REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Serghei Mizil îi face MUCI pe românii care au venit din Italia. VIDEO

Serghei Mizil îi face MUCI pe românii care au venit din Italia. VIDEO

Replica API 11 martie 2020 | 15:57 16093

Serghei Mizil a explodat și-i face muci pe românii care vin din Italia din cauza coronaviruslui. Acesta îi jignește și îi înjură ca în mahala și le transmite să stea ”la ei acasă”, în Italia. ”Mă refer la partea aia în care.... vorbește în italiană ..Dă-te în…(înjură) acum că a venit coronavirusul veniți pe capete încoace, înapoi acasă. Păi nu va e frică mă, de ciumă roșie. E mai periculoasă decât virusul? Păi voi mi-ați votat mie în străinătate, mă, 3 zile, eu român care stau aici și mănânc aici și mă bat cu Iohannis…l-ați votat pe Iohannis, unde l-ați văzut zilele astea că apare ? La sky, în vacanță…un cuvânt nu a spus. V-ați p…t pe mine!”, a spus Mizil.

Acesta a continuat cu injuriile: ”Acum, că ați dat de ananghie...mă uităm acum că toți vorbeau stricat românește, aveau acceptul ăla italienesc. Păi duceți-vă mă la voi băga-mi-aș p..... în mama voastră, stați la voi acolo. Stați la voi acasă, mă! Acum, veniți pe toate căile și va ascundeți în România. Stați mă, în .… mea în Italia mă, la voi acasă, mă. Che cosa? Îmi spunea un dobitoc como se dice la voi .... mă, dacă sunteți șmecheri așa și ați votat, că ciumă roșie, stați mă la voi acolo, mă. V-ați p…t pe ciuma roșie, acum veniți acasă, stați în p…mea la voi acolo!

Vorbesc pentru lepre, oamenii care au plecat din cauza politicului....Chiar așa de preșuri suntem. Ți-e frică acum, vii în România, țara condusă de ciuma roșie. M..e vă dau la toți”, a continuat Serghei Mizil, într-o filmare pe care a postat-o pe pagina sa de facebook.

