REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Serialul care l-a făcut faimos pe Zelenski va fi difuzat în Statele Unite de un post în limba spaniolă

Serialul care l-a făcut faimos pe Zelenski va fi difuzat în Statele Unite de un post în limba spaniolă

Replica API 1 aprilie 2022 | 00:00 395

Serialul, care l-a propulsat la faimă pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, "Servant of the People" (Slujitorul poporului), va începe să fie difuzat în Statele Unite din data de 3 aprilie, de postul de televiziune hispanic HITN, a anunţat marţi compania citată de EFE.

De duminica viitoare şi într-un orar de maximă audienţă serialul, produs de Zelenski căruia îi revine şi rolul principal, intră în grila de programe a televiziunii HITN, care oferă conţinut educativ şi de divertisment pentru 44 de milioane de telespectatori din SUA şi Puerto Rico, citează Agerpres.

În acest popular serial de comedie, el joacă rolul unui profesor care devine preşedinte al ţării sale, lucru care a devenit realitate ani mai târziu, când Zelenski a obţinut în 2019 cea mai mare victorie electorală din Ucraina de la independenţa de Uniunea Sovietică.

Înainte de alegerile din 2019 tocmai se încheiase difuzarea ultimului sezon al serialului "Slujitorul poporului", fapt ce l-a ajutat pe actor să obţină triumful la urne, potrivit HITN.

"Pentru comunitatea noastră, Volodimir Zelenski a devenit, fără să-şi fi propus aceasta iniţial, un erou modern de talie mondială şi credem că acest serial îi va permite publicului să-i cunoască în profunzime forţa şi slăbiciunile, precum şi viziunea şi spiritul său de leadership, care au inspirat poporul său", notează într-un comunicat Erika Vogt-Lowell, directoarea HITN pentru Programe şi Achiziţii.

Pentru a ajuta la conştientizarea situaţiei copiilor şi familiilor afectate de războiul din Ucraina, HITN îi va îndrepta pe telespectatori spre Unicef, unde vor putea găsi informaţii despre cum pot contribui la efortul umanitar al acestei agenţii multilaterale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212