REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Serialul „The West Wing“ revine cu un episod special, pentru a îi îndemna pe americani să voteze

Serialul „The West Wing“ revine cu un episod special, pentru a îi îndemna pe americani să voteze

Replica API 27 august 2020 | 00:15 1065

Actorii din distribuţia serialului de televiziune "The West Wing" ("Viaţa la Casa Albă") se vor reuni după o pauză de 14 ani pentru a filma un episod special, realizat în beneficiul unei asociaţii care îi îndeamnă pe americani să voteze şi al cărei co-director este Michelle Obama, au anunţat marţi seară reprezentanţii platformei de streaming HBO Max, citaţi de AFP şi Reuters, preluată de Agerpres.

Sursa foto: HBO Max/Facebook.com

Episodul ce marchează reunirea actorilor din distribuţia acestui serial de succes, difuzat pe parcursul a şapte sezoane între anii 1999 şi 2006 şi care prezintă culisele preşedinţiei americane, va fi difuzat online în toamna acestui an, precizează comunicatul publicat de HBO Max.

La filmări vor participa actorii care au fost starurile acestui serial TV: Martin Sheen - în rolul preşedintelui Bartlet - Rob Lowe, Dule Hill, Allison Janney, Janel Moloney, Richard Schiff şi Bradley Whitford.

Aaron Sorkin, creatorul serialului, va fi producător executiv al acestui episod special, alături de Thomas Schlamme şi Casey Patterson.

Noul episod ar trebui, "odată cu apropierea unora dintre alegerile cele mai cruciale din istoria americană", să impulsioneze asociaţia When We All Vote - înfiinţată în 2018 şi coprezidată de fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama -, al cărei obiectiv este acela de a creşte prezenţa cetăţenilor americani la votul din 3 noiembrie, potrivit HBO Max.

Proiectul ar putea fi benefic şi pentru platforma de streaming a postului HBO, lansată în luna mai, care încearcă să obţină o cotă de piaţă cât mai mare într-un sector de activitate dominat în prezent de companii precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ şi Peacock - serviciul de streaming lansat recent de grupul NBC Universal.

Pe parcursul celor şapte sezoane ale sale, serialul "The West Wing" a câştigat numeroase premii, inclusiv 27 de trofee Emmy - recompensele supreme din industria de televiziune americană - şi două Globuri de Aur.

"The West Wing" - în care preşedintele american şi echipa lui de consilieri sunt prezentaţi sub forma unor angajaţi care lucrează din greu pentru binele ţării, departe de cinismul prezentat în mai recentul serial "Veep" şi de haosul criticat de anumite voci în timpul administraţiei Trump - este considerat unul dintre cele mai reuşite seriale cu tematică politică din istoria televiziunii americane.

Potrivit Reuters, viitorul episod special va fi filmat în Los Angeles la începutul lunii octombrie cu respectarea regulilor de distanţare socială şi a normelor sanitare implementate de industria de film şi televiziune din Statele Unite pentru a combate pandemia de coronavirus.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272