Vezi în video cum îi jignește pe românii veniți din Italia:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Ii face muci".. Replica, aveam o impresie mai buna despre tine..
2
0
Omul are perfecta dreptate !
4
1
Comunistoid.
2
2
Are perfecta dreptate!
3
2
mare nenorocit tiganul asta imputit....toata viata un nemernic si un bulangiu , chiar si in situatii extreme pentru umanitate tot un cretin congenital a ramas...sa - dam muie lui si rasei apartinatoare , poate el o sa fuga in India inapoi de unde au venit maimutele sclave din care se trage....o mizerie umana
6
2
are dreptate...diaspora a fost si va fii cea mai usoara masa de manipulare!!!..va aduceti aminte ca Ponta si-a dat demisia dupa colectiv...si merita...hai si actualul presendinte!
6
1
Sa stea acolo la ei, como se dice in romeno, la ei in italia
6
3
Sunt plecat in Spania de 17 ani sa stiti ca Sergey are dreptate sunt romanii care dupa 1 an de zile numai vb romaneste cunosc familie de romani care vorbesc numai in spaniola cu, copii lor chipurile sa le vina usor la scoala
8
1
Asa da. Felicitari
11
6
muie SERGHEI
5
9
Disperare de altceva! De asta si-au lasat copiii si batranii pe aici sa-i ingrijim noi! Acum urla patriotismul in ei! Iar noi.le platim acum spitalizarea...
10
3
Bai frate, nenorociti sunteti! Oamenii aia au plecat acolo de disperare si de foame. Din cauza unora ca serghei mizil. Nu aveau ca voi pile, retrocedari, dolari ascunsi si apartamente de inchiriat. Jegurilor!
11
10
Bravo Serghei
16
7
serghei mizil e un muc
7
11
Toti stim sa jignim omu e cu capul, da are mare dreptate toti uitase romana dupa 2 - 3 luni de occident , pe o parte e greu pentru cei bastinasi, sa ai vedem pe cei din diaspora cu ce gasesc in tara cu conducerea si presedintele care lau votat ce mai zic dupa ce sunt batijocoriti ,nu ziceau toti astea ca nu se compara romania cu nici o tara ,ca ne trebuie 100 de ani sa ai ajungem , fratilor daca era asa de bine afara ce va intoarceti sau acum se vede realitatea ca vati saturat sa dormiti cu zecile prin grajduri,sub poduri si corturi improvizate, sper sa trecem mai repede peste coronavirus
13
7
aredreptate acum e bine in tara ziceau ca afara sistemul sanitar e bun nu ca in tara sa stea acolo sa ii vindece daca sant conditii mai bune de ce se intorc, poate asa vin cu picioarele pe pamant si nu mai pleaca vorba aceea fie viata cat de grea tot mai bine in tara ta
15
5
Fara spalatori de cururi, prostituate, traficanti, interlopi in tara. Nu a fost de ajuns ca ne-a intoxicat cu Iohanis, Orban, Cutu, acum vor sa si ne omoare.
24
7
Nea Serghei,cand te trezesti,sa facem si noi o betie?Cati ani dupa Revolutie nu ai scos capul?Daca erai vreun viteaz ieseai atunci,dar ai tacut ca rahatu-n iarba!
14
13
diaspora!!!!!!!!!!!!!!
19
10
Titlul articolului este cumva Serghei Mizil este muci?
14
11
o inteleapta vorba roamneasca spune asa GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE!!!
14
6
este prima data cand ii dau dreptate tiganului,stati acolo unde sunteti japitelor
26
16
Te doare cacatul..muci la voi...trogloditilor......sa-mi luati malahia...
6
15
10 lei. atat i-ati dat la cersetorul asta sa zica niste injuraturi. 10 lei.
7
10
Are perfecta dreptate.
25
10
Fara pic de culoare politica, va intreb pe voi, cei care tot insistati ca nu face presedintele nimic pt diaspora in legatura cu coronavirus ul..si ca l au votat degeaba,, blabla.. Dar ce pula mea ati vrea voi sa faca ma? Sa le construiasca spitale in Italia si Spania, sa le asigure asistenta medicala pe drum, sa i vindece? Sunteti prosti rau ba.. Si cred ca sunteti PSD isti.. Pt ca mancati kkt cu iohannis fara motiv..
19
15
Cel mai mare animal comunist din istoria tarii
20
14
ba serghei,cioara comunista,aia din italia sint multi boschatari,pesti,ciori ca tiha,care au votat pesedeaua penala.Stati ba mercenarilor de unde atinplecat,hu nai merge cersitul,sau cum?
18
10
Sunteti niste mercenari care ati plecat afara sa fiti sclavii banilor. Trebuia sa stati aici, cu noi, la toate cozile de la primarii si trezorerii, sa va luptati cot la cot cu coruptia din tara. Ati ales ce a fost mai usor. Sa munciti pentru bani. Dar faptul ca ati fost platiti in euro si nu in lei, v-a luat mintile. Ati facut prima 100e si aveti deja dusmani, sunteti smecheri si cocalari opariti. Ati votat impotriva noastra cu alti hoti. Trebuiau toti schimbati, nu PSD, nu PNL ... nimeni. Ati fost manipulati. Iar acum, va bateti iar joc de noi cu goana asta catre tara. Tara asta e ROMANIA.
27
15
Hai sictir...jeg si betivan ordinar... Iar voi de la replica ..ce stire de senzatie este asta
25
12
inca mai primeste vin, peste si branza prin parcarile molurilor din Bucuresti direct din porbagajul masinilor de fite cu numere de Constanta. Ca sa poata tipa mai tare pe la televiziuni. Pomanagiu a fost si pomanagiu ramane toata viata, sau o fi fost taxa de protectie?
22
14
