REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Serialul 'Perry Mason', anulat de HBO după doar două sezoane

Serialul 'Perry Mason', anulat de HBO după doar două sezoane

A.F. 8 iunie 2023 | 00:00 300

Serialul "Perry Mason" a fost anulat de postul de televiziune HBO după doar două sezoane, au confirmat jurnaliştii de la revista Variety.

Serialul 'Perry Mason', anulat de HBO dupa doar doua sezoane

Cel de-al doilea sezon al acestui serial TV a avut premiera pe HBO în luna martie 2023. "Suntem profund recunoscători pentru munca remarcabilă a actorului Matthew Rhys, a distribuţiei fără egal şi a echipei de producţie a serialului 'Perry Mason', care au imaginat o franciză atât de apreciată. Deşi nu vom merge mai departe cu încă un sezon al serialului, suntem încântaţi să ne continuăm colaborarea cu strălucita echipă de creaţie Team Downey la proiecte viitoare", a transmis postul american, potrivit Agerpres.

Mathew Rhys a interpretat rolul principal în acest serial TV, ce are la bază personaje create de Erle Stanley Gardner. Spre deosebire de serialul TV original, difuzat în anii 1950 şi în care Perry Mason lucra ca avocat, producţia HBO prezintă acelaşi personaj în perioada sa de tinereţe, când lucra ca detectiv privat la Los Angeles în anii 1930.

Alături de Matthew Rhys, distribuţia celui de-al doilea sezon i-a inclus pe actorii Juliet Rylance, Chris Chalk, Diarra Kilpatrick, Eric Lange, Justin Kirk, Katherine Waterston, Hope Davis, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Mark O'Brien, Paul Raci, Jen Tullock, Jon Chaffin, Onahoua Rodriguez, Jee Young Han, Sean Astin, Tommy Dewey, Shea Whigham şi Wallace Langham.

Serialul "Perry Mason" a fost dezvoltat pentru televiziune de Ron Fitzgerald şi Rolin Jones. Robert Downey Jr. şi Susan Downey au fost producători executivi prin compania Team Downey, alături de Amanda Burrell.

Primul sezon din "Perry Mason" a debutat cu cifre ridicate de audienţă şi a participat la circuitul premiilor hollywoodiene, în cadrul căruia Matthew Rhys şi actorul în rol secundar John Lithgow au primit nominalizări la premiile Primetime Emmy. Sezonul al doilea nu a înregistrat aceleaşi cote de audienţă, dar a fost mai apreciat de criticii de specialitate. Potrivit Rotten Tomatoes, sezonul 1 a atras 75% de recenzii pozitive, iar sezonul 2 a avut 87% de recenzii pozitive, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468