transmisiunii, a fost afișat pe ecran numărul de cont bancar unde oamenii puteau să facă donații pentru sprijinirea lui Irinel Columbeanu.

Fanii au adresat întrebări lui Irinel, fiind interesați de soarta averii sale și de relația sa cu Monica și Irinuca după mutarea la azil. Fostul milionar a răspuns deschis tuturor întrebărilor, fără ezitare.

La un moment dat, pe masă a fost adus un platou cu friptură. Serghei Mizil s-a ridicat de pe scaunul său și a tăiat bucăți din carne pentru a-l ajuta pe Irinel să mănânce. Momentul a fost captat de participanții la transmisie și a fost distribuit pe rețelele de socializare, devenind viral în scurt timp, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu îți este rușine sa ceri ajutor?Fiu de nomenclaturist,ai ajutat în viata ta vreun sărman?te umflai în pene când erai milionar,pe saraci ii tratai cu indiferenta și acum ceri ajutor?
0
0
Serghei Mizil dăi tu bani lu Colombeanu, că ești patronul de cîrpă și ai bani de ce umblii cu miloaga,El a.dat banii la fete. Rușine să-ți fie bă Mizile pentru acest gest.
0
0
Îl doare la karas pe nea Iri! Stă la mână întinsă și fraierii îi cotizează.
0
0
Ce jenant cand in tara sunt milioane de batrani care abia isi duc zilele. Acest fost mogul si a cheltuit banii pe petreceri si femei usoare iar noi trebuie sa il plangem si sa ii donam bani!?! Rusine!!!
3
1
După ce a făcut furori la azil cu toate babele, acum Irinel sa dea consultații la Angela, Mirabela aura etc ca să mai frece menta
1
4
Un coiot și o hiena răpusă sau întâlnit în cuibul unui r*mân cu nume de dac! Sictir!
5
0
A făcut AVC? Mizil este un doctor bun!
2
0
Este p******a tevatura care se face in jurul acestui caz ! Daca a ajuns atat de sarac, oare este obligatoriu sa fie cazat intr-un azil de lux? Exista camine de batrani obisnuite, pentru oameni obisnuiti.
9
1
Copii de securisti amandoi, au primit averile din hotia parintilor.
14
1
era baragladina ca tine !!! Si golan si derbedeu !!!
8
2
Dl. Serghei Niculescu seamănă cu tatăl dansului are suflet bun ...știu de la o persoana care a lucrat cu dumnealui in minster ca era un om deosebit.
0
11
Sa mearga la un azil mormal unde sa isi permita sa plateasca si sa manance ce mananca toti nu se duce la zil de 7000 lei pe luna, plateste cat 3 salarii minnime pe luna
12
4
la mana celor pe care i-au furat. Mwie cu kkt !!!
12
3
Imi este sila cand se spargea in figuri si traia pe picior mare ne dadea noua bani sa puna mana sa munceasca oamenii de rand ies la pensie si mai muncesc ca nu se ajung si el cere pomana ,sa i dea pustoaicele pe care le plimba si au ajuns prin el mari dar alea il iubeau pt bani pristul nu isi dadea seama, se umfla in pene ca are bunaciuni
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468