Titlul e cumva in concordanta cu gripa? Muci,asta e exprimare de ziarist? Cum dracu' va angajeaza astia acolo,limbaj vulgar folositi,gramatica la nivel de catun,ce s-a mai ales de ziarele noastre! Da' stai,voi nici nu va puteti numi ziar...
27
5
Cica ...ii face muci. Ha, ha.....MUCI este el
15
13
99% din cazuri vin din Italia. "Multumim diasporei"
33
7
Mananci rahat comunistule Iohanis a fost implcat a aparut pe tv in fiecare zi
12
31
Sa iti fut mortii matii de tigan imputit serghei rahat ce esti sperma ordinara jeg de comunist scursura a societatii.Am vorbit asa ca prostul ala numai limbajul asta il intelege.Acum si o varianta elevata:de ce a lasat mamica ta neagra o celula de virus ca tine pe planeta?
27
27
Surprinzator sau nu, tot mai multi romani din tarisoara rezoneaza cu Sergei, spalatorii de cururi octagenare care acum se inghesuie sa se ascunda in Ro, am o veste proasta pt voi, de virus nu o sa scapati, retarzilor, doar ca acum va veti inbolnavi si neamurile, idiotii dreaku!!!
45
13
Tu te ai gasit sa deschizi gura, parazit comunist ce esti!? Nici eu nu sunt de acord sa vina romanii in tara din tarile infestate de coronavirus! Dar tu sa nu mai ai tupeul sa mai deschizi gura aia imputita de comunist vreodata!
29
21
Acest Mizil este un tigan borat, cu creier de bibilica. Nici nu ma asteptam sa fie un democrat, la el merge ca la PSD, cu pile si relatii!!!
38
29
Voi intelegeti gresot . El se refera la prostii care nu mai stiu sa vbsca romaneste cand vin acasa . Cei corecti tot respectul pt ei . Cu votul la fel . Dc sa voteze aia de afara 3 zile si eu din romania doar 1 zi ? Dpdv civic , stati ba in statele civilizate ca la noi e jale in spiatale
40
9
o pula de elefant in cur tie si lu kktul comunist mizil JOS cu arafat muciulmanul care interzice pastele, jos cu comunistii care bag cu forta oameni sanatosi la parnaie fara apa si mancare! Va luam gatul direct de la brau!
11
36
Bine spus.
26
5
@HAHAHA 15:08 Mars-n pizda ma-tii de avort nereusit
20
17
de fapt domnul serghei esti suparat ca nu mai e pe cai mari gasca psd, nu?
30
20
De unde a mai aparut si omul pesterilor MIZIL ? Credeam ca a disparut demult.
33
21
Mars la cacat, derbedeule! Asta ca sa scriu frumos.
29
25
Nu va convine ce spune ?? e adevarar total !!!! ce cautti aici la ciuma rosie ..... mars la ITALIA SAU DE UNDE VENITI CA SA NE IMBOLNAVITI !!!! AFARA DIN TARA CU DIASPORA SA STEA UNDE AU PLECAT
50
26
Saracul, asa a fost toata viata. Golan, pungas, nebun, drogat si betiv.
43
22
La el problema nu sunt romanii,e IOHANNIS aia e,hai ca te am inteles si pe tine golane,da stim "raducioiu" dar la tine e problema e numai PSD ul si anti PSD
22
15
Mizil Ssssssssssuuuuuugiiii pulaaaa hermafroditule si partzarule! Cand spargeai case in Germania cu jigodiile Becali era bine ?
32
29
serghei zis si pielea pulii! Stire de kkt, cu oameni de kkt!
34
26
Seghei , sugi pula bah bagabontule, ai trait o viata din ciordeala si mangleala, mars la cacat boule!
39
27
A reusit diaspora sa isi distruga tara pt a doua oara, respect Serghei Mizil.
42
36
bravo limbistii mei veniti in tarisoara voastra ca m ati votat sa vedeti ce muie o sa va dau vre o 14 zile inchisi.ce sa mai faca babele si mosii nespalati la cur prin europa fara voi.muistele si cersetorii romaniei veniti sa sugeti pooia mea nu a strainilor.
32
27
O muie ma - tii
16
40
Bag pula in gura ta de cioara comunista! Mori futu-te-n gura de bolsevic imputit. Toata viata ai supt de la prosti si acu faci pe nebunul Mori in gatu ma-tii inchinuri cu toata famial de cancer de oase! Javra comunista! HUOOOOOOO!!!!
39
29
De acord cu el
35
30
tu esti tarfa nr1, e corect sa pui in pericol o intreaga tara pentru niste romani care si au adus aminte de Ro? O fi corect sa infectam romanii care isi duc viata in o pentru ca ma ta se intoarce acasa? M.M tii de jeg
32
18
Diasporezii au votat la turma dupa cum i-a manat Tzuhannis. Acum Tzuhannis nu-i ajuta cu nimic. Tzuhannis trebuia sa discute cu autoritatile italiene,spaniole,etc cum pot sa fie si romanii sprijiniti si sa beneficieze de conditii. Bine ca nu mai e Veorica prim ministru ca urlau diasporezii la ciuma rosie. Acum diasporezii inghit mooya liberala pe tacute.
39
31
proaste au comentat mai jos
9
40
Cine se uita in gura acestui golan, inseamna ca este ca el. Ati auzit gura pacatosului ce isi doreste, fete de 10 ani! Nenorocitul. Un jeg uman, un buboi plin de puroi care a trait pe langa curtea lui Valentin Ceausescu. Asa de bun prieten ii era ca s-a pishat pe ala cand era la greu. O sa-ti vina si tie plata martalogule. Tu ce cauti in Romania? Cine MM esti tu sa-ti dai cu parerea? Un kkt cu ochii care a fost tolerat si acum isi da in stamba. Nu-l intreaba nimeni de unde are averea? Neam de curve si tradatorii.
48
34
necumunist, omul are dreptate, ce cauta romanii din Italia in ROmania? de ce nu au venit pana acum? si au adus aminte de tara acum?
50
33
ne pisam pe tine si pe pizda ma-tii de comunist jegos !!! Multa muie cu cacat mai ales din Italia !!!
45
46

